İfade vermeye çağırıldım

DiDee

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
1.398
1.694
658
Merhaba

Bir buçuk yıl kadar önce bir mağazayla ilgili daha doğrusu mağaza sahipleri ile ilgili BİMER’e şikayet maili yollamıştım.Şimdi emniyetten arıyorlar ve ifade vermem gerekiyormuş.
Ben hiç böyle olacağını düşünmedim açıkçası, olayı bile tam olarak hatırlamıyorum.Sanki ben bir suç işlemişim gibi tedirgin ve stresliyim.İfademin de kimseyi bir yere vardıracağına inanmıyorum aslında ama şuan mümkün olsa hiç bulaşmamış olmayı isterdim.Konu uzar diye endişeliyim.
İfade vermek istemiyorum ya da olayı hatırlamıyorum demem yeterli olur mu?Bir an önce sıyrılmak istiyorum..

Neydi şikayetinizin içeriği?

Çok hassas bir konu sanırım o yüzden dönüş yapıldı.Bir yakınımın bulunduğu bir ortamda bu ailenin genel anlamda tehditvari konuşmalar yaptığını duydum.Bu yakınımın da haberi yok aslında biraz da onlara sirayet eder diye korkuyorum .Yani onlar zaten şikayet etmeye cesaret edemezlerdi ama ben bir vatandaş olarak huzursuz oldum ve şikayette bulundum sadece duyumumla ilgili..

Mailiniz durmuyor mu?

Bende yok, onlar bana atacaklarmış..Kızkardeşime sordum olayı o anlattığı için, o bile hatırlamadı, abla yanlış anladın galiba diyorlar iyice karıştı..Keşke meselenin muhatabı ben olsaydım o zaman net olurdu herşey..

Insan durup dururken bimere sikayer etmez.
Emin misiniz hatirlamadiginiza?

Yanlis anlamayin ama disardan bakinca iftira attiniz is ciddiye binince korktunuz gibi duruyor.
Baskalari da boyle anlamasin diye hafizanizi zorlayin. Detayi yoksa bile anahatlari hatirlarsiniz.

O yakınını mı tehdit ediyorlardı? Eğer hiç bulaşmak istemiyorsan bence de hatırlamıyorum aradan 1.5 sene geçmiş de, bir takım tehditlerde bulunduklarını hatırlıyorum ama şimdi net cümleleri söyleyemem çünkü çok zaman geçti diyebilirsin.

Asla iftira değil bu konuşma bize anlatıldı hatta biz de bu ne cürret falan diye konuştuk eşimle..Eşim hatırlıyor mesela ama detaylar yok..İftira söz konusu olamaz Allah korusun ama iş oraya varacak diye korkuyorum ben de..

Yani sırf duyum üzerine bunu yapmanız etik olmamış.
Belkide iş ciddiye bindi onlar kendilerinden emin olayı uzatıp tazminat bile isteyebilirler.

Yok ben iftira attiniz demiyorum zaten.

Ama disaridan boyle anlasilmasi cok olasi. Bu yuzden hatirladiginiz kadarini anlatin diyorum.
Suphe uyandirmamak adina...

tehdit konuşmalarını siz mi duydunuz bizzat eşiniz mi anlattı size? anlamadım...

bana da öyle geldi.

İfadeye gitmezsiniz haksız görünmüş olursunuz konu kapanır uzarsa da gider geçmişte kaldı hatırlamıyorum var olan şikayetimi de geri çekiyorum dersiniz

Karışmamanız gereken bir konuya karışmışsınız sanırım

Şikayetinizi geri ceksenizde bir işe yaramaz artık gidip gecmiş tarih oldugu için hatırlayamıyorum diyeceksin onlarda şikayetındeki anlatıml ifadeye dökecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…