İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
kızlar dun test ıcın hashaneye gıttım hamıleymısım ama kafama takıldı degerım 65 cıkmıs yarın tekrar gıdıcem bana bıraz dusuk geldı ama hemsırem gayet mutlu mujdemı ısterım hamılesın dedı buyuk bı ıhtımal tekmıs onlarda zaten tek gebelıgı basarı olarak goruyolar ama yınede tedırgınım ama cokta mutluyum Allah herkeze nasıp etdınnnnnnnn:CüvCüv:

canım benim ikiz hamilelgimde 11. gun 36 cıkmıstı dgerim. daha sonra yukselmisti. Hem zaten onemli olan saglıkı bir gebelik bence, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin..

esteryacım sagol ıcımı ferahlattın yarın tekrar gıdıcez bakalım yukselcekmı benım ıcın onemkı olan saglıklı olması tek yada cok degıl deger dusuk acaba sorunmu var dıye kafam karısmıstı

walla bence rahat ol ha bire kan testi icin de bosuna para verme , hic stres olma dua et yeter..
bence 65 harika bir deger

canım ben gıtmesemde onlar cagardı zaten ıkı gun sonra iki katına cıkması gerkıyomusya onun için gıdıcem hem para falan vermıyoruz ıstedıklerı kadar yapsınlarnaniknanik

haaaaaaaaaaaaa ok o zaman super istedigin kadar yaptır takip et bebisini yarın 130 falan olması lazım degerin 130 civarsi ise hicc korkma haber verirsin dime

esteryacım cok sagol Allah razı olsun degerım yukselmıs 120 olmus sımdılık hersey ıyı dedı doktor cok sukur

Aman lizacım sakın bosuna stres yapma , biliyorsun stres kan dolasımını bozuyor ve bebisler beslenmiyorlar
sakin sakin hep guzel seyler dusunerek guzelim tamammı :)

ınsallah sımdıden sonra umutlu bekleyıs basladı sımdı bıraz daha adapte oldum galıba 15 dun sonrada kalp atıslarını duyucakmısım bebısımın bu ınanılmaz bıseydır herhalde

ben iki defa bekledim ama duyamadım, hele ikizlerimde cok istemistim..
ama Allah buyuk herseyde bi hayır vardır , o ne eylemisse hayırlısını eylemistir..

canım beslenmene dikkat et bol bol sut ic oldumu?

valla ben 7.gün 10.gün ve 12.gün yaptım hiç birindede pozitigi göremedimmm....14.günde kanda 38 diii...belki değerim az olduğu için çıkmamıştırr....her neyse benim bebeğim tuttu fakat düştü.....bi daha kine de idrar testi yapmayı hiçç düşünmüyorummm....adeta yıkıldım,dünyam başıma yıkıldı o negatifleri görüncee...

merhaba ben aranıza yeni katldm.ilk micro denemem.kan testi yaptırmama 6 gün var.ben erken test yapmaya cesaret edemiyorum.

esteryacım bugun doktora gıttım bebısım olusmus Allaha cok sukur hatta kalbı bıle bellı belırsız atıyomus onumuzdekı salıda kalp atısı ıcın gıdıcez cok guzel bı duygu onu gorunce varlıgına dahada ınandım rabbım herkeze nasıp etsın

canım unutmayıp haber verdigin icin cok tesekkur ederim
Allah hayırlısı ile bebegini kucagına almayı nasip etsin arkadasım
benim icinde dua et olur mu

tabıkı ederım canım herzaman tek duam ilk önce baskalarına sonra bana nasıp etsın rabbım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın

slm,
bugun benim transferimin 11.gunu(transfer gunu saymiyorum)dondurulmus embryo ancak en son cumartesi yarim pregnyl ignesi vurundum, simdiyse meraktan geberiyorum, evde test var denemek istiyorum ama cesaret edemedim, ne dersiniz?yaniltici pozitif gormekten korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…