Aynı dertten bende muzdaripim hamilelikten öncede vardı bu illet hamile olunca gecti sanmıştım . Ama ne yazık yine tekrarladı ve çok korkuyorum acaba bebeğe zararı olurmu diye internette araştırdım tedavi edilmezse bebege zarar verebilir yazıyor çok korkuyorum .Erken dogum düşük kilolu dogum ve prematüre bebek olabilri idrar enfeksiyonu olan hamilelerin bebekleri internette okudum bunları Korkum daha çok arttı .Doktorla randevum 1 hafta sonra şehir dışında o 1 hafta nasıl gecicek bilmiyorum.
Hamile olupta idrar yolu enfeksiyonu yaşıyan varmı ?
Canım bahsettiğin riskler varmış evet ama korkma hamilelikte daha fazla oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu. Sen bol bol su iç ama zorla kendini çok iç bu şekilde ben bir günde baya bir düşürdüm lökosit, eritrosit ve bakteri sayısını. Geçmiş olsun, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
canım benim kardeşim hamileyken bile alasını yaşadı yanma sızı kaşıntı ne ararsan vardı, bebeği allaha şükür çok sağlıklı doğdu, sen kontrollerinne git ilaçlarını düzenli kullan allahın izniyle bişicikler olmaz, he bide 1 haftada bişi olmaz o kadarda korkma sen rahat ol ki karnında ki de senden etkilenmesin,
allah tez zamanda şifa versin inşallah,,,,,,,,
canım bu illeti tam tedavi edemiyolar galiba neden tekrarlıyo anlamıyorum.ciproyu eksiksiz tam ssaatinde kullandım bol bol su içiyorum geçti şimdilik..inşallah tekrarlamaz.ama bu ikinci oldu.bendede doğumda sonda takılmıştı ondan beri var...ara ara oluyo.sonki çok fenaydı.cipro aldım 14 gün antibiyotik içtim.şimdi iyiyim ama korkuyorum.çok illet bi hastalık.hamiş kalırsın merak etme.ama tedavini muhakkak eksiksiz ihmal etmeden bitir...
bendede idrar yolu enfeksiyonu cıktı arkadaslar ama 4. ayda ilaca baslamamı önerdi doktor umraım önemli bilşi diildir
Korkuts ne yaptın canım ya merak ediyorum seni dün doktora gidecektin.
ptesi gittim kanda gebelik istedi o da salı saat 10,00 da çıkacaktı o yüzden yazmadım, dün gittim 1004,13 evet hamileyim ama daha küçücük, ctesi eşimle gideceğiz ultrasonda görülebilir hale gelirmiş bakalım :) ama kesinleşince şaşkınlığım arttı aptallaştım,:bbo:
inş cnm allahım sanada nasip etsin inşallah
selam xaraCanım benim çok teşekkür ederim, inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?