İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Canım bence hic korkma varsa zaten cıkar artık ignenin etkisi kalmamıstır bence.. ama en garantisi 14. gun yapılan test bence

Lizacım bende cuma gununu bekliyorum canım insallah regl olmam yani hayırlısı olacaksa

bu sabah testi yaptim(trasnfer gununde sayarsak 13.gun oluyo) silikte olsa cift cizgiyi gordum ama yinede korkuyorum ya hala 4-5gun once vurundugum yarim pregnylin etkisi varsa!?!
sevinemiyorum esime bile soylemedim

esteryacım noldu adet oldunmu ben bugun yıne doktora gıttım ama hala kalp atıslar duyulmuyo yıne bır hafta sonra üfffffff tedırgın olmaya basladım yaaaaaaaa

ayse57 bende 13. gun tahlıl yaptım cok sılıktı cızgı ama durum pozıtıf umarım senınde oyledır bence ılacla cokta alakalı degıl

lizacım ben 30 ekimde regl oldum hatta dun bitti, artık 11 kasımdan sonra tekrar çalışmalara başlayacagız :) senin su an kaç haftalık canım?? bazen 7 . haftada kalp atısı goruluyor

benım suan 6+5 oldu daha erkenmı bılmıyorum bazen dıyorum baska doktora gıtsemmı bunlar hemen bakıp cekıyo nasıl ıs anlamadım korkuyorummmmm

korkma guzelim 7 haftan dolsun tekrar bi git bakalım geç döllenme olabilir canım o nedenle lutfen su an stres yapma

esteryacım mesajların ıcın cokkkk sagol gercekten yazdıkların bana herzaman cok ıyı gelıyo ve cesaret verıyo rabbım hıc bırımızı yarı yolda bırakmasın ve kucaklarımızı doldursun

selam arkadaşlar.
benimde ilk denemem ve transferden sonra 9.günüm. bende dayanamayıp idrar testi yapanlardanım..
moralim bozuldu resmen, kocaman bir negatif. keşke yapmasaydım. tek embriyo transferi olmuştu, 12.günde değişirmi acaba ?

Bu anketle ilgili nacizhane bir önerim olacak.Şöyle olmuş olsa şimdi 7. günü negatif çıktı ama sonuç pozitifti die.Yani idrar testinin günü, sonucu ve asıl kan tahlilin sonucu olsa daha belirleyici olur bence.8. gün negatif çıkmış , 10. gün negatif çıkmış ama sonuç pozitifmiş gibi.Böylece idrar testlerinin başarısını daha iyi analiz edebiliriz.

kızlar ben çok soluk bir çizgi olarak 10. 11. ve 12. günde pozitif gördüm ama bugünkü biraz daha iyiydi yarın kan testi yaptırıcam
ama 6. 7. günlerde blastoosit transferi olanların çıkabilirmiş 2. 3. gün transferinde erken çıkmaz bence ama inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hepimiz pozitif sonuçlarımızı görürüz

arkadaşlar blastoosit transferi ne demek oluyor

Döllenen yumurta bölünerek 2. günde 2-4 hücreli hale gelir ve klasik tüp bebek uygulamalarında bu evredeki embriyo anne rahmine transfer edilir. Doğal yollardan elde edilen gebeliklerde ise embriyo rahme 5. günde balstosist adı verilen çok hücreli evrede ulaşır. Bu evredeki embriyonun rahme tutunabilme şansı daha yüksektir. Günümüzde geliştirilen özel besi yerleri ile embriyoları blastosist dönemine kadar geliştirmek mümkündür. Blastosist transferi ile gebelik oranlarının yükseldiği gösterilmiştir. Dünyada ilk kez Singapurda uygulanmaya başlayan ardışık transfer uygulamasında ise anne adayına ikinci günde yapılan embriyo transferinin ardından kalan embriyolar özel besi yerleri içinde geliştirilmeye devam edilir ve blastosist evresine gelen embriyo elde edilebilirse 6. günde bir embriyo transferi daha yapılır. Ardışık transfer ile gebelik oranları anlamlı olarak yükselmekte ve balstosist transferi ile elde edilen gebeliklerde düşük oranı çok azalmaktadır.

Son düzenleme:

Canım normalde çok silik çıksa bilem pozitif sonuç oluyor ve pozitifte idrar testlerinde yanılma olmuyormuş.Hayırlı olsun deyim şimdiden:1rolleyes:

kızlar merhaba
ben idrarda meraktan 7. günden sonra hep baktım çok erken başlamıştım bakmaya tabi ama 9. günden sonra çok silikte olsa hep pozitif çıktı
12 gün sonra kanda 95 çıktı yani hamileyim bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum

bugün 10.gün ben içmem gereken ilaçları 1 gün unuttuğum için yarın test yarına alındı değilse salı günüydü.şimdi sizce idrara bakayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…