Kaç seneden beri sistit olur dururum..Evlendim,bebek istedik.Çalışmalara başladık.Aksi gibi bu son 2 ay tamda yumurtlama dönemimde hortluyo beni mahvediyoArtık her şeyi ezberledim..Doktora gidicem tahliller,testler.Sonra aynı antibiyotikler.O ay için acım ağrım dinicek..Bi süre sonra hoooop tekrar pırtlıcak.!O antibiyotiklerin mide ve genital bölgede ki yararlı bakterilerimi öldürmesi de cabası!!!İnat ettim gitmiyorum hekime İnşaAllah gebeliğe engel değildir Bol bol su ve c vitamini..Hijyeni saymama gerek yok tabii.
Ben idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim ay hamile kaldim hemde sicak sular buharlar yapiyodum surekli iltihap varsa gitsin diye imkansız diyodim ama meger hamileymisim
Çok fazla su içmek bir nebze iyi geldi bana zaten yapamayacak derecede değildi benim idrar yolu enfeksiyonu ama inşallah geçmiştir. Çünkü serophene kullanmaya başlayacağım tekrar an itibari ile... Inşallah bu sefer olur !ilk kez aralık sonunda oldum, 2 kez de şu an. bu hiç geçmicek mi hep mi nüksedecek. çişimi yapamıyorum acıdan, tuvalete gitmeye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?