İfade vermeye çağırıldım

İfadeye gidin şikayetimi geri aldım çok zaman geçtiği için diye söyleyin okadar

Bimer e giriş yaptığınızda geçmiş şikâyetlerinizi görebilirsiniz. Girin ordan bakın.

Gidip ifadenizi de verin. Zaten muhtemelen takipsizlik verilerek konu kapatılır. Korkmayın bu kadar.

Bimer e yazdığınız yazılara dikkat edin soruşturma açılıyor ve ciddi ciddi yaptırımları var
Bir arkadaşım çalıştığı kurumu şikayet etmişti ve dilekçeyi önce kendi kurumuna vermediği için ceza almıştı savunma istediler filan yani öyle sıradan bir şikayet yeri değil

Kendisi yaşamamış ztn başkalarından duyduğunu şikayet etmiş

“Bn şuan hatırlamıyorum bile çok zmn geçti kusıra bakmayın “de ..
yada size olayı kim anlattıysa onla gidin o durumu yaşayan anlatsın.. birlikte yazmıştık dersiniz en azndan..

Pek bisey olmuyo seninle konusuyolar dilekce yaziyolar ifade veriyosun dersin ki isimlerini bilmiyorum bi an ki korkuyla yazmiştim ama onemli degil falan bisey olmaz bende kardesimle ilgili polisleri sikayet etmistim ama polis ismi vermen lazim dedi bsy olmdi

Bence olayı yaşayan kişiler hatırlıyor lakin ya uğraşmak istemedikleri için ya da korktukları için olayı sineye çekiyorlar. Tehdit ciddi bir suçtur.

Korkmayın bu kadar mahkemeden ya.
Ben de mutlaka belli aralıklarla gezi ile ilgili ifadeye çağırılıyorum.
Gidin hakkınızı arayın.

Neden 1bucuk yıl sonra? Bence bu insanlar bir suça karıştı ve bu insalar hakkında tüm bilgileri topluyor olabilirler

Bimere şikayetler çoğaldı
Eden edene ...

Ben de bimere beni dolandırdığı için bi psikoloğu şikayet ettim. 2 ay oldu dönüş yapılmadı. İnşallah onun için de beni çağırırlar ifadeye. Paramı iade etmedi çünkü

Ahahhhahah şaka mı bu ya ? Başkasından duydun, sonra gidip bimere şikayet ettin. İşsizlik mi desem hangi kafayla yaptın mı desem. Komiksiniz. Herneyse bimere gelen başvurular muhattapa gönderilir. Yaklaşık 3 4 ay içinde. Muhatap dan durum sorulur, cevabı savunması herneyse alınır. Eğer içerik suç içerir bir şeyse de, savcılığa ihbar edilir. Aynen bu şekilde ifadeye çağrılırsınız. Yani yazdığınız çok basit birşey olsaydı, ifadeye çağrılmazsınız. Bence açık açık başkasından duyduğunuzu açıklayın. Bu durum uzamadan kapansın. Sonra yargılama sonucunda karşı taraf delil yetersizliğinden beraat alırsa, sizin iftira, suç uydurma vs durumlardan ceza almanız. Üzerine de tazminat davası açılıp, para ödemek zorunda kalmanız gibi durumlar oluşabilir. Aslında sizin gibi gözüyle görmeden kulağı ile duymadan insan hayatını karartmayı göze alan insanlar cezaya layık ama. Allah ıslah etsin.

Neden 1bucuk yıl sonra? Bence bu insanlar bir suça karıştı ve bu insalar hakkında tüm bilgileri topluyor olabilirler

Eşim de aynı şeyi söyledi.Bu şekilde şikayeti olan tek kişi sen değilsindir muhtemelen aile hakkında soruşturma var.Umarım böyledir..

Zaten geçen zamanda var bir tuhaflık.
Aile iftira diyip kimlik bilgilerini istemiş olabilir.Mahkemeye gideceklerse

Bana neyin ne olduğunu sormadan aileye gidilmiş olabilir mi? Aileyi tanımıyorum bile ben vatandaş olarak ihbarda bulundum illa tanışmak istediyseler bilemem :)

Bana neyin ne olduğunu sormadan aileye gidilmiş olabilir mi? Aileyi tanımıyorum bile ben vatandaş olarak ihbarda bulundum illa tanışmak istediyseler bilemem :)
Sizin yazdıklarınızı onlarla paylaşıyorlar zaten.
Yüzyüze getirmezler.

İşte bunlar tam insanların hayatını karartan sapık bir zihniyetin maddi manevi destekçileri.Duyan kişiler belki tanıştıkları için cesaret gösterememişler ben ettim işte ne diyim gidip “bir de bana anlatsanıza ihbar edeceğim”mi ?Basit birşey değil bütün yorumları okuyun diyemem ben size ama bilmeden de bu kadar keskin konuşmayın .Teşekkürler yine de..

Ben de bimere beni dolandırdığı için bi psikoloğu şikayet ettim. 2 ay oldu dönüş yapılmadı. İnşallah onun için de beni çağırırlar ifadeye. Paramı iade etmedi çünkü

İnşallah dönerler ama benim şikayet konum çok sıkıntılı ve devlet bu konuşa aşırı hassas davranıyor.Bu bile 2 yıla yaklaştıysa çok da beklentiniz olmasın derim ..İnsanlar askerde karıştıkları kavgalardan falan çağırılabiliyorlar yıllar sonra..Geç de olsa umarım hakkınızı alırsınız..

Ben keşke duymadığınız şeye karışmasaydınız düşüncemde ısrarcıyım.
Sizinki doğrudur değildir bilemem ama kaç kişinin hayatı karartıldı asılsız ihbarlar nedeniyle.
En iyi ihtimalle 'aklansalar bile' toplum tarafından etiket yapıştırıldı üzerlerine.

Ben şu ana kadar ihbar eden birinin kimliğinin ifşa edildiğini duymadım, kendi adınıza endişe etmeyin.

Bimere giris yapip sikayetini sorgula orda sikayette neler yazdigin karsina cikar ve ayrintilari hatirlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…