Neydi şikayetinizin içeriği?
Mailiniz durmuyor mu?
Çok hassas bir konu sanırım o yüzden dönüş yapıldı.Bir yakınımın bulunduğu bir ortamda bu ailenin genel anlamda tehditvari konuşmalar yaptığını duydum.Bu yakınımın da haberi yok aslında biraz da onlara sirayet eder diye korkuyorum .Yani onlar zaten şikayet etmeye cesaret edemezlerdi ama ben bir vatandaş olarak huzursuz oldum ve şikayette bulundum sadece duyumumla ilgili..
Insan durup dururken bimere sikayer etmez.
Emin misiniz hatirlamadiginiza?
Yanlis anlamayin ama disardan bakinca iftira attiniz is ciddiye binince korktunuz gibi duruyor.
Baskalari da boyle anlamasin diye hafizanizi zorlayin. Detayi yoksa bile anahatlari hatirlarsiniz.
Yanlis anlamayin ama disardan bakinca iftira attiniz is ciddiye binince korktunuz gibi duruyor.
Baskalari da boyle anlamasin diye hafizanizi zorlayin. Detayi yoksa bile anahatlari hatirlarsiniz.
Bende yok, onlar bana atacaklarmış..Kızkardeşime sordum olayı o anlattığı için, o bile hatırlamadı, abla yanlış anladın galiba diyorlar iyice karıştı..Keşke meselenin muhatabı ben olsaydım o zaman net olurdu herşey..
Asla iftira değil bu konuşma bize anlatıldı hatta biz de bu ne cürret falan diye konuştuk eşimle..Eşim hatırlıyor mesela ama detaylar yok..İftira söz konusu olamaz Allah korusun ama iş oraya varacak diye korkuyorum ben de..
Olay yerinde bile değilmişsiniz, neden iş edindiniz ki kendinize?
Olmuş, demiş diye mi anlatacaksınız, komik olmaz mı?
Üzgünüm ama çok gereksiz bir hareket olmuş.Ayyynen öyle malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?