idrar yolu enfeksiyonu olup hamile kalabilen var mı?:((

canım benim kardeşim hamileyken bile alasını yaşadı yanma sızı kaşıntı ne ararsan vardı, bebeği allaha şükür çok sağlıklı doğdu, sen kontrollerinne git ilaçlarını düzenli kullan allahın izniyle bişicikler olmaz, he bide 1 haftada bişi olmaz o kadarda korkma sen rahat ol ki karnında ki de senden etkilenmesin,
allah tez zamanda şifa versin inşallah,,,,,,,,

valla idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel oluyor diyolar ama bu basit bir engel ilaçlarla hemen tedavsisi mümkün benim kadar idrar yolu enfeksiyonu geçiren yoktur hamile kaldığımı öğrendiğim gün bile idrar yolu enfeksiyonundan doktora tekrar gitmeyi düşünmüştüm çünkü çok rahatsız olmuştum ama doktora gittiğimde hamile oldumu öğrendim yani insan hamileyken de bu rahatsızlıkla karşılaşıyor

Saolasın canm bol bol su tüketiyorum bayağı azaldı.Ama aksilikler peşimi bırakmıyor bu defa da kahverengi akıntı geldi.Korktum bebğime bişey olacak diye doktoru aradım igne verdi devam ederse kontrole gel dedi . Allaha şükür tekrarlamadı.Belkide oda idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyordur .

saolasın canm içimi ferahlattınız. İyiki varsınız...

canım bu illeti tam tedavi edemiyolar galiba neden tekrarlıyo anlamıyorum.ciproyu eksiksiz tam ssaatinde kullandım bol bol su içiyorum geçti şimdilik..inşallah tekrarlamaz.ama bu ikinci oldu.bendede doğumda sonda takılmıştı ondan beri var...ara ara oluyo.sonki çok fenaydı.cipro aldım 14 gün antibiyotik içtim.şimdi iyiyim ama korkuyorum.çok illet bi hastalık.hamiş kalırsın merak etme.ama tedavini muhakkak eksiksiz ihmal etmeden bitir...

bendede idrar yolu enfeksiyonu cıktı arkadaslar ama 4. ayda ilaca baslamamı önerdi doktor umraım önemli bilşi diildir

Canım çok geçmiş olsun. Bana da ürolog bundan sonra başının belası olur bu hastalık, en ufak bir üşütmede tekrar nükseder dedi. Havuza denize girdikten sonra ıslak kalma dedi. İnşallah tekrarlamaz.

Korkuts ne yaptın canım ya merak ediyorum seni dün doktora gidecektin.

Allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin canım, darısı başımıza, Rabbim bize de verir inşallah.

Korkuts ne yaptın canım ya merak ediyorum seni dün doktora gidecektin.

ptesi gittim kanda gebelik istedi o da salı saat 10,00 da çıkacaktı o yüzden yazmadım, dün gittim 1004,13 evet hamileyim ama daha küçücük, ctesi eşimle gideceğiz ultrasonda görülebilir hale gelirmiş bakalım :) ama kesinleşince şaşkınlığım arttı aptallaştım,:bbo:

Ayy canım ya çok sevimdim inşallah herşey güzel olur Allah bebeğini sağlıkla kucaklamanızı da nasip etsin. Benim bu ayda olmadı. Doktora da gitmeyeceğim bu ay. Zaten memlekete gideceğim eşim yanımda olmayacak. Bir ay ara vereceğiz yani. Rabbim hayırlısını versin.Dualarında beni unutma.
inş cnm allahım sanada nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah.Dualarını esirgeme.

xara umarım senin içinde herşey yolunda gider, dualım seninle allah yardımcın olsun ve sanada sağlıklı shhatli bir bebek nasip eder inşallah, şimdiden hayırlı yolculuklar,,,,,

Arkadaşlar bu sistit illeti bana da bulaştı ne yazıkki.Özellikle kış aylarında çok tekrar ediyor.Hamileliğe etkisi varmıdır bilemiyorum henüz çocuk düşünmediğimiz için araştırmadım.Sadece bir ilaç ismi önerebilirim yarım saatte bütün dertleri sona erdirip idrar yollarını normale çevirebiliyor:ÜRİSPAS.bu ilaç ve bol su içmek tedavi edici en güzel ve ç.abuk yöntem.Geçmiş olsun herkese...

kızlar bende 2 aydır bebiş istiyorum ama bir türlü geçmedi şu sistit tam geçti diyorum 1 hafta sonra tekrarlıyor. şimdi hamile kalırsam antibiyotik kullanabilirmiyim bilmiyorum. hamile kaldıktan sonra tedavi olan varmı aranızda?

yaa idrar yolunu duymadımda bi arkadaşım 2. çocuğu istemiyolardı..10 yıllık spralini değiştirmeye gitti..spiral intihap yapmış rahim ağzı deforme olmuş ..dr spirali çıkartıp 3 ay dinlensin ondan sonra takarız demiş..epey intihabın var 20 gün eşinle birlikte olma bu halde hamile kalman zaten çok zor ama mikrop kapmamak için prezervatif kullanın demişş..bizim hatun 20 gün sonra eşiyle birlikte oluyo prezervatifte küçük bi delik olduğunu görüyo..sonrada hamile kalırım diye korkudan bi daha birlikte olmuyolar..nemi oldu nur topu gibi bi oğlu kaydirigubbakcemile3 ..dr bile imkansız bu haldeyken hamile kalman demiş..şaşırmışş...yani zamanı geldiğinde ne olursa olsun allah bebiş veriyo...inşallah bizim zamanda azalmıştırda en yakın zamanda bebişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…