idrar yolu enfeksiyonu olup hamile kalabilen var mı?:((

Canım iyi sabrediyorsun, inşallah bebeğin seninledir Rabbim doğum günü hediyeni göndermiştir:Saruboceq: Benim için de herşe yolunda çok şükür, inşallah benim de bebeğim benimledirve herşey daha da güzel olur.
kızlar inş hamilesinizdir...

hayırlısı olsun....

Amin canım inşallah. Dua et bize, Allah bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah.

kızlar bunu öğrendiğim gün çok dua edeceğim biliyorsunuz hamile kadınların ve doğum anında olan kadınların duaları kabul oluyor, allah hepimizin yardımcısı olsun,,,

Amin canım sen şimdiden benim için dua etmeye başla bence ne de olsa bebişin seninle gibi:Saruboceq: Canım inşallah pazartesi bebek haberini alırız, nasıl sabredeceksin o zamana kadar? ıdrar testi falan mı yapsan acaba? (Nasıl gaz veriyorum ama)

kızlar merhaba,

ben de dün doktora gittim.idrar kültürü ve kan testi istedi.Yarın için de ultrason istedi.Yarın sonuçları alacağım.Bu arada benim regl tarihim 23 Temmuz.inşallah hepimiz hamileyizdir.

ınşallah canım şikayetin neydi? Bu arada dün doktorumla da görüştüm idrarda bakteri falan kalmamış çok şükür, su bu işin en iyi ilacı, bol su içerek 1 günde kurtuldum çok şükür.

slm arkadaslar ben gecen sene şiddetlı bır ıdrar yolu enfeksıyonu gecırmısım okadar sıddetlıydıkı bobreklerıme kadar cıkmıstı ama bekardım ozaman sımdıde 2 aydır adet zamanım yaklastıkca ıdrarımda yanmalar oluyo yasayan bılır cok kotu bı duumdur,4 ay oncede dusuk yamıstım ogunden berıde hıc korunmadan ılıskıye gırıyoruz ama olmuyor bebiş gercekten hamıle kalmaya engelmı bu hastalık

Canım daha öncede belirttiğim gibi doktorum rahimde kasılmalara neden olduğu için pek istemediğimiz bir hastalıktır dedi. Tamamamen engel değil anladığım kadarıyla ma dikkatli olmak lazım. Bol bol su iç sen ben o şekilde atlattım bir günde. Aşşah hepimize hayırlı, sağlıklı bebekler verir inşallah.:Saruboceq:

arkadaşlar idrar yolunuzun yanmasını veya mikrop kapmak istemiyorsanız eşinizde sizin gibi temizliğe önem vermeli ve özellikle ilişki öncesi temizlemeli kendini, ben bunu yaptırıyorum ve o gün bu gündür allaha şükür ne yanmam var nede sızım, evet böbreklere sıçrayabiliyor bilirim o ağrıyı allah kimsenin başına vemesin,,,,KIZ BEN ıDRAR TESTı YAPTIM :) ıKıNCı ÇıZGı ÇIKTI AMA ÇOK SıLıK, burada forumda idrar testi örnekleri var onlarla karşılaştırırsam hamileyim ama ptesiye kadar bişi yapmıcam artık offfff yeter ,

Ayy canım ya sen %90 hamilesin o zaman. Bekleyelim bakalım p.tesiyi inşallah hamileliğin kesinleşir, bebeğin gelir.

oy oy umarım öledir, ptesi haber veririm durumu :)

canım silik de olsa çift çizgi çıkıyorsa hamilesindir :CüvCüv: idrar testlerinde pozitif çıkmasında hata veya şüphe olmaz:) tebrik ediyorum seni şimdiden. ama birkaç gn sonra testi tekrarlayabilirsin sakin ol ağır kaldırma uzanma dinlen çok sevindim senin adına:) darısı diğer arkadaşlarımızın başına.... :teytey:

Aynı dertten bende muzdaripim hamilelikten öncede vardı bu illet hamile olunca gecti sanmıştım . Ama ne yazık yine tekrarladı ve çok korkuyorum acaba bebeğe zararı olurmu diye internette araştırdım tedavi edilmezse bebege zarar verebilir yazıyor çok korkuyorum .Erken dogum düşük kilolu dogum ve prematüre bebek olabilri idrar enfeksiyonu olan hamilelerin bebekleri internette okudum bunları Korkum daha çok arttı .Doktorla randevum 1 hafta sonra şehir dışında o 1 hafta nasıl gecicek bilmiyorum.

Hamile olupta idrar yolu enfeksiyonu yaşıyan varmı ?

Canım bahsettiğin riskler varmış evet ama korkma hamilelikte daha fazla oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu. Sen bol bol su iç ama zorla kendini çok iç bu şekilde ben bir günde baya bir düşürdüm lökosit, eritrosit ve bakteri sayısını. Geçmiş olsun, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

sekercik teşekkürler;opuyorumnanaktan

canımmm ne demek:) kaydirigubbakcemile3 inş her şey yolunda gider sen içini ferah tutmaya çalış...

ha bu arada sakın ilk 3 ay maydanoz ve nane yeme bir de ayçiçeği yani bazıları çiğdem yada çekirdek de diyor ondan da sakın hamileliğin boyunca yeme ben çok severim ama dayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…