Şimdi gördüm mesajınızı.Şuan bimere ulaşmaya çalışıyorum telefonla soracağım çünkü sorgu numaram yok elimde..bimerden yazdıysanız geçmiş şikayetlerinizi görebilirsiniz
açın okuyun hatırlarsınız
ona göre hareket edersiniz
karşı taraf şikayetçi olmuş olabilir mi?
olayı duymuş gibi mi kendiniz yaşamış gibi mi anlatmıştınız?
Aile ne yaptı dediniz? Takibi şikayete bağlı suç ise suçtan zarar görenlerin şikayeti gerekli. Şikayete bağlı değilse ihbar niteliğinde olmuş sizin mailiniz. Siyasi falan mıydı içerik?
neden tedirginsiniz bu kadar? sikayette bulunurken ne dusunuyodunuz? ayrica ifafeye cagrildiysaniz gitmek zorundasiniz.
İhtimal vermiyorum ama karşı taraf bunu yaparsa ben de kanlı canlı duyanları devreye sokmak zorunda kalacağım mecburen..Ben bunun olmasını istemiyorum.Benim beklediğim şüpheli sıfatıyla mali trafiklerinin ya da birebir bağlarının sorgulanmasıydı.Kulaktan duyma birseyle elinizde delil yokken nasil sikayet ettiniz ki ?
Karsi taraf da sizi sikayet edip dava acsa ne yapacaksiniz ?
Ne duyduysan, kimden duyduysan anlat. Sonuçta sen bizzat şahit olmadın duyumunu aktarıyorsun. Bu şekilde de yazdıysan mailinde korkmana gerek yok boşa panik yapma.Tam doğru yere değindiniz teşekkür ederim benimki kişisel birşey değil ihbar..Evet siyasi birşey..Bimer e mi başka bi yere mi mail attım ondan bile emin değilim zaman geçti..İhbar edilmeleri isteniyordu zaten kişisel birşey değil bu..
Çok sağolunNe duyduysan, kimden duyduysan anlat. Sonuçta sen bizzat şahit olmadın duyumunu aktarıyorsun. Bu şekilde de yazdıysan mailinde korkmana gerek yok boşa panik yapma.
Kendim yaşamış gibi şikayet etmedim duyumlarımı yazdım.Siz yaşamadınız ama size dert yanılan bir olayı kendiniz yaşamış gibi mi şikayet ettiniz? Anlamadım ben. :/
Bir başkasını ilgilendiren olayı neden dert edinip dallandırıp budaklandırdın ki?
Kendinle alakalı olsa amenna diyeceğim.
Birde ne olursa olsun kötü bir şey ise yaşanan, akıldan kolay kolay çıkmaz.
2 sene önce bir otobüs şoförü ile yaşadığım tartışmayı hala saniyesi saniyesine hatırlıyorum.
Biraz işine gelmiyor sanki bu olay yada abartıp da anlattın şimdi terse döner diye korkuyorsun. %100 haklı olan insan bu kadar tedirgin olmaz.
olay neydi biraz detay verseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?