İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
canım bence sen hamilesin hamileyken uyku belirtidir.inşallah öylesindir.iğnemi oluyorsun fitilmi kullanıyorsun.ama bunların yan etkileri uyutmuyor inşallah gebesindir bol şans.

Fitil kullanıyorum.bas dönmesi uyku halı yapar yazıyor icinde....ama kimse yazmıyor uykum var diye,bir tek vehminin dedim....
Bu arada yarın test gunüm,inşallah bebeğim benimledir....

Fitil kullanıyorum.bas dönmesi uyku halı yapar yazıyor icinde....ama kimse yazmıyor uykum var diye,bir tek vehminin dedim....
Bu arada yarın test gunüm,inşallah bebeğim benimledir....

merakla bekliyorum sonucunu inşallah hamilesindir ve bence uyku belirtisi gebeliğin tahlili ol gör hamilesinnnnnnnnnnnnnn

benimki 3.gün emriyosuydu, tek transferdi...8.gün idrar testinde silik gölge gibi çizgiyi gördüm...sonraki günler biraz daha belirginleşti...rabbim devamını gösterir inşallah..darısı bütün arkadaşlarımın başına...

arkadaşlar nolur yardımcı olun buqn transver günümüde sayarsam 11 günm ben buqn idrr testi yaptm eczaneden alıp negatif çıktı yarn kanda baktırjm bnm durummda olan varmı idrrda negatifi görüpte kanda pozitifi gören varsa ne olur yardımcı olunnnnnnn

mrb kızlar bugün transferimin 8. günü idrar testi yaptım kocaman bir negatifffff çok üzgünüm

saçmalama niye üzülüyosun dur daha 8 gün çıkmaz tabi daha yeni kana geçti belki.dr deli oluyo bize idrarda baktığımız için çünkü idrarda negatif görenler kan testine bile gelmiyo ilaçlarını kesiyolar diye anlattı hemşire ama hamile .:)

ya arkadaşlar transferimin 6.günü 5 saat önce gebelik testi yapmıştım...atmadım testi demin baktım 2.çizgi çok çok belirsiz şekilde var sizce bu ne demek oluyor...böyle birşey yaşıyan var mı aranızda

2 adet 4. gün embriosu transfer edildi. 5. ve 6. günler çoook silik ikinci çizgi. sonra birden kopkoyu çıktı. benim bhcg m yüksek çıktı kanda erken yada belki ikiz ondan erken çıkmış olabilir. her şey gönlünüzce olsun...

bende 6 gun yapmistim positif ti
degerim 11 gun 608 cikmisti
simdi 5 haftaligiz insallah seninde oyledir

idrardda 6-8-9 uncu gün negatif 11, gün bugün kanda pozitif arkadaşlar Allah herkeze nasip etsin birsüre giremicem nete inşallah girdiğimde hepinizin iyi haberlerini alırım hepinize dua edicem

ay bu mesajı yazdığım günü hiç unutmam Allahıma şükür şimdi kızım doğurmama günler kaldı 17 gün sonra doğuruyorum yavrumu rabbim bu yolda yürüdüğüm bütün arkadaşlarıma tez vakitte evlat nasip etsin

güzel bir anket.....kızlar benide yoldan çıkaracaksınız şimdi 12 günü beklemeden yapıcam
benim bu sabah 5 günüm doldu.....

merhaba transferden kaçgün sonra kan testi yapılıyor?doktorlar idrar testimi yaptuırıolar kan mı?yoksa idrarı siz kendiniz mi istediğiniz için yapıosunuz?10.günde mi 12.günde mi 14.gündemi kan testi yapılıyor

mrb arkadaşlar ben de dayanamayıp idrar testi yapanlardanım bugün 11 günüm sabah yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm yarın test günüm inşallah tutunmuştur bebişlerm

gözün aydın canım yarında inşallah değerin çok çok güzel olur
benimde bugün 10. gün ama ben test yapmadım çok korkuyorum çünkü 4. denemem ve negatif sonuç almak çok korkutuyor senin ne gibi belirtilerin olmuştu bende belirti falan yokda

transferden 12 gün sonra test yapılıyor ve dr lar kan testi istiyorlar
idrar testini kendimiz meraktan yapıyoruz bazende erkenden kan testi yaptırıyoruz o da meraktan çünkü beklemek çok zor

canım gözüm aydın olur inşallah canım benim transferin 4,5,6 günleri çok agrım oldu ara ara girip çıkıyordu kasıklarımda ağrımiştı adet agrısına benziyordu benim ilk denemem bende senin gibi çok korkuyordum test yapmaktan ama işte meraktan dayanamadım 11 gün yaptım bence boşver yapma seninde az kalmış ben yaptımda noldu sanki yarın inşşallah güzel haberlerle gelirim :18::18:

İlk 6. günümde sonra da8. günümde yaptım testi.ikisi de negatif çıktı.Cumartesi test günüm.Tedavim boyunca çok ümitliydim ama son iki gündür hiç ümidim kalmadı..Kendimi ilk tedavimde hamile kalacak kadar şanslı görmüyorum artık.Sinirlerim çok bozuk cumartesi günü ya bayramım olacak yada hayal kırıklıklarıma göz yaşı dökme günüm...2 yıl önce doğal yollardan bir kez hamile kalmıştım ve test yapmadan anlamıştım hamile olduğumu şimdi hiç bir belirti yok.off off ne zormuş beklemek

9. gün ilk yaptım çok silik bir çizgi vardı ve her gün biraz daha koyulaştı 12 gün kanda pozitifi aldım kızlarrrr

11. günüm bugün yaptım test negatif çıktı yarın test günüm ama değişmez artık
çok umutluydum sun 3 güne kadar mucizem gelecek diğe çok inanmıştım 4. denememdi
her zaman mucizeler gerçek olmuyor..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…