İdrarla gebelik testi en erken ne zaman yapılmalı?

cnm ben adete 3 gün kala yapmıştım ve pozitif çıktı. İnş sen de güzel haberleri alırsın

İnşallah kardeşim. Hayırlı olsun bu arada. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende âdetime 1-2 gün kala yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı.

İnşallah kardeşim. Hayırlı olsun bu arada. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende âdetime 1-2 gün kala yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, ben de 8 ay sonra ancak tutturdum. Testi çok erken yapıp negatifi görmek de insanı yıpratıyor o yüzden 1-2 gün kala yapman daha iyi bence de

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, ben de 8 ay sonra ancak tutturdum. Testi çok erken yapıp negatifi görmek de insanı yıpratıyor o yüzden 1-2 gün kala yapman daha iyi bence de

Haklısınız. Biz aslında denemiyorduk erken diye, daha 3 aylık evli bile değiliz ama ilişkiden sonra içime bir çocuk sevgisi girdi kocaman oldu. Âdet bitimimden tam 1 gün sonra korunmadan ilişkiye girdim gebe kalamam diye ama o işlerin öyle olmadığını öğrendim ve az da olsa gebe kalma ihtimalimin olduğunu öğrenir öğrenmez içime bir sevgi doldu anlatamam. Beklemedeyim :)

Olsun canim isimiz Allaha kalmissa olur insallahhh ben bi haftadaha bekliycem olmazsa adetim bidaha test alip yapicam bakalim ins vardir ya Allahim duy sesimizi

Olsun canim isimiz Allaha kalmissa olur insallahhh ben bi haftadaha bekliycem olmazsa adetim bidaha test alip yapicam bakalim ins vardir ya Allahim duy sesimizi

İnşallah :) Rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıyla. Allah sabır versin 1 hafta daha :)

2 hafta gecikmiş âdetin nasıl test yapmadan durabiliyosun :) yarın kan mı vereceksin? İnşallah gebesindir. Allah hayırlısını nasip etsin.
evet canm kan vercem inşallah çıkar işte 4 gün geçtikten sonra o lekeyi görünce bi yıkıntı yaşadım ama inşallah üstüne görme olayı oluyordur çünkü 2 gün oldu o leke ve çok az geldi hemen bitti ondan şimdi yarını bekliyorum inşallah doktor evet hamilesin der

13 gün geçmiş bende kendime şaşırıyorum nasıl sabrettim diye

Buradaki her uye istedigi konuya cevap verebilir. Buna siz karar vermiyorsunuz.

Negatif oldugumu ilk defa sizden duydum. Daha cok siz benziyorsunuz bu dediginize.

Actiginiz konuyu bir daha okuyun. Adet bitiminde iliski oldugunu soyleyip buna gore yorum isteyen sizsiniz.

Ben 1 hafta oncesinde öğrendim Canim 1 hafta kalasi başla :)

Konuma cevap vermediniz farkındaysanız soruya soruyla 'cevap' verdiniz ve hiç bir yardımınız dokunmadı. Beni birine veya birşeye benzetmek için görmeniz gerekir ve beni benzetmek size düşmez emin olun. Negatif insanlar diyince alınmışsınız sanırım, yarası olan gocunur canım. NEGATIFSIN diyen olmadı fark ettiyseniz ama üstünüze aliniyorsaniz alinin, pek umurumda değil. Sizle uğraşamam valla daha önemli uğraşlarım var mâlum

İnşallah! Dua edin. Hayırlısı :)

Canım ben 1 ay içinde ara ara test yaptım ama hiçbirinde çıkmadı regli olmam gerektiği gün yaptığım çizgi silik çıktı. 5 haftalık hamileymişim ama idrar testinde tam emin olamamıştım. En iyisi kan testi.

Ben de genelde bu tarz insanlarla ugrasmam. Hadi bye.

Ben âdet olmadan 1, en fazla 2 gün önce yapmayı düşünüyorum eğer 1-2 gün önce âdetim gelmezse tabii. Şimdi gidip bir test alasım var ama daha âdetime 11 gün var. Alırsam duramam testi yaparım :) beklemek zorundayım daha çok erken bence zaten test negatif çıkar şimdi. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

Kanı verdin mi bugün? Çok merak ettim :))

Kanı verdin mi bugün? Çok merak ettim :))
verdim canm ama talihsizliktir ki laboratuvar daki makina bozuk kanlar izmire gidicekmis yarın sonucu alcam ultrasonda kese görünmedi aslında döktor çok acele etti ultrasonda bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım ya çok istiyorum canm

Bilirim ben o laboratuvar makinalarının bozuk olmasının verdiği o kötü hissi. İnsanı sinir eder. Ne zaman acelen varsa o zaman bozulurlar zaten.

İnşallah canim Allah gönlüne göre versin. Gebelik daha yeniyse kese görünmez diye biliyorum ama çok fazla bilgim yok. Bence de acele etmiş biraz doktor ama sen içini ferah tut. Yarın tez gelir, ben daha 11 gün bekleyecem mesela. Allah hayırlı haberler nasip etsin bakalım sıkma canını :)

Amin canm inşallah istediğim sonucu alırım azda olsa bi yüksek rakam çıkar inşallah sonucunda olsada allaha şükür olmasa da inşallah vardir bebiş ben yaz bebeği olmasını istiyorum o yüzden biraz acele olsun diyorum herşey Allahtan canm bakalım yarın bi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…