İdrarla gebelik testi en erken ne zaman yapılmalı?

Bide doktor acele baktı ulturasonu da baya eski o küçük ekran olanlardan hem eski model hemde aceleyle baktı onunla da ilgili olabilirmi acaba

Yazı kışı boşver canım bu zamandan sonra artık madem bu kadar çok istiyorsunuz evlat sahibi olmayı, sonbahar olsun napacan. Hem sıcaktan bunalmazsın doğum sonrası. Pozitif yönlerini de düşün her işin.

Şevkini kırmak istemem kesinlikle ama bu ay Allah bilir olmazsa boşver 2-3 ay sonra olsun ama yeter ki olsun yani. Seneye bu aylarda doğmuş olur ne güzel yanmaz da donmaz da bebiş :) Bende kendim ve 2 kardeşim gibi yaz çocuğu olsun istiyordum senin gibi aslında ama eşim de kendi gibi kış çocuğu olsun nolacak sanki dedi. Benimde kafama yattı valla yaz'da sanki ne özellik var :)

Ama benim geride çocuklarımda var şimdi kış olursa bebekle ilgilenip onları ihmal ederrim diye endişeleniyorum bu son bebiş olacağı için çok istiyorum bide sağlık sorunlarım var doğumdan sonra ameliyat olacağım için hemen olsun istedim

Bide doktor acele baktı ulturasonu da baya eski o küçük ekran olanlardan hem eski model hemde aceleyle baktı onunla da ilgili olabilirmi acaba

Valla canım ultrason makinesini en son 11 yıl önce gördüm yani ekran mekran bilmem ama bütün hanımlar gebeliğin ilk zamanlarında kesenin görünmediğini söylüyorlar. Hatta burdan üçüzlere gebe olan bir bayanın iki bebeğinin kesesi 3. ay'da anca görünmüş. Bilmiyorum ama araştır istersen, canın çok sıkıldıysa yaz kese en erken ne zaman görünür diye.

Bu senin ilk gebeliğin olacak sandım canım bilmiyordum anne olduğunu valla. Sen haklısın o zaman. Allah sağlık sıhhat versin.

Bu senin ilk gebeliğin olacak sandım canım bilmiyordum anne olduğunu valla. Sen haklısın o zaman. Allah sağlık sıhhat versin.
yok kuzum ilk gebeliğim değil bu sonuncu olcak diye tatlı galiba ondan olsun bin önce diyorum galiba canm rabbim sanda hayırlı evlat lar nasip etsin inşallah senide sevindirsin canm sen kac yılık evlisin

adetin bi kaç gün geçtikten sonra test yap canım. benim adetim 10 gün geçince bile silik çıkmıştı acele etme o yüzden sabret. inş sabrın sonu selamet olur :)

yok kuzum ilk gebeliğim değil bu sonuncu olcak diye tatlı galiba ondan olsun bin önce diyorum galiba canm rabbim sanda hayırlı evlat lar nasip etsin inşallah senide sevindirsin canm sen kac yılık evlisin

Evet ondan tatlı galiba :) sonuncu çocuklar hep tatlıdır en küçüğü diye. Ben yaşın genç diye ve çok heyecanlısın diye ilk gebeliğin olacak sandım. Amin kardeşim Allah razı olsun. Sana da Allah hayırli evlatlar nasip etsin.

Ben 3 gün sonra 3 aylık evli olacam Allah izin verirse :) daha çok yeniyim o yüzden biraz az bilgim var bu konularda.

Evet canım haklısın bende dayanamayıp yapıyordum.

Merhaba arkadaşlar.

5-9 Kasımda âdet oldum. 10 Kasımda (korunmadan) ve 16 Kasımda (korunarak) ilişki yaşandı. Döngüm 28-29 gün sürüyor ve takvime göre 19 Kasım yumurtlama günüm ama 3 gündür yumurtlama dönemimde olduğuma emînim, yani bir kaç gün erken yumurtluyorum bu ay.

Sizce erken yumurtladığım için BAT'ım gelmeden gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı, yoksa haftaya kan testi mi yaptırayım? Bence bu ay gebelik şansım olabilir...

Not: Gebe kalmak istiyorsan neden korundun diye sorarsanız, benim fikrim değildi kızlar...

Benim adetim 2 gün gecikince gebelik testi almıştım ve 2 çizgi görünmüştü..ve 28 günde 1 düzenli adet olurdum.. Adetimi beklerken adet agrısı gibi belimde ve kasıklarımda agrı oluşmuştu ama megerse hamile kalınca da bu ağrılar oluyormuş,bebeğin kesesi olusurken bu agrı yasanırmış,şimdi 7.ayıma girdim sabah akşam tekmeleniyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,çok güzel bir duygu....

MasaAllah canim ne kadar guzel anlattin. Hayirli olsun insaAllah, Allah tez zamanda saglik ve sihhat ile bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. 1 avaz da dogur insaAllah

MasaAllah canim ne kadar guzel anlattin. Hayirli olsun insaAllah, Allah tez zamanda saglik ve sihhat ile bebegini kucagina almayi nasip etsin canim. 1 avaz da dogur insaAllah

canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,aminnnnnn.. Bu ay olmazsa üzülme bir dahaki ay olur,zaten bi tanesinde korunarak olmuş,beklentini az tut bu ay için olursa da sürpriz gibi birşey olsun..

Canim adetin 1 gun gecince daha net cevap alabiliyosun yoksa erkenden.pek guvenilir olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…