- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
canım bence sen hamilesin hamileyken uyku belirtidir.inşallah öylesindir.iğnemi oluyorsun fitilmi kullanıyorsun.ama bunların yan etkileri uyutmuyor inşallah gebesindir bol şans.
Fitil kullanıyorum.bas dönmesi uyku halı yapar yazıyor icinde....ama kimse yazmıyor uykum var diye,bir tek vehminin dedim....
Bu arada yarın test gunüm,inşallah bebeğim benimledir....
mrb kızlar bugün transferimin 8. günü idrar testi yaptım kocaman bir negatifffff çok üzgünüm
ya arkadaşlar transferimin 6.günü 5 saat önce gebelik testi yapmıştım...atmadım testi demin baktım 2.çizgi çok çok belirsiz şekilde var sizce bu ne demek oluyor...böyle birşey yaşıyan var mı aranızda
idrardda 6-8-9 uncu gün negatif 11, gün bugün kanda pozitif arkadaşlar Allah herkeze nasip etsin birsüre giremicem nete inşallah girdiğimde hepinizin iyi haberlerini alırım hepinize dua edicem
merhaba transferden kaçgün sonra kan testi yapılıyor?doktorlar idrar testimi yaptuırıolar kan mı?yoksa idrarı siz kendiniz mi istediğiniz için yapıosunuz?10.günde mi 12.günde mi 14.gündemi kan testi yapılıyor
gözün aydın canım yarında inşallah değerin çok çok güzel olur
benimde bugün 10. gün ama ben test yapmadım çok korkuyorum çünkü 4. denemem ve negatif sonuç almak çok korkutuyor senin ne gibi belirtilerin olmuştu bende belirti falan yokda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?