İFTAR MENÜSÜ HAKKINDA

Peki ortaya başka bir şey yapsam mı tavuk yerine
Meze gibi
Tabi olabilir de. Zeytinyağlı bir yemek ekleyebilirsiniz. Hem onu da bi gece önceden pişirebilirsiniz. Şakşuka tarzı birşey hazırlayabilirsiniz. Yada sigara böreği kızartabilirsiniz. Bir gün önceden sararsanız siz sofrayı kurana kadar kızarır sıcacık

İyide tatlım neden tatil gününde cagirmiyorsn arkadaşlarını? 7 buçukta sonra yetişmez ki 1 saatte. Tencereye malzemeleri soyup koyman bile bi 5 10 dk alır pişme süreleri falan sen pazar yap en iyisi.

İyide tatlım neden tatil gününde cagirmiyorsn arkadaşlarını? 7 buçukta sonra yetişmez ki 1 saatte. Tencereye malzemeleri soyup koyman bile bi 5 10 dk alır pişme süreleri falan sen pazar yap en iyisi.
Aslında tatil günü çağırmaktı düşüncem
Ama eşim istemedi bir pazar günümüz var bütün gün yemekle uğraşma
Bide oruçlu oluyo çoçuğada bakamıyo sinirleniyo o yüzden bende hafta içi çıksın aradan
Hafta sonu bize kalsın dedim

bır ramazan ıcın agır degıl mı bu menu? mesela ortada pıyaz yerıne mutlaka semız otu salatası olmalı cok ferahlatıcı oluyor
ayrıca menu kalabalık hem tavuk hem kofte bence gerek yok

bır ramazan ıcın agır degıl mı bu menu? mesela ortada pıyaz yerıne mutlaka semız otu salatası olmalı cok ferahlatıcı oluyor
ayrıca menu kalabalık hem tavuk hem kofte bence gerek yok
Tavuk iptal olacak büyük ihtimal
Semizotu salatası eşim ağzına sürmüyo
Ortak yiyebilecekleri birşeyler olsun istedim

bende bu akşam annemleri çagircam menümüz şu olucak
süzme mercimek çorbasi
orman kebabi.
pilav+
salata
tulumba tatlisi (hazir alincak)
karpuz.. yeter. bu kadar.
bide üç iki bir peynirli poğaça yapmayı düşünüyorum ama agir gelir :/

pilavı bulgur yapın. birgün önceden olur. akşam azıcık tereyağı ekleyip ısıtınca tazecik olur.
tatlı da akşamdan olur.
mercimek çorbasıda.
köfte de olur ama patates olmaz bence.
salata olarak da birgün önceden olabilecek şeyle seçebilirsiniz.

Sanada ortada cacık tarzında bır salata onerıyorum salata ve karpuzda az
pocagayı bosver

tavuk yerine birgün önceden patlıcan közleyin.
soğanları yağda kavurun azıcık içine domates ve 1 diş sarımsak atıp pişirin. en sonda közlenmiş patlıcanları birleştirin. soğuyunca güzel bir kapaklı saklama kabına koyun dolaba koyun. gelince çıkarın servis edin. çok da güzel olur.

corba tatli piyaz ve birulceyi onden yapin kofteli patateside haxirlayin ama pusirmeyin isten gelince atarsiniz hemen firina hem sosunuda emmis olur tavuk ve pilav cabuk pisecek seyler zaten onlari gelince yaparsiniz hemen

Siz lokanta mısınız bu menü ne?
Hayatta yapmam hiç bir misafirime bu kadar şey valla.
Canıma yazık.

Siz lokanta mısınız bu menü ne?
Hayatta yapmam hiç bir misafirime bu kadar şey valla.
Canıma yazık.
bayani bilmem de bizde de boyledir misafirin sofrasi tam olur utaniriz birde biri hazirliksiz gelirde onune bir sey koyamazsak.
babaanneden kalma sanirim misafirin yediginin hesabini yaparsan ac kalirsin bereketin olmaz derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…