idrar yolu enfeksiyonu olup hamile kalabilen var mı?:((

selam xara
nasılsın? hey kızlar bebek değil bebekler dicez sanırım cuma belli olcak ikiz mi değil mi die allam yav yedek parçayla geliyo :CüvCüv::CüvCüv:

Aaaa :1shok:inanmıyorum yaaa, :lepi:ay canım hadi hayırlısı bakalım, heyecanlandım valla. ıster misin ikiz olmasını, çok zor diyorlar ama ben isterim, hem anneannem hem de baba tarafından dedem ikiz benim.

benimde kız kardeşlerim ikiz, ne kadar zor olduğunu bildiğim için umarım değildir hayırlısı olsun yapacak bişi yok,

ben de kronikleşmişti bu idrar yolu iltihabı...ama hamile kalmama engel olmadı..çok ilginçtir ki hamile kalmamdan bu yana hiç tekrarlamadı..

Nurcuuum canım, inşallah tekrarlamaz bir daha.Nasılsınız, annelik nasıl gidiyor? Poyrazımızı ve seni kocaman öpüyorum.

benim eşimin yiğeni ilk evlendiği zamanlarda sistit olmuş antibiyotik kullandığı o sırada korunmadan ilişkiye girmişler ve gebe kalmış 3 aylık evliyken hamile kaldığı için çok üzülmüştü ve şu anda kızı 6 yaşında tekrar gebe kalmak istedi ancak pco olduğu için zar zor kaldı şuanda ikinciye hamile ama hep der benim ilk gebeliğime antibiyotik sebep oldu diye.üzülmeyin bende de idrar yolu iltihapı var ve gecen hafta ölüyorum sandım ama doktorum bu gebeliği engellemez çünkü sperm idrar yoluna değil vajinadan rahime gider dedi onla onun ne alakası var dedi.tedavinizi olun inş kurtulursunuz....

Evet canım mantıklı olarak düşününce insan ne alaka diyor spermlerin idrar yoluyla nasıl bir münasebeti olabilir ki?-tatlicadiarzu- Ancaaaak benim doktorum idrar yolu enfeksiyonu rahmin çok fazla kasılmasına sebep olacağından hamilelik için pek istenmeyen bir durum olduğunu söyledi. İnsan tedirgin oluyor işte.

desene belki bende bundan dolayı gebe kalamıyorum ama benim eşim varikosel ameliyat olcak ay sonu ayrıca eşimin sperm değerleri çok iyi ve çok insan var eşi varikosel olupta hamile kalan gerçi ben sürekli antibiyotik içiyorum ama amaaannnn bizde herşey gebeliğe engel bıktım artık doktor doktor gezmekten

canım geçmiş olsun. Sen antibiyotik yerine bol bol su içerek yenmeye çalış sistiti, ben ilaç kullanmadan bu şekilde atlattım çok şükür.Haklısın, insan doktora gidip gelmekten ve sonuç alamamaktan bunalıyor ama yinede şükretmek lazımki tedavisi olan şeyler bunlar, bebeğin vakti zamanı gelmemiş demekki bizim için. ınşallah kısa zamanda bizde bebek sahibi oluruz.

merhabalar
test yapmak için gün sayarken gene idrar yolu enfeksiyonuyla hastanenin yolunu tutmak zorunda kaldım bu sefer böbreğime kadsar varan bi sancıyla ve röntgen çektirmek zorunda kaldım ilk defa umarım enfeksiyon gebeliğe engeldir dedim istemeyerek bide ilaç kullanıyorum inş. bu aylık hamile değilimdir ve bidahaki ay bizede isteyen herkesede nasip olur inş.

arkadaşlar 10+5 günlük hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı. ve o günden beri idrar yolları enfeksiyonum bir türlü geçmedi. 2 kere monurol kullandım.
en son hafta sonu yaptırdım tahlili. diğer haftaya göre daha da fazla lökosit var. bunun geçmesi gerekiyormuş düşük riski olurmuş yoksa. nasıl geçecek arkadaşlar. çok korkuyorum.senağlama

canım bol bol su iç, aklına geldikçe iç. sık sık tuvalate gidip mikrobu atman lazım.

canım idrar yolu enfeksiyonu için için en etkili yol karnıbahar kürü.. ben denedim ve çok iyi geldi dr ender saraçoğlu söylemişti bu kürü gerçekten işe yarıyor denemeni tavsiye ederim karnıbaharı 6, 7 dk sıcak suda demleyip sabah akşam 1 er bardak içiyorsun 7 gün içip 3 gün ara veriyorsun bu şekilde 3 hafta içiyorsun yanı 3 günlük aralar hariç 21 gün tamamen kurtuldum bir çok arkadaşımda denedi çok memnun kaldılara .s

canım idrar yolu enfeksiyonu için için en etkili yol karnıbahar kürü.. ben denedim ve çok iyi geldi dr ender saraçoğlu söylemişti bu kürü gerçekten işe yarıyor denemeni tavsiye ederim karnıbaharı 6, 7 dk sıcak suda demleyip sabah akşam 1 er bardak içiyorsun 7 gün içip 3 gün ara veriyorsun bu şekilde 3 hafta içiyorsun yanı 3 günlük aralar hariç 21 gün tamamen kurtuldum bir çok arkadaşımda denedi çok memnun kaldılar bebeğede bir zararı yokmuş onuda sordum doktoruma rahatlıkla içebilirsin

bende çok ii bvir üroloji druna gittim.tek dozluk suya atılan bi ilaç verdi.ve o gün bugün şükür atlattım.....

dün idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim.. ve 3 aydır bebek istiyoruz ve 3 aydır idrarımda yanma tuvaletimi yaparken rahmim sanki dışarı çıkcakmış gibi oluyor... neysee doktorum ürispas diye bi ilaç ve yanında iki ilaç daha verdi bugun ikinci günüm ve iyi geldi ne yanma ne agrı var..doktor zararı yok kulan dediii..bende bi kaç yerde okudum sistit olanların bebegi olmaz olsada düşer gibi yazılar okuyunca korktum tabi.. doktorum hamileligi etkilemez sadece ileri boyutta sistit olanlarda erken doguma neden olma olasılı var dedi..
ha yalnız bende bulantı,aşırı şişlik ve gögüste daralma yaptı nefes almakta zorlanıyorum valla...3 ilaç verdi bide folik asit bunlardan biri bunu yapıyor ama hangisi bilmiyorum.. mecburen tüm ilaçları bitircem bidaha o agrı sızıyı çekemem..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende de idrar yolları enfeksiyonu vardı. Çalıştığım okul çok soğuk bu yüzden geçen yıl nerdeyse her ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Doktorum da gebeliği hiç düşünmememi söylemişti. biz de düşünmedik. tam yaza çıkarken ürologum bana gilaburu denen bir bitkiden bahsetti. meyve suları ve kurusu satılıyor. Meyve suyunu alıp sabah akşam meyve suyuna karıştırp içtim. tabi içtiğim 3-4 gün boyunca antibiyotik almadım. ve 3.gün iyileştim :) ve daha da güzeli o ay hamile kaldım yani kalmışım tesadüf eseri öğrendim hiç beklemiyorduk çünkü :) içeriğinde yüksek miktarda c vitamini var kokusu çok kötü ama acı çekmektense içmeye değmez mi?
Bu arada 22 haftalık hamileyim. herşey süper gidiyor ve bu sürede hiç tekrar etmedi enfeksiyonum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…