İdrarla gebelik testi en erken ne zaman yapılmalı?

canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,aminnnnnn.. Bu ay olmazsa üzülme bir dahaki ay olur,zaten bi tanesinde korunarak olmuş,beklentini az tut bu ay için olursa da sürpriz gibi birşey olsun..

Evet canım doğru söylüyorsun. Güzel bir sürpriz olur Allah izin verirse :)

Canim adetin 1 gun gecince daha net cevap alabiliyosun yoksa erkenden.pek guvenilir olmuyor..

Tamam canım, çoğu kişi de bunu söylüyor zaten. Ben acaba bu ay öğretmenler gününden önce sonucu öğrenebilir miyim diye merak ediyordum o gün eşime sürpriz yapabilmek için :))

döllenmeyle alakalı sanıyorum.adetimin olması gereken gün ve sabah çok erken saatte ucuz hamilelik testiyle çift çizgi çıkmıştı bende.yani henüz adet günüm geçmemişti.

döllenmeyle alakalı sanıyorum.adetimin olması gereken gün ve sabah çok erken saatte ucuz hamilelik testiyle çift çizgi çıkmıştı bende.yani henüz adet günüm geçmemişti.

Erken yumurtladiysam erken dollenmis olur ve testte erken çikar diye dusunmustum ama bilmiyorum canim. Iliski yumurtlamadan bir kaç gun once oldu cunku yani hemen yumurtlar yumurtlamaz dollenmis olabilecegini dusunuyorum ama ihtimal dusuk tabii.

ben ovulasyon testi kullandığım için net biliyorum yumurtlama gününü ve sadece o günü değerlendirmiştim.yani hamilelik o tek günü denk getirmemle oldu.çok iyi de bilmem ama o adet olmam gereken sabah hiç bi merak bişey olmadan, resmen öylesine yaptım testi.akşama doğru bir daha yaptım alelade yol üstü bir eczaneden test alıp, yine çift çizgi.

MaşaAllah, ne güzel canım ya. İnsan heves ediyor duydukça. 2 aydır bende tek günlük ilişki ihtimalini bekliyorum. Sen tam tutturabilmişsin ama ben bu ay'da tutturamadım belli ki. Ovülasyon testleri de aslında internette çok uygun ama bugüne kadar gereksiz geldi bana. Alsam mı acaba...

Bu nasil saygisizca bi konusma tarzi ya hem akil almak icin soru soruyosun hemde cvp verene saygisizca satasion bence o hanfendi sana kotu bi yorum yapmamis ve gayette hakli bende buay degerlendirmedim niye takiyim takintili insanlar senin gibi bos sorular sorup en ufak bi umut alir yorumlardan heveslenir ama sonra husran olan sana olur burda herkes yorum hakkına sahip bana yorum yapamazsn demeye hakkin yok ki hanfendi sana hakarette etmemis bu ne egodur ya bide kibar kibar yazarak bise bilmis gösteriosn kendini yazik ya egosu tavan yapmis bi insan daha biraz karsinizdakini anlayin her lafi yanlis anliyip kimseyi azarlamaya gerek yok yasini bilmiorm insallah kucuksundurde yasina verilir yoksa diyecek biseyde bulamiyorum lutfn cvpta verme biraz otur dusun boyle laf sayacagina dua et belki ozmn Allah nasip eder

Benim gebeliğim normal 3 kiralık gebelik testinde çıktı erken gebelikte çıkmadı. Boşuna o kadar para verip de alma sakın biraz bekle git normal test al.
Erken gebelik testinde çıkmadı demişsiniz acaba kaçıncı günde yapmıştınız? Ben Aşılama oldun 9. gününde yaptım negatif ve çok moralim bozuldu hala ümit var mı ki?

Erken gebelik testinde çıkmadı demişsiniz acaba kaçıncı günde yapmıştınız? Ben Aşılama oldun 9. gününde yaptım negatif ve çok moralim bozuldu hala ümit var mı ki?
Bence erken 12 gun sonra idrara gecio diye biliyorum moralini bozma diycm.ama bende bu ay rahim flmi cektirdim onun hevesiyle günleri sayiyorum az once ovulasyon testi yaptim silik otesi cikti adetime 5 6 gun var butun hayaller yine suya dustu seni anliyorum yani uzulme desemde bi ise yaramazz ama bence erken yapmissn adetinden bir gun once fln yap

Canim tek iliskiyle hamile kalmis biri olarak 14 gun sonra kanda 164 cikti idrar daba oncesinde yapmadim ama muhtemelen 10 gun sonra felan cikiyordur silik cizgi diye dusunuyorum

Iliskiden 10 gun sonra erken gebelik testlerinde cikabilir ama en mantiklisi gecikme beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…