• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İett şoföründen dayak yemek mi ?

merhaba arkadaşlar açıkcası canım çok sıkkın bunu paylaşmak istedim kafamdan çıkarmaya çalıştım ama çıkmıyor
bugün işten eve dönüyordum. Her zamanki hattımla aynı yerden aynı saatlerdeydim. Son duraktan 1 önceki durakta inerim normalde bugünde aynısını yaptım düğmeye bastım ama durmadı hemde ışık yandığı halde.
tepkim şu
şoför bey durur musunuz bastım tuşa
-ses yok
soför bey dururmusunuz
-ses yok
sofor bey dururmusunuz nereye gidiyorsunuz inmem lazımdı
-ses yok
bir daha bağırdım hala duymazdan geliyor
duymaması imkansz otobüs boş ve öne yakınım ayaktayım iki kişi vardı sadece
ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim bu yaptığınız nedir
hala kaale almıyor yanına gittim neden durmuyorsunuz dedim
durak değil orası dedi
nasıl değil dedim durak işte kocaman kapalı camlı durak !

burda durun dedim bari
aç dedim çıldırdım artık bana
''İndirmicem ulan seni lan göreceksin işte'' diyip arabayı sürmeye devam etti
kapıya vurdum hala açmıyor
en son inerken ahlaksız dedim indim ama deminki ''durun'' çırpınışlarımı duymayan insan bunu duymuş bir baktım arabadan inmiş üstüme hücum eder gibi koşuyor
bir kadına ancak gücü yetebilecek bu şahsiyetsiz insan bana vurmaya çalıştı birde utanmadan seni polise vereceğim diyor sana birşey derdim şimdi bakk diyor
burun buruna geldik arabalar durdu birkaç insan geldi defoldu gitti
ben anlamuyorum bu nasıl yüzsüzlük !
Allah bunlardan korusun hepinizi.
benim suçum ne burda
Halk otobüsü müydü canım merak ettim. Çok geçmis olsun.

mutlaka şikayet et.
ayı herif.böylesini dayaktan hastanelik etmek gerek.güçlerini kadın üzerinde göstersinler ancak.zavallı mahlukatlar.
nasıl sinirlendim anlatamam.
yerinde olsam sürüm sürüm süründürürdüm onu.şikayet et ki aklı başına gelsin ve bundan sonra bu kabalıkarını,ayılıklarını başkalarına yapmasın.
umarım plakayı almışsındir.

Pislik herife bak sen.
bu otobüs ve minibüs şoförleri de küçğk dağları ben yarattım modunda ya hasta ediyorlar. Kim kaldırıyor bunların totosunu bu kadar?

norwegian,
geçmiş olsun, merak ettim şikayet ettin mi? Böyle bir olayı mutlaka ilgili yerlere şikayet etmen lazım.

çok sinir bozucu canım geçmiş olsun.bulunduğum şehirde otobüs şoförleri özeldi eskiden.şimdi kadrolaştılar sanki çete oldular.geçen durakta otobüs beklerken önümden geçti gitti.yüzüme baka baka pis pis güldü bide o gülüşü görünce tepem attı.plakasını aldım şikayet ettim.şikayete cevap geliyor ama hiç sonuca ulaşılmıyor.önce sizi görmemiş şoförümüz dediler sonra tam durakta durmuyormuşsunuz dediler.senin denk geldiğin şoför iyice yoldan çıkmış.kesinlikle şikayet et.el kaldırmaya çalışmak ne demek terbiyesiz.

bu erkek milletinin HEPSİNİN kendilerini bir b..k zannetmelerini anlayamıyorum. Güçleri sadece kadın ve çocuklara yetiyo zaten ...lerin. Çok sinir oldum ya , şikayet edin dicem ama eminm hiç birşey olmaz.

Bu ülkede kadın öldürülüyoda adamlar(!) elini kolunu sallaya sallaya ortalarda geziniyo, lanet olsun hepsine:KK14:

norwegian 132p veya v mi ne hangisi buraya da yazda insanlarda dikkatli olsun bu manyağa karşı:KK43:

Geçmiş olsun.
Kanunlar, cezalar öyle rezalet öyle trajikomik bir haldeki, böyle psikopatlar içlerindeki canavarlığı göstermekten çekinmez oldular. Ama yapacak başka bir şeyimiz de yok, şikayet etmekten başka.
İstanbul'da yaşıyorum. Taksiye binmeye ürker oldum. Elbette insan gibi şoförler de var ama artık trafiğinden mi, havasından mı, suyundan mı bilmiyorum çoğu kafayı yemiş, saldıracak yer arar olmuşlar.
Yerinizde olsam polisten tutun, Beyaz Masa'ya, belediyeden, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu'na kadar milyon yere şikayet ederdim bu şahsı.

norwegian,
geçmiş olsun, merak ettim şikayet ettin mi? Böyle bir olayı mutlaka ilgili yerlere şikayet etmen lazım.
ettim mune ama beyaz masaya ettim sonra genel müdürlüğüde aradık
işe yarar mı bilmem ama beni dövseydi anca işe yarardı sanırım
çok teşekkürler

norwegian 132p veya v mi ne hangisi buraya da yazda insanlarda dikkatli olsun bu manyağa karşı:KK43:
ikiside değil tatlım neden bu hatlar olduğunu düşündün ki
burda söylemem uygun kaçmaz heralde ama sanmıyorum baskasına çatacağına o korku ona yeter gittiğimiz yerde bile yoktu toz olmuştu

Tamki geçmiş olsun yazmaya girdim ki, yine banlanmışsın kuzum... Neyse gelişmeleri alırım nasılsa...

:KK57::KK57::KK57:konuyu okurken korktum ya sana birşey yapsaydı

kesinlikle şikayet et ceza alsın pislik adam

Norwegian canım geçmiş olsun ya şimdi gördüm şikayet etmişsindir umarım otobüste kesin kamera vardır :KK43:

nasıl bir insansınız bende merak içerisindeyim

Şöyle bir insanım,

Ne olursa olsun her iki tarafıda dinlemekten, anlamaya çalışmaktan tarafım.

Hiçbir insan bu konuda anlatıldığı kadar sebepsiz, kolay, durduk yere çıldırmaz !

O yüzden bi de şöfore kulak vermek lazım dedim. Bakalım ne oldu da adam cinnet geçirdi ?? demi ?

Şöyle bir insanım,

Ne olursa olsun her iki tarafıda dinlemekten, anlamaya çalışmaktan tarafım.

Hiçbir insan bu konuda anlatıldığı kadar sebepsiz, kolay, durduk yere çıldırmaz !

O yüzden bi de şöfore kulak vermek lazım dedim. Bakalım ne oldu da adam cinnet geçirdi ?? demi ?
hiç inandırıcı bulmadım
hiç bir insan durduk yere çıldırmaz derken
yok yere öldürülen katledilen kadınlar bebekler çocuklar
onlar ne yapıyor da öldürülüyor?
hani birşey biliyormuş gibi aktivist tavırlara girerken içinizde bir zerre insaniyet kırıntısı olmaması trajikomik
bence nefretinizi insanların konularını didikleyerek çıkarmayın bir kuyruk acınız var belli ki

Son düzenleme:
hiç inandırıcı bulmadım
hiç bir insan durduk yere çıldırmaz derken
yok yere öldürülen katledilen kadınlar bebekler çocuklar
onlar ne yapıyor da öldürülüyor?
hani birşey biliyormuş gibi aktivist tavırlara girerken içinizde bir zerre insaniyet kırıntısı olmaması trajikomik
bence nefretinizi insanların konularını didikleyerek çıkarmayın bir kuyruk acınız var belli ki

Kuyruk acısı ? :))
Benim kuyruğum yokta acısını bildiğinize göre siz sahipsiniz...

Back
X