- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Kızlardeşimden duydumtehdit konuşmalarını siz mi duydunuz bizzat eşiniz mi anlattı size? anlamadım...
O yakınını mı tehdit ediyorlardı? Eğer hiç bulaşmak istemiyorsan bence de hatırlamıyorum aradan 1.5 sene geçmiş de, bir takım tehditlerde bulunduklarını hatırlıyorum ama şimdi net cümleleri söyleyemem çünkü çok zaman geçti diyebilirsin.
Yani sırf duyum üzerine bunu yapmanız etik olmamış.
Belkide iş ciddiye bindi onlar kendilerinden emin olayı uzatıp tazminat bile isteyebilirler.
Bimere şikayetim üstüne ifade vermiş biri olarak söyliyim,ıncık cıncık detay istiyorlar ifadede.Cümle cümle ne konuşulduğunu bana sorup yazmışlardı ifadeye tek tek.
Olayı yaşayan siz değilseniz yüzeysel olur.Hem inandırıcılığı kalmaz hem de bir işe yaramaz,dosya kapanır.
Keşke olayın muhattabı kimse o şikayetçi olsaydı.
İnşallah tam olarak emin değilseniz bence vazgecebilirsiniz diye düşünüyorum.Karşıya henüz gittiğini sanmıyorum sanırım önce benim ifadem alınır sonra o tarafa sorulur..
Ya gidip bi imza falan vereceksiniz. Ben de bir mağazayı şikayet etmiştim aramışlardı beni. Gelip imza vs vermeniz lazım diye. İşim vardı gitmedim :) gelemem dedim tamam o zaman dediler.
O anda şikayetimi geri alabilir miyim ?İnşallah tam olarak emin değilseniz bence vazgecebilirsiniz diye düşünüyorum.
Siz de arayın şikayetimden vazgeçtim deyin. Kabul ediyorlar.Mağaza şikayeti değil malesef, mağaza sahibi aile ile ilgili benim şikayetim ..Çokk yüzeysel ama konuşulan şeyler gerçek..Yani ben duymadım ama duyan kişiden aktarılanları şikayet etmiş gibi oldum ..Çok saçma ama o zaman için doğru birşey yaptığımı düşündüm.Şimdi yine kişisel düşündüğüm için tedirginim ama keşke bunu ben değil de birebir dinleyenler yapsaydı diyorum..Bağlantılar eksik konu eksik saçma sapan birşey..Umarım uzamaz ..
Siz de arayın şikayetimden vazgeçtim deyin. Kabul ediyorlar.
Sizi aramışlardır nabız yokluyorlar hala şikayetçi misiniz diye. Sizi arayan numarayı Arayıp şikayetinizi geri çektiğinizi söyleyebilirsiniz.Ciddi misiniz? Olay savcılığa intikal etse bile mi?? Çok sevinirim bu mümkünse..
Konu sahibi olayı hatırlıyor ama olay uzamasın diye hatırlamıyorum diyerek olayı kapatmak istiyor.bimerden yazdıysanız geçmiş şikayetlerinizi görebilirsiniz
açın okuyun hatırlarsınız
ona göre hareket edersiniz
Konu sahibi olayı hatırlıyor ama olay uzamasın diye hatırlamıyorum diyerek olayı kapatmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?