- 5 Ekim 2016
- 183
- 105
- 18
- 33
- Konu Sahibi Ay-n ilk Hali
-
Amin canm inşallah istediğim sonucu alırım azda olsa bi yüksek rakam çıkar inşallah sonucunda olsada allaha şükür olmasa da inşallah vardir bebiş ben yaz bebeği olmasını istiyorum o yüzden biraz acele olsun diyorum herşey Allahtan canm bakalım yarın bi olsun
Bide doktor acele baktı ulturasonu da baya eski o küçük ekran olanlardan hem eski model hemde aceleyle baktı onunla da ilgili olabilirmi acaba
Ama benim geride çocuklarımda var şimdi kış olursa bebekle ilgilenip onları ihmal ederrim diye endişeleniyorum bu son bebiş olacağı için çok istiyorum bide sağlık sorunlarım var doğumdan sonra ameliyat olacağım için hemen olsun istedim
evet öyleymiş canm sagol baktığın içinBaktım da canım en erken 5 haftalıkken görünüyormuş kese.
yok kuzum ilk gebeliğim değil bu sonuncu olcak diye tatlı galiba ondan olsun bin önce diyorum galiba canm rabbim sanda hayırlı evlat lar nasip etsin inşallah senide sevindirsin canm sen kac yılık evlisinBu senin ilk gebeliğin olacak sandım canım bilmiyordum anne olduğunu valla. Sen haklısın o zaman. Allah sağlık sıhhat versin.
yok kuzum ilk gebeliğim değil bu sonuncu olcak diye tatlı galiba ondan olsun bin önce diyorum galiba canm rabbim sanda hayırlı evlat lar nasip etsin inşallah senide sevindirsin canm sen kac yılık evlisin
adetin bi kaç gün geçtikten sonra test yap canım. benim adetim 10 gün geçince bile silik çıkmıştı acele etme o yüzden sabret. inş sabrın sonu selamet olur :)
aynen canım. inş güzel haberlerini alırızSenin ki baya sonra çıkmış ablam :) inşallah, sabır gerek :)
Adetim bir gün geçsin sonra yap kesin sonuç olur.
Evet canım haklısın bende dayanamayıp yapıyordum.Ben âdet olmadan 1, en fazla 2 gün önce yapmayı düşünüyorum eğer 1-2 gün önce âdetim gelmezse tabii. Şimdi gidip bir test alasım var ama daha âdetime 11 gün var. Alırsam duramam testi yaparım :) beklemek zorundayım daha çok erken bence zaten test negatif çıkar şimdi. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
Benim adetim 2 gün gecikince gebelik testi almıştım ve 2 çizgi görünmüştü..ve 28 günde 1 düzenli adet olurdum.. Adetimi beklerken adet agrısı gibi belimde ve kasıklarımda agrı oluşmuştu ama megerse hamile kalınca da bu ağrılar oluyormuş,bebeğin kesesi olusurken bu agrı yasanırmış,şimdi 7.ayıma girdim sabah akşam tekmeleniyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,çok güzel bir duygu....
MasaAllah canim ne kadar guzel anlattin. Hayirli olsun insaAllah, Allah tez zamanda saglik ve sihhat ile bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. 1 avaz da dogur insaAllah
Canim adetin 1 gun gecince daha net cevap alabiliyosun yoksa erkenden.pek guvenilir olmuyor..Merhaba hanımlar.
Yumurtlama dönemimden 1 hafta önce, yani âdet bitimimden tam 1 gün sonra eşimle ilişkiye girdik. Az da olsa gebe kalabilme ihtimalim var.
Âdetime 12 gün var, günümü beklemeden gebe olup olmadığımı öğrenebilir miyim? Negatifi göreceğim diye kan testi vermeye de korkuyorum.
Evde gebelik testi sizce en erken ne zaman yapılabilir doğru sonucu alabilmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?