İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
esteryacım cok mutluyum rabbıme sukurler olsun bugun bebegımın kalp atıslarını duydum cok guzel bı duygu hersey ıyıymıs umarım sonuna kadar boyle gıder Allahım hepımıze herkeze nasıp etsınnnnnnnnnnn

Lizacim cok sevindim guzelim, Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin guzelim, ne olur bizlerede dua et karnındaki meleginle birlikte :) :)

12 gün olmasına ragmen Kanda 116 çıktı idrarda negatif çıktı.. İyiki dahada öncesinden idrar testi yapmamışım, mpralim çok bozulurdu. Yarına tekrar kan verecegim inş degerim artmıştır.

esteryacım nasılsın durumlar nasıl ben uzun zamandır gıremedım bebısımle beraber habıre yatıyoruz hayırlısıyla 12.haftaya gırdık rabbım hepınıze nasıp etsın onu ultrasonda gormek cok guzel muaynelerı dort gozle beklıyorum dualarım herkez ıcın bu durumları yasamak cok zor ınsalllah herkezın sonu mutlu olur kucaklarımız mınıklerle dolar

merhaba benim ilk denemem tüp bebekte 12 gün kanda negatif çıktı bana 2 gün tıransfer edildi acaba 14 gün sonra pozitif çıkma ihtimali olurmu yani adetin aslında 27 günü baktırdım benim gibi olan varsa lütfen cevap

arkadaşlar başından beri takip ediyorum.bugün transferden sonraki 9.gün.dayanamayıp test yaptım ve 2 dakika içinde 2.çizgi çok net olmasa da gayet belli şekilde gördüm.bana 2 embriyo transfer edildi.bunun yanılma ihtimali yok değilmi

sanmıyorum btly, hamilesin bence Allahın izniyle, bence şimdi baktırsan kanda çıkar zaten günün gelmiştir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…