İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
nurcan btıı ıgnelerım saatın 12.5 olmasını beklıorum catlatma ıgnemı yaptırmaya gıdecegım
cumada yumoslarım toplanacak naspse
pazartesı yada cars transfer rabbım nasp ederse
duanı eksık etme

ah canım derincimden iyi haber alamadık mubarek cumaların yüzü suyu üzerine rabbim senden iyi haberler almayı nasip etsin inşallah gülüm sakın kendini sitrese sokma transfer sonrası 3-4 gün yat sonra normal hayatına dön bebeği çok kafana takma nolur yavaş yavaş gez dışarı çık hep neşeli ortamlarda ol nekadar neşeli olursan okadar iyi sonuç alıyosun

esram sagol canim benim. duaya cok ihtiyacim var rabbim seninde benimde bu yolda mucadele eden butun kullarininda yuzunu guldursun

nurcanım suan ıcın gayet rahatım ama transferden sonra bılmıorum artık
rabbım sabır versın ınşşş
3 gun bende dınlenmeyı tercıh edıorumm

gokkusagım olumluyada olumsuzada hazırlıklı olmak lazım
tabıkı cok zor bır surec maddı ve manevı yonden
ama ne yapacaksın
rabbım herkes ıcın neyı hayırlı goruorsa onu yasatsınnnnn ınşşş

7. gün iyi silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm bugün 10. günüm az önce tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgiyi göremedim maalesef 3 ocak test günüm umudum kalmadı galiba 5. denememizde hüsranla bitecek moral bozmamaya çalışıyorum ama olmuyor maalesef silikte olsa 7. gün çıkıpta 10. günde çıkmaması umudumu azalttı. hiç bu durumda kanda pozitif çıkan oldumu arkadaşlar

transferım oldu 2. kalıte 3. gun embrıosu
bugun 4. gunum
gece uyumadım nurcan bugun felaket gguslerım agrıdı
vede aynı adet oldugum aylardakı gıbı sancılarım (
cok psıkolojım bozuldu
duanı eksık etme
hakkımda hayırlısı bakalım artk

hayırlı haberlerini bekliyoruz esra... stres yapma rahat olmaya çalış lütfen... nete de fazla girme tahlil gününe kadar.. inş hayırlısyla sende bebğine kavuşursun.

canım fazla kendini dinleme komedi filmi felan izle olanların hepsi nornal telaşlanma

Cnm gerçi benim durum biraz farklı ama adetim geçtikten ancak 21 gün sonra gördüm çift çizgiyi,2 hafta geçtikten sonra yaptım tekti ve dr um önerisiyle adet söktürücü kullandım.Sanırım hapı kullanmadan hemen önce gebe kaldım ya da kullanırken.Hap bitip hala olmayınca test yaptım inanamadım şu an 7-8 haftalık gebeyim dr um çok şükür hiçbir problem yok dedi hap da birşey yapmaz dedi :)

Konunun başını okumadan cvp yazmışım ,kusura bakmayın sanırım tüp bebekle alakalı bir anketti

canim cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…