- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
ÇOKKKKKK dikkatli bakınca belli oluyordu sanki altta yeri var ama dolmamış gibi aynen ya
sabah yine mi yapsam acaba
canım valla bende iki gün falan ananas yedim ama sonra bıraktım kanamam başlayınca kanı sulandırıyor diye
evet evet ben sabah yine yapıyım bari
Allahım nolur bizlerden bu mutluluğu esirgeme((
ÇOKKKKKK dikkatli bakınca belli oluyordu sanki altta yeri var ama dolmamış gibi aynen ya
sabah yine mi yapsam acaba
canım valla bende iki gün falan ananas yedim ama sonra bıraktım kanamam başlayınca kanı sulandırıyor diye
evet evet ben sabah yine yapıyım bari
Allahım nolur bizlerden bu mutluluğu esirgeme((
canım ben anladım senin dediğini bence hamilesin bide sanırım senin kanaman böle aman aman bi kanama değil sanırım bide ben de ananas yemedim iyi dyolar ama ben antepfıstığı ve kabak çekirdeği yedim test yapmana gelince senin kaçıncı günün bugün testi nezaman yaptın bi yazarmısın
senin kaçıncı gün canım transferinin?idrarda 7.günden itibaren çıkabiliyo.eğer çatlatma iğnesi kullanmadıysan transferden sonra.silik ikinci çizgi pozitif oluyo.
Selam canım
çatlatma iğnesini ben yumurta toplama işleminden önce vurdum bir daha vurmadım
doktor gerek görmedi .
fitil kullanıyorum vitamin ve folbiol alıyorum ek olarak sadece.
7. günümdü bugün trasfer günü ile birlikte .
5. günde yapmıştım ama ondada çıkmamıştı .
Allahım nasıl bir duygu bu insan resmen kafayı yiyior(
KIzlaaaar ben blastokist transferle 6.günü bitiriyorum bu akşam..Hergün sabah akşam 2 kez test yapıyorum :)))) bu gün ilk defa 2 testimde de çoook silik ikinci çizgiyi gördüm..Ama her ikisindede hemen değil fakat yarım saat sonra falan belirginleşmiş oluyorlar..Resmen regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var..arada bir sağlı sollu belime ani kramplar giriyor..Gün içerisinde bazen sarhoşmuşum gibi başım,gözlerim falan dönüyor.Göbeğimdede sanki bişi pıt pıt pıt ediyor..Göğüsümdede sanki öküz oturmuş gibi bir sıkıntı var..Sanki birşey yemişimde yutak boruma takılmış kalmış gibi (Nasıl anlattım ama :) ) Sizce bu belirtiler olumlumu...Bugün ''Ya kahretsin regl olcam galiba''derkeeeen birden umutlandım..Sizce nasıl belirtiler bunlar? ÇOk merak ediyoruuuuuummCADIARZU
canım inşallah hamilesindir.bende o gögsündeki öküz oturması artık iyice hat safaya çıktığı gün artık az sonra kesin patlayacağım dediğim anda öğrendim 8. günün akşamı canımyerimseniben umarım seninde öyle olurKIzlaaaar ben blastokist transferle 6.günü bitiriyorum bu akşam..Hergün sabah akşam 2 kez test yapıyorum :)))) bu gün ilk defa 2 testimde de çoook silik ikinci çizgiyi gördüm..Ama her ikisindede hemen değil fakat yarım saat sonra falan belirginleşmiş oluyorlar..Resmen regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var..arada bir sağlı sollu belime ani kramplar giriyor..Gün içerisinde bazen sarhoşmuşum gibi başım,gözlerim falan dönüyor.Göbeğimdede sanki bişi pıt pıt pıt ediyor..Göğüsümdede sanki öküz oturmuş gibi bir sıkıntı var..Sanki birşey yemişimde yutak boruma takılmış kalmış gibi (Nasıl anlattım ama :) ) Sizce bu belirtiler olumlumu...Bugün ''Ya kahretsin regl olcam galiba''derkeeeen birden umutlandım..Sizce nasıl belirtiler bunlar? ÇOk merak ediyoruuuuuummCADIARZU
canım benim ya :))
inşllllllllllllllll hamilesindir .
beklemek insanı bitiriyor resmen . dilerim müjdeli haberler verirsin inşl
canım inşallah hamilesindir.bende o gögsündeki öküz oturması artık iyice hat safaya çıktığı gün artık az sonra kesin patlayacağım dediğim anda öğrendim 8. günün akşamı canımyerimseniben umarım seninde öyle olur
Ayyy inşallah bende de öyle olur canımmm.Allah kuzucuğunu sana bağışlasın,sağlıkla kokla öp inşallah..Darısıda buradaki bütün umut yolcularına...bütün çare bekleyenlere:,bütün meleğini bekleyen melek anne adaylarına olsunnnn.:1hug:
KIzlaaaar ben blastokist transferle 6.günü bitiriyorum bu akşam..Hergün sabah akşam 2 kez test yapıyorum :)))) bu gün ilk defa 2 testimde de çoook silik ikinci çizgiyi gördüm..Ama her ikisindede hemen değil fakat yarım saat sonra falan belirginleşmiş oluyorlar..Resmen regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var..arada bir sağlı sollu belime ani kramplar giriyor..Gün içerisinde bazen sarhoşmuşum gibi başım,gözlerim falan dönüyor.Göbeğimdede sanki bişi pıt pıt pıt ediyor..Göğüsümdede sanki öküz oturmuş gibi bir sıkıntı var..Sanki birşey yemişimde yutak boruma takılmış kalmış gibi (Nasıl anlattım ama :) ) Sizce bu belirtiler olumlumu...Bugün ''Ya kahretsin regl olcam galiba''derkeeeen birden umutlandım..Sizce nasıl belirtiler bunlar? ÇOk merak ediyoruuuuuummCADIARZU
Kızlar hepinize ayrı ayrı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
bu arada janset hamileymiş başka bi topicde okudum kızlar
jansetcim Allah kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:
canım naptın durumun nasıl lekelenme varmı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?