- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Zorlamıyormu o kadar süre açlıkYeni beslenme düzenime iyice uyum sağladığımı hissediyorum. Koca midem şimdiden küçüldü ve bir kase çorba, bir tabak yemek yerken midemin dolduğunu anlayabiliyorum. Günün son yemeği de saat 3te yendi, şimdi yeşil çayımı içiyorum. Akşam bir tane daha içerim muhtemelen. Adım sayısı da 12 bin olmuş. Akşam 8 bin adımlık bir yürüyüş daha yapar 20 bine tamamlarım
Zorluyor ama bu kiloları vermek için zorlanmam gerekiyor. Bir de ben az az sık sık yeme olayının faydasızlığını yaşayarak gördüm, boşuna bünyeyi ve sindirim sistemini meşgul etmekten başka işe yaramıyor. İf yapmanın en büyük faydası da gece uyurken yağ takımını ve otofajiyi (hücre temizliğini) aktif ediyor olması. Bunun için açlığa değer.Zorlamıyormu o kadar süre açlık
Nasıl yapmam gerekiyor benim anlatırmısınız biraz . Sabah 7 de cıkıyorum 4 de geliyorum eve nasıl bir şekilde ilerlemem laZımZorluyor ama bu kiloları vermek için zorlanmam gerekiyor. Bir de ben az az sık sık yeme olayının faydasızlığını yaşayarak gördüm, boşuna bünyeyi ve sindirim sistemini meşgul etmekten başka işe yaramıyor. İf yapmanın en büyük faydası da gece uyurken yağ takımını ve otofajiyi (hücre temizliğini) aktif ediyor olması. Bunun için açlığa değer.
Çok kapsamlı bir konu. intermittent fasting diye internette arayın birçok makale bulacaksınız.Nasıl yapmam gerekiyor benim anlatırmısınız biraz . Sabah 7 de cıkıyorum 4 de geliyorum eve nasıl bir şekilde ilerlemem laZım
43 kilo müthiş bir başarı. Üstelik yeni bir hamileliğe rağmen bunun yarısından azını geri almışsınız. Ben 25 yaşındayken bir 14 kilo vermiştim de sonraki 5 yıl içinde onun 2.5 katını aldımAh yazınızı görünce nasıl içime şevk geldi anlatamam oğlumdan sonra o 1.5 yasındayken salıncak çarpıp tutamadım diye 10 ayda 106 kilodan 63 kiloya inerek 43 kg vermistm sonra bidaha hamile kaldim ve 20 kilo aldim yarısı bile gitmedigercekten pskolojim bozuldu hicbir kiyafetim olmuyor haraketsiz bir yaşama giriş yaptım 13.5 aylk bebisim hala sütüm kesilir vs diye bisey yapamiyordm dün basladim ama yüklenemiyorum fazla umarım bol eksileri görürüz. yolunuzda başarılar dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?