selam xara
nasılsın? hey kızlar bebek değil bebekler dicez sanırım cuma belli olcak ikiz mi değil mi die allam yav yedek parçayla geliyo :CüvCüv::CüvCüv:
cuma gittim dr a tekiz dedi. çok rahatladım valla, hihoyyyt
benim eşimin yiğeni ilk evlendiği zamanlarda sistit olmuş antibiyotik kullandığı o sırada korunmadan ilişkiye girmişler ve gebe kalmış 3 aylık evliyken hamile kaldığı için çok üzülmüştü ve şu anda kızı 6 yaşında tekrar gebe kalmak istedi ancak pco olduğu için zar zor kaldı şuanda ikinciye hamile ama hep der benim ilk gebeliğime antibiyotik sebep oldu diye.üzülmeyin bende de idrar yolu iltihapı var ve gecen hafta ölüyorum sandım ama doktorum bu gebeliği engellemez çünkü sperm idrar yoluna değil vajinadan rahime gider dedi onla onun ne alakası var dedi.tedavinizi olun inş kurtulursunuz....
merhabalar,
bende de sistit (idrar yolları enfeksiyonu) var arkadaşlar.O kadar titizliğime rağmen 2ayda bir tekrarlıyor bu illet.Doktorum bana sistit tedavisi için cipro diye bir ilaç vermişti.bu ilacı 2 gün kullanınca geçerdi.Biz de korunmayı geçen ay bıraktık.Bu ay da yumurtlama günlerimden sonra yine sistit kendini yeniledi.Ben de hamileyimdir belki diye ilk başta ilaç kullanmakta tereddüt ettim.Ama en sonunda dayanamayıp ilaç kullandım.3 gündür cipro diye hap kullanıyorum ama faydası olmuyor.Hamileysem bile bu regl tarihinden itibaren 21.gün olduğu için idrar testinde çıkmayabilir.Yarın doktora gideceğim.Benim de canım çok sıkılıyo.
arkadaşlar 10+5 günlük hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı. ve o günden beri idrar yolları enfeksiyonum bir türlü geçmedi. 2 kere monurol kullandım.
en son hafta sonu yaptırdım tahlili. diğer haftaya göre daha da fazla lökosit var. bunun geçmesi gerekiyormuş düşük riski olurmuş yoksa. nasıl geçecek arkadaşlar. çok korkuyorum.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?