Evet aslında ben arpa şehriye pilavını hemen geldiğim gibi yaparım,börülce ve fasülyeyi geceden haşlar gelince soslarım diye dünümüştüm19:30'da evde oluyosan nerdeyse hepsini önceden yapman gerek zaten.
çorba,arpa şehriye pilavı, piyaz, börülce, tatlı önceden yapılabilir.
Teşekkür ederimKöfteleri akşamdan yapıp dolaba atin tatlıyı hazır almayacaksaniz yine akşamdan yapabilirsiniz tavuğu önceden pişirmek tadını bozabilir bence. Diğer yemekler çok uğraştırıcı değil zaten aynı gün kolayca yapabilirsiniz.
Arpa şehriye pilavı ve köri soslu tavuk harici hepsini önceden pişirebilirsiniz. Bence köri soslu tavuk bu menüde fazla gibi gerek bile Yok.Arkadaşlar merhaba
Dert değil ama başka yere konu açınca cevap gelmiyor o yüzden öneri istiyorum sizden
İş yerinden arkadaşımı iftara davet ettim
Saat 19:30 da evde olduğum inin bazı yemekleri geceden yapmam lazım
Menüm şu şekilde
Mercimek çorbası
Köfteli Patates
Arpa Şehriye pilavı
Ortaya köri soslu tavuk
Piyaz
Yoğurtlu
Yeşil börülce salatası
Tatlı
Sizden istediğim bunlardan hangilerini geceden yapabilirim
En önemlisi tavuğu pişirip koysam gelince köri sosunu hazırlayıp döksem olur mu?
Cevaplarınız için teşekkür ederim
Ayrıca farklı menü öneriniz varsa beklerim
Tavuk yetişmez diye telaş yaptım ama olmazsa yüksek ateşte pişiririmbir gün önceden pişmiş tavuğu sevemiyorum ben ya
sizin yerinizde olsam köfteli patatesi ve tavuğu hazırlayıp eve gelince pişiririm, onlar pişerken pilavu yaparım, diğerlerini bir gece önceden hazırlarım.
Ben 19:30 evdeyim 1 buçuk saat hemen hemeniftara ne kadar kalmış oluyor siz işten gelince
bence tavuğun ve köftenin herşeyini akşamdan hazırlarsan pişer gibi işten gelinceBen 19:30 evdeyim 1 buçuk saat hemen hemen
Ortada değişik birşeyler olsun istedimbence de hepsini geceden yapın, yoksa kan ter içinde kalırsınız.
köfte ve tavuk ikisi birden fazla değil mi? aynı öğünde değişik et yemeyin derler ya, ben hiç yapmam o yüzden.
Peki ortaya başka bir şey yapsam mı tavuk yerineArpa şehriye pilavı ve köri soslu tavuk harici hepsini önceden pişirebilirsiniz. Bence köri soslu tavuk bu menüde fazla gibi gerek bile Yok.
Ne olabilir tavuk yerinebence köfteleri hazırlayabilirsiniz
bir de tatlı ve börülce geceden yapılabilir
ayrıca bana göre köri soslu tavuk menüde biraz ayrık kalmış yerine baska bir şey bulunmalı bana göre
babagannuş yap canım değişik ve güzel oluyorPeki ortaya başka bir şey yapsam mı tavuk yerine
Meze gibi
Hiç yapmadın daha önce hemen bakıyorum teşekkür ederimbabagannuş yap canım değişik ve güzel oluyor
çok kolay ve akşamdan hazırlayabilirsinHiç yapmadın daha önce hemen bakıyorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?