- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
benim 15. gün idrarda negatifti 11, gün kanda pozitifti
nurcan 306 iyi geceler,
benim bugün transferde 7. günüm ,sizin sanırım gebeliğiniz var hayırlı olsun , tutunma belirtileriniz olmuş muydu paylaşırsanız sevinirim ve 12. günde mi test yaptırdınız?
transferin 7. günü dayanamayıp idrar testi yaptım. 5 dakika sonra silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah hamileyimdir bilemiyrum silikte olsa çıktı ama negatif olsaydı ikinci çizgi gözükürmüydü offffff beklemek ne zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim 8.gün idrar testim negatifti 12.gün kan testi sonucum 208 çıktı. Adet gününden önce hamilelik varsa çıkıyor deniyor ama koca bi palavra bu tip testler. Adet günü geçmeden idrar testine güvenip üzülmemek lazım.
Benim 8.gün idrar testim negatifti 12.gün kan testi sonucum 208 çıktı. Adet gününden önce hamilelik varsa çıkıyor deniyor ama koca bi palavra bu tip testler. Adet günü geçmeden idrar testine güvenip üzülmemek lazım.
hayırlı olsun tebrik ederim bnm 7. gün idrarda çıkmıştı doğru söylüyosun pek çok kişide çıkmıyor üzülecekse kişi hiç yapmamalı ama palavra demekde ne kadar doğru bilmiyorum sonuçta idrarda 7 gün 8 gün pozitifi görenler var bünyeye göre değişiyor sanırım
nurcan 306 iyi geceler,
benim bugün transferde 7. günüm ,sizin sanırım gebeliğiniz var hayırlı olsun , tutunma belirtileriniz olmuş muydu paylaşırsanız sevinirim ve 12. günde mi test yaptırdınız?
hayırlı olsun tebrik ederim bnm 7. gün idrarda çıkmıştı doğru söylüyosun pek çok kişide çıkmıyor üzülecekse kişi hiç yapmamalı ama palavra demekde ne kadar doğru bilmiyorum sonuçta idrarda 7 gün 8 gün pozitifi görenler var bünyeye göre değişiyor sanırım
nurcan btıı ıgnelerım saatın 12.5 olmasını beklıorum catlatma ıgnemı yaptırmaya gıdecegım
cumada yumoslarım toplanacak naspse
pazartesı yada cars transfer rabbım nasp ederse
duanı eksık etme
tatlım sen kanda ogrendın değilmiiiii
nazim 83 canim bende bugece catlatma ignemi yaptim dus almak istiyorum ama cesaret edemedim herhangi bir zarari olurmu cuma gunu benimde yumurta toplamaislemim
valla olmaz heralde canım çok sıcak olmadan duş alabilirsin sanırım ben yumurta toplanacağı gün duş alıp gitmiştim bişey olacağını sanmam ama sen yinede içim rahat etsin dersen yıkanma hayırlı olsun tedavin cuma dua ederim sizlere inşlhh allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
ay ınşşşşşş sonucumda senınkı gıbı pozıtıf olsun ınşşşşşşhadi hayırlısıyla benimde cuma yumoşlar toplandı çarşamba transfer olmuştu
cumada sonuç öğrenmiştik yine inşlhhh sennde güzel haberlerinii alırız
ıste ben ıdarar testı yapmıcam buyuk ıhtımallentransferin 7. günü idrarda silik ikinci çizgi çıktı 9. gün daha belirgindi 10. günde kanda 90 la olduğunu öğrendim canım ama arkadaşların dediği gibi idrarda ki ilaçların etkisimiydi onu bilmiyorum
bnde gece oldum catlatma ıgnesı brazdn sacımı boyatmaya gıdecegım gelıncede banyo yapacagımnazim 83 canim bende bugece catlatma ignemi yaptim dus almak istiyorum ama cesaret edemedim herhangi bir zarari olurmu cuma gunu benimde yumurta toplamaislemim
Selam Kizlar.. Bugun 11. günüm.. Ayin 3. de test gunum var ve ben o gune kadar idrar testi yapmayi dusunmuyorum.. Negatif ciksa acaba kanda pozitif cikabilirmi diye strese girecegimi biliyorum.. Zaten yarin adet gunum tutmadiysa adet görürüm.. Herseyin hayirlisi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?