İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Sonucumu beklerden çok okudum bu konuyu
Benden sonra araştırıp okuyanlar için anketi oyladım 8. Gün pozitif ti
Buarada 3. Gün embriyosu (ikiz)
Maşallah allahım kucağına almayida nasip etsin bizlerede dua et ne olur ,benimde 3.gün embriyosu 3 tane transfer edildi ama kalite bakımından iyi degil, 10 . Günüm idrar testim negatif hayirlisini diliyorum

Arkadaşlar merhaba bayağı bir süredir biraya uyeyim ama çok yazmıyorum acemiyim ama kafama takılan bir şey var lütfen bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olun ben 12 senelik evliyim eşim azospermi bu 5 denemem tüp bebekte bu atin 5 de transfer yapıldı 2 tane hiç bir denememde idrar testi falan yapmadim tranfer günümle birlikte 7 gun du bugün ilk defa test yapayim dedim nefsime yenik düştüm yaptim da hemen 2 çizgi cıktı böyle silik falan da değil bildiğin cıktı yani ama ben ovitrelle kullandım doktor verdi tutunmaya bölünmeye yani yardımcı olamadı içinmiş 5 de 8 de ve 14 de azar azar yap dedi yani tek iğne ama 3 defa da yapilacak dedi acaba testin pozitif çıkması ondan mı zaten ilk defa test yaptim ilk defa pozitif gördüm ama sevinmedim bile offf offff en son 8 de çok az bir miktar yapmıştım bu kadar etkisi olumurki

Büyük bir ihtimalle iğne etkisi canm. Sabah ilk idrarla yap eğer daha koyulaşırsa hamilesindir ama aynıysa veya silikleşirse ovitrelleden.

Canım Rabbim şimdiden hayırlı etsin inşallah kesinlikle var bnce ve bn 3 kez tüp bebek yaptırdm hiçte ilaçlar falan etkilemedi.. Stres olma sakın kan testi git ver ve rahatla var çünkü hiç şimdiye kadar olmayıp çıkanı duymadım.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayyy oylemidir acaba gerçekten merak ettim şimdi yarın 8 gün belli olurmu ya çok korkuyorum zat3n cuma günü test günüm beklesemmi bilemedim çok zor beklemek rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bana da

Ayyy oylemidir acaba gerçekten merak ettim şimdi yarın 8 gün belli olurmu ya çok korkuyorum zat3n cuma günü test günüm beklesemmi bilemedim çok zor beklemek rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bana da
Kuzu stres olma yarın git kan testi ver tabiki çıkar sende ona göre dikkat edersin haber ver tamam mı inşallah çıkacak

Büyük bir ihtimalle iğne etkisi canm. Sabah ilk idrarla yap eğer daha koyulaşırsa hamilesindir ama aynıysa veya silikleşirse ovitrelleden.
Bende öğle düşündüm ama o kadar okudum burda pozitif görüp kan testinde çıkmayan neredeyse yok ama benim gibi catlatma iğnesi yapanda yok ondandır büyük ihtimal sevinip sonra hüsrana uğramak istemiyorum ama

Ovitrelle yeni yeni verilmeye başlanıyor. Bende kullandım transfer sonrası. Fazla yumurtam toplandığı için onları baskılasın ve vücuda yalancı hcg hormonu verilip hamileliği kolaylaştırsın diye veriliyor. Benimde 7.gün pozitifti. Sonraları giderek koyulaştı. Bende senin gibi düşünmüştüm. Benimki ikizdi ama bide. İnşallah seninkide öyledir canm. Hayırlısı.

Hayırlı uğurlu olsun rabbim bagislasin sana ınsallah öyledir bu benim son şansım eşim 5 kez mikro tese ameliyatı oldu artık olamaz da doktor riske atamayız dedi gerçekten çok merak ediyorum sabah yeniden yapacam bakalim ınsallah senin gibi güzel sonucu bende alirim

İnşallah bu kez alırsın kucağına canm. Sabah yapınca yaz olur mu hatta fotosunuda at bizde bakalım :)

İnşallah bu kez alırsın kucağına canm. Sabah yapınca yaz olur mu hatta fotosunuda at bizde bakalım :)
Insallah teşekkür ederim çok kalabalık bir ailem var hatta söyle soyleyeyim ben 7 eşim 8 annem 12 babam 9 kardesler çok kalabalık bir sülalem var ve etrafında tanıdığım hiç kimsenin benim gibi bir sorunu yok yani üzülüyorlar tabi ama beni gerçekten anlayan kimse yok kimseyle k9nusamiyorum sürek li bu sayfaları okuyorum iyi geliyor bana yıllardır okurum ama çok yazmam böyle destek olunca siz daha mutlu oluyorum sanki kocaman evrende bir tek ben biberdi yasıyormuşum gibime geliyor etrafımda beni anlayacak kimse yok eşimle bile konuşamıyorum üzülür diye gerçekten mutlu oldum sonuç ne olur bilemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse ben duygusal bağladım iyi geceler

Ah bilmezmiyim. Bizimkilerde çok kardeşler. Bizimde problem sperm. Eşim üzülmesin üzerine alınmasın diye güçlü durmaya çalışırdım. Dokunsalar içimde ne varsa dökecek durumdaydım oysa. Napalım kuzum bizimde sınavımız bu. Sen gönlünü ferah tut. Bugün değilse yarın. Ümidini kaybetme olur mu.

Allah seninde yardımcın olsun inşallah ama benim son şansım rabbimden umut kesilmez ama eşim artık ameliyat olamaz doktor son kez bile ameliyat etmeyecekti biz ısrar ettik ınsallah bu kez tutunmuslardir ben yinede kendime güveniyorum güçlüyüm ama eşim çok heveslendi bu kez olmazsa çok üzülecek onu nasıl toparlayacam bilmiyorum rabbim benim gibi olan bekleyen isteyen herkese nasip etsin bana da

Amin canım. Kimsenin kucağı boş kalmasın. Senin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldu

İnşallah bu kez alırsın kucağına canm. Sabah yapınca yaz olur mu hatta fotosunuda at
Amin canım. Kimsenin kucağı boş kalmasın. Senin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldu
Yine gördüm 2 çizgiyi düküyle aynı gibi ama böyle silik falan değil görünüyor foto atmaya çalıştım ama beceremedim dosya büyük falan diyor

Eklentiler

• 15130553327401947587799.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 430
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…