Tabi olabilir de. Zeytinyağlı bir yemek ekleyebilirsiniz. Hem onu da bi gece önceden pişirebilirsiniz. Şakşuka tarzı birşey hazırlayabilirsiniz. Yada sigara böreği kızartabilirsiniz. Bir gün önceden sararsanız siz sofrayı kurana kadar kızarır sıcacıkPeki ortaya başka bir şey yapsam mı tavuk yerine
Meze gibi
Ne olabilir tavuk yerine
Aslında tatil günü çağırmaktı düşüncemİyide tatlım neden tatil gününde cagirmiyorsn arkadaşlarını? 7 buçukta sonra yetişmez ki 1 saatte. Tencereye malzemeleri soyup koyman bile bi 5 10 dk alır pişme süreleri falan sen pazar yap en iyisi.
Mantarlı kaşarlı börek bi bakayım onabir börek çeşidi ve kaşarlı mantar yapabilirsiniz yada közlenmiş patlıcan salatası
zaten ana yemek var tekrar ete gerek yok bence
Mantarlı kaşarlı börek bi bakayım ona
1,5 aatte hemen hepsini yapamaz misin?Ben 19:30 evdeyim 1 buçuk saat hemen hemen
Mantarlı kaşarlı börekte varmış baktım şimdiikisi ayrı yani herhangi bir nörek
yanına da ek olarak közlenmiş patlıcan salatası ya da fırında kaşarlı mantar yapılabilir demek işstedim
Tavuk iptal olacak büyük ihtimalbır ramazan ıcın agır degıl mı bu menu? mesela ortada pıyaz yerıne mutlaka semız otu salatası olmalı cok ferahlatıcı oluyor
ayrıca menu kalabalık hem tavuk hem kofte bence gerek yok
Sanada ortada cacık tarzında bır salata onerıyorum salata ve karpuzda azbende bu akşam annemleri çagircam menümüz şu olucak
süzme mercimek çorbasi
orman kebabi.
pilav+
salata
tulumba tatlisi (hazir alincak)
karpuz.. yeter. bu kadar.
bide üç iki bir peynirli poğaça yapmayı düşünüyorum ama agir gelir :/
bencede poğaça yapamayım misafir yabanci degil annemler gelcek sonuçta.Sanada ortada cacık tarzında bır salata onerıyorum salata ve karpuzda az
pocagayı bosver
bayani bilmem de bizde de boyledir misafirin sofrasi tam olur utaniriz birde biri hazirliksiz gelirde onune bir sey koyamazsak.Siz lokanta mısınız bu menü ne?
Hayatta yapmam hiç bir misafirime bu kadar şey valla.
Canıma yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?