İffet Star Tv

Dün akşam izlemedim ama bi ara açtığımda iffetle ali ihsan birlikteydi,oysaki geçen bölüm boşanmaktan bahsediliyodu.Özetini okudum da galiba cemil ali ihsana iffetin suçsuz olduğunu falan anlatıyomuş,tekrar bir araya gelmelerini istiyomuş.Çok saçmaladı bu dizi artık

ladyimmmm

haklısın bebeğim

ne işin varsa evli erkeklekarayılan...ali ihsan gencecik karısını bırakıp sana mı bakacak

avun sen

iffetle cemil evlensin, ali ihsan yasemini alsın huzura kavuşsun dilek
erhan betülün çocuguna baba olsun evlensinler.
hep beraber tatillere gidipp eglensinler
sıkı dostlar olsunlar

yaaa kızlar,siz dizidenmi bahsediyordunuz??? bende evli adamla ne işin var karayılanları falan okuyunca şaşkınlıktan gözlerim pörtledi

cemil Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasan olarak harikalar yaratmış.. gözlerime inanamadım

[video=youtube;EslTyE-qsYg]http://www.youtube.com/watch?v=EslTyE-qsYg&feature=player_embedded[/video]

bu adam cemilin babası diyo herkes bakalım öyle çıkarsa anasından genç ama....annesi ölcekmi acaba..o kadınıda dizide iç sevemedim..normaldede kanseri yenmiş galiba..eski sanatçıymış annem dedi....:26:...salak cemil nıle inanıyo hemen ....

nasil babasi olsun ki, annesi görmedi mi adami

iffet basdenyo salagin bayrak tutani ilan ettim bu bölümde

salak iffet okadar para var pul var gez toz ye ic dil ögren kendini gelistir anca zirliyo cemil diye anasida bahanesi daha kadin iki bölüm öncesi herkese höt höt emrediyodu birden giymatli oldu (cok itici geliyo kadin bana)
en akillisi cemilin exkarisi valla ohhh kagalicak kendini zengin adama sonra iffete göstericek nasil ayak uydurup paralar catur cutur yenir

iffet salak zaten. ben olsam kendmi bi yetiştirirdim ki... herkes şaşar kalırdı

ali ihsanı insan bırakır mı ya.. al işte bu tavırlarıyla soğuttu adamı kendinden

giyin,süslen.. kocanı tut elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…