İdrar testim yanlış olabilir mi? Fikir verir misiniz lütfen ?

canım ya nasıl sevindim anlatamam seni yazınki topikten hatırlıyorum
nasıl sevinmiştim bebişi kaybetmişsin zonra çok üzüldüm
ama şimdi görüyorum ki rabbim mucizesini göstermiş
canım meslektaşız benden sana tavsiye zaten okulların kapanmasına az kaldı
rapor alabilirsen al en azından ilk ayları atlat
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ayyy gerçekten çok ama çok sevndim ya
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bebegın bu sefer annesıne sıkı sıkı tutunsun butun renklerı yasatsın sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.....Bu akşam ilk kontrolüm var....Hala inanamıyorum hamile olduğumaa.....Görürsem inanırım belkiiiiiiiiii.....

Özlem, rapor aldım evdeyim...

Esra, toplama günün belli oldu mu???

gözdemmmm çok sevindim .senle birlıkte yola çıkmıştık.benimkı tutundu seninkı düşmüşdü.ama herşeyde bir kısmet varmış işte .gözün aydın .kendine çok ii bak.çok sevindimm

İnsan ne kadar sevinse de hep bi korku oluyo içinde...

Dilserserin , yavrunu kucaklamaya az kaldı inşallahh

Esra, ne haber??

Bebeek istiyoruz, bebişini koklayıp gözde teyzen için de...

Gözdemmm canim seni cani gönülden tebrik ediyorum ...

Mucizeni Rabbim senden bir ömür boyu ayirmasin diliyorum ...

Darisi biz umutla bekleyen kullarin basina .. Mevlam bizi de anneligi tadanlardan eylesin ... :16:

Rabbim ol de olsun..Diye çok dua ettim...Rabbim duamı kabul etti...Darısı sizin başınıza....

gözdem seninle aynı zamanda tüp bebek denememiz olmuş ben direk negatifi görmüştüm sorunumuzda aynı ama eşimin sperm benim düşük olsun bana çok müthiş örnek oldun valla demekki hamile normal yollada rabbim ol diyince oluyo bunalım yapmaya gerek yok :)))))

rabbim bebegini kucagına saglıkla almayı nasip etsin çok güzel sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşAllah tbr ederim canım seniii bizede bol bol dua ettt bitanem

gözdem seninle aynı zamanda tüp bebek denememiz olmuş ben direk negatifi görmüştüm sorunumuzda aynı ama eşimin sperm benim düşük olsun bana çok müthiş örnek oldun valla demekki hamile normal yollada rabbim ol diyince oluyo bunalım yapmaya gerek yok :)))))

rabbim bebegini kucagına saglıkla almayı nasip etsin çok güzel sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşAllah tbr ederim canım seniii bizede bol bol dua ettt bitanem

Canım Rabbim ol desin yeter..Bizim bundan 2 sene evvel sperm sayımız sıfırdı...Hormon tedavisi ile belli bi sayıya ulaştık ama morfoloji sıfırdı...Yani tamamr-en mucize...Hiç ümidini kaybetme...:nazar::nazar:

Back
X