- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi Ay-n ilk Hali
-
cnm ben adete 3 gün kala yapmıştım ve pozitif çıktı. İnş sen de güzel haberleri alırsın
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, ben de 8 ay sonra ancak tutturdum. Testi çok erken yapıp negatifi görmek de insanı yıpratıyor o yüzden 1-2 gün kala yapman daha iyi bence deİnşallah kardeşim. Hayırlı olsun bu arada. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende âdetime 1-2 gün kala yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, ben de 8 ay sonra ancak tutturdum. Testi çok erken yapıp negatifi görmek de insanı yıpratıyor o yüzden 1-2 gün kala yapman daha iyi bence de
Olsun canim isimiz Allaha kalmissa olur insallahhh ben bi haftadaha bekliycem olmazsa adetim bidaha test alip yapicam bakalim ins vardir ya Allahim duy sesimiziBazı insanlarda anca 1 hafta geçtikten sonra çıkıyor. 2 gün sonra deneyebilirsin yine. Belki çıkar :) Valla ben ilişkimden 1 hafta sonra dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Bugün 10. gün. 1 haftada nasıl pozitif çıkacaksa artık :)) âdetime 13 gün var beklemedeyim bakalim çok heyecanlıyım. Umudum yok ama sanki olacakmış gibi de hissediyorum bazen. Çok kötü bir durum.
Olsun canim isimiz Allaha kalmissa olur insallahhh ben bi haftadaha bekliycem olmazsa adetim bidaha test alip yapicam bakalim ins vardir ya Allahim duy sesimizi
evet canm kan vercem inşallah çıkar işte 4 gün geçtikten sonra o lekeyi görünce bi yıkıntı yaşadım ama inşallah üstüne görme olayı oluyordur çünkü 2 gün oldu o leke ve çok az geldi hemen bitti ondan şimdi yarını bekliyorum inşallah doktor evet hamilesin der2 hafta gecikmiş âdetin nasıl test yapmadan durabiliyosun :) yarın kan mı vereceksin? İnşallah gebesindir. Allah hayırlısını nasip etsin.
Amiinnn canim insallahhhİnşallah :) Rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıyla. Allah sabır versin 1 hafta daha :)
Size her yaptığım tarihi yazacak halde değilim heralde. Ne sorduysam yazdıklarıma göre değerlendiriniz ama yapamıyosanız benim yaptıklarımı veya yazdıklarımı sorgulamak size düşmez sanırım. Kafanıza göre öylesine bir cevap yazmak için soruma sorularınızla dadanmak zorunda değilsiniz, ki bir yardımınız da dokunmadı, soruma da cevap vermediniz zaten. Alâkasız bir yorum olmuş, yorum sayılırsa tabii. Diğer üyeler gibi yardımcı olmak amacıyla gelmediyseniz güle güle. Teşekkürler.
Çok merak ettiyseniz şöyleyim. Negatiflere alerjim var. Negatif insanlara da tabii ki...
Ben 1 hafta oncesinde öğrendim Canim 1 hafta kalasi başla :)Merhaba hanımlar.
Yumurtlama dönemimden 1 hafta önce, yani âdet bitimimden tam 1 gün sonra eşimle ilişkiye girdik. Az da olsa gebe kalabilme ihtimalim var.
Âdetime 12 gün var, günümü beklemeden gebe olup olmadığımı öğrenebilir miyim? Negatifi göreceğim diye kan testi vermeye de korkuyorum.
Evde gebelik testi sizce en erken ne zaman yapılabilir doğru sonucu alabilmek için?
Buradaki her uye istedigi konuya cevap verebilir. Buna siz karar vermiyorsunuz.
Negatif oldugumu ilk defa sizden duydum. Daha cok siz benziyorsunuz bu dediginize.
Actiginiz konuyu bir daha okuyun. Adet bitiminde iliski oldugunu soyleyip buna gore yorum isteyen sizsiniz.
İnşallah! Dua edin. Hayırlısı :)evet canm kan vercem inşallah çıkar işte 4 gün geçtikten sonra o lekeyi görünce bi yıkıntı yaşadım ama inşallah üstüne görme olayı oluyordur çünkü 2 gün oldu o leke ve çok az geldi hemen bitti ondan şimdi yarını bekliyorum inşallah doktor evet hamilesin der
Ben 1 hafta oncesinde öğrendim Canim 1 hafta kalasi başla :)
Konuma cevap vermediniz farkındaysanız soruya soruyla 'cevap' verdiniz ve hiç bir yardımınız dokunmadı. Beni birine veya birşeye benzetmek için görmeniz gerekir ve beni benzetmek size düşmez emin olun. Negatif insanlar diyince alınmışsınız sanırım, yarası olan gocunur canım. NEGATIFSIN diyen olmadı fark ettiyseniz ama üstünüze aliniyorsaniz alinin, pek umurumda değil. Sizle uğraşamam valla daha önemli uğraşlarım var mâlum
Canım ben 1 ay içinde ara ara test yaptım ama hiçbirinde çıkmadı regli olmam gerektiği gün yaptığım çizgi silik çıktı. 5 haftalık hamileymişim ama idrar testinde tam emin olamamıştım. En iyisi kan testi.
evet canm kan vercem inşallah çıkar işte 4 gün geçtikten sonra o lekeyi görünce bi yıkıntı yaşadım ama inşallah üstüne görme olayı oluyordur çünkü 2 gün oldu o leke ve çok az geldi hemen bitti ondan şimdi yarını bekliyorum inşallah doktor evet hamilesin der
verdim canm ama talihsizliktir ki laboratuvar daki makina bozuk kanlar izmire gidicekmis yarın sonucu alcam ultrasonda kese görünmedi aslında döktor çok acele etti ultrasonda bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım ya çok istiyorum canmKanı verdin mi bugün? Çok merak ettim :))
verdim canm ama talihsizliktir ki laboratuvar daki makina bozuk kanlar izmire gidicekmis yarın sonucu alcam ultrasonda kese görünmedi aslında döktor çok acele etti ultrasonda bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım ya çok istiyorum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?