Kendisi yaşamamış ztn başkalarından duyduğunu şikayet etmişInsan durup dururken bimere sikayer etmez.
Emin misiniz hatirlamadiginiza?
Yanlis anlamayin ama disardan bakinca iftira attiniz is ciddiye binince korktunuz gibi duruyor.
Baskalari da boyle anlamasin diye hafizanizi zorlayin. Detayi yoksa bile anahatlari hatirlarsiniz.
“Bn şuan hatırlamıyorum bile çok zmn geçti kusıra bakmayın “de ..Asla iftira değil bu konuşma bize anlatıldı hatta biz de bu ne cürret falan diye konuştuk eşimle..Eşim hatırlıyor mesela ama detaylar yok..İftira söz konusu olamaz Allah korusun ama iş oraya varacak diye korkuyorum ben de..
Pek bisey olmuyo seninle konusuyolar dilekce yaziyolar ifade veriyosun dersin ki isimlerini bilmiyorum bi an ki korkuyla yazmiştim ama onemli degil falan bisey olmaz bende kardesimle ilgili polisleri sikayet etmistim ama polis ismi vermen lazim dedi bsy olmdiMerhaba
Bir buçuk yıl kadar önce bir mağazayla ilgili daha doğrusu mağaza sahipleri ile ilgili BİMER’e şikayet maili yollamıştım.Şimdi emniyetten arıyorlar ve ifade vermem gerekiyormuş.
Ben hiç böyle olacağını düşünmedim açıkçası, olayı bile tam olarak hatırlamıyorum.Sanki ben bir suç işlemişim gibi tedirgin ve stresliyim.İfademin de kimseyi bir yere vardıracağına inanmıyorum aslında ama şuan mümkün olsa hiç bulaşmamış olmayı isterdim.Konu uzar diye endişeliyim.
İfade vermek istemiyorum ya da olayı hatırlamıyorum demem yeterli olur mu?Bir an önce sıyrılmak istiyorum..
Bimere şikayetler çoğaldıMerhaba
Bir buçuk yıl kadar önce bir mağazayla ilgili daha doğrusu mağaza sahipleri ile ilgili BİMER’e şikayet maili yollamıştım.Şimdi emniyetten arıyorlar ve ifade vermem gerekiyormuş.
Ben hiç böyle olacağını düşünmedim açıkçası, olayı bile tam olarak hatırlamıyorum.Sanki ben bir suç işlemişim gibi tedirgin ve stresliyim.İfademin de kimseyi bir yere vardıracağına inanmıyorum aslında ama şuan mümkün olsa hiç bulaşmamış olmayı isterdim.Konu uzar diye endişeliyim.
İfade vermek istemiyorum ya da olayı hatırlamıyorum demem yeterli olur mu?Bir an önce sıyrılmak istiyorum..
Zaten geçen zamanda var bir tuhaflık.Neden 1bucuk yıl sonra? Bence bu insanlar bir suça karıştı ve bu insalar hakkında tüm bilgileri topluyor olabilirler
Neden 1bucuk yıl sonra? Bence bu insanlar bir suça karıştı ve bu insalar hakkında tüm bilgileri topluyor olabilirler
Zaten geçen zamanda var bir tuhaflık.
Aile iftira diyip kimlik bilgilerini istemiş olabilir.Mahkemeye gideceklerse
Sizin yazdıklarınızı onlarla paylaşıyorlar zaten.Bana neyin ne olduğunu sormadan aileye gidilmiş olabilir mi? Aileyi tanımıyorum bile ben vatandaş olarak ihbarda bulundum illa tanışmak istediyseler bilemem :)
Ahahhhahah şaka mı bu ya ? Başkasından duydun, sonra gidip bimere şikayet ettin. İşsizlik mi desem hangi kafayla yaptın mı desem. Komiksiniz. Herneyse bimere gelen başvurular muhattapa gönderilir. Yaklaşık 3 4 ay içinde. Muhatap dan durum sorulur, cevabı savunması herneyse alınır. Eğer içerik suç içerir bir şeyse de, savcılığa ihbar edilir. Aynen bu şekilde ifadeye çağrılırsınız. Yani yazdığınız çok basit birşey olsaydı, ifadeye çağrılmazsınız. Bence açık açık başkasından duyduğunuzu açıklayın. Bu durum uzamadan kapansın. Sonra yargılama sonucunda karşı taraf delil yetersizliğinden beraat alırsa, sizin iftira, suç uydurma vs durumlardan ceza almanız. Üzerine de tazminat davası açılıp, para ödemek zorunda kalmanız gibi durumlar oluşabilir. Aslında sizin gibi gözüyle görmeden kulağı ile duymadan insan hayatını karartmayı göze alan insanlar cezaya layık ama. Allah ıslah etsin.
Ben de bimere beni dolandırdığı için bi psikoloğu şikayet ettim. 2 ay oldu dönüş yapılmadı. İnşallah onun için de beni çağırırlar ifadeye. Paramı iade etmedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?