iftar misafir

Becerikli hatunlar birşey sormak istiyorum

Salı günü patateslerimi haşladım börek yapıcaktım aksilikler çıktı yapamadım kaba koyup kaldırdım ezmedim sadece haşladım onuda belirteyim bugün yapmak istiyorum sizce olurmu tuhafmı olur tadı piştikten sonra birşey hissedilmezmi ezilebilinirmi kolayca bu konuda fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

benim tercihim sahsen mantarsızdan yana çünkü mantarı herkes sevmeye biliyor..
ama gelecek arkadaşlarınızın sevdiğinden eminseniz mantarlıda olabilir..

bence de mantarsız yapayım:) bu arada arkadaşlar soruyor ne yapıcaksın akşama diye,söylemedim bişi, biri taze fasulye yapsana dedi tam vazgeçmişken fasulyeden diğeri fırında bişiler yap diyor 2 yumurta kırıcam size dedim

bende önceki hafta iftara misafir çağırmıstım.benim yaptığım yemekler
şehriye çorbası
tavuklu patates yemeği
prinç pilavı
biber dolması
hoşaf
çoban salatası
:) hazır tatlı
misafirlerim çok begenmişti...

hiçbir şey olmaz canım kullanabilirsin.

arkadaşlar banada yardım edinn
hafta sonu 25-30 kişi arası misafir grubum olacak
sizce ne yemek yapayım ben işin içinden çıkamadım

Annene yaptır çoğunu Misafiri severim ama hiç öyle beni zorlayacak sayıda misafir çağırmam vallahi. Canımı yolda bulmadım ya. sende parça parça çağırsaydın keşke

annem yardıma gelir ama hepsini yapamaz kanser hastası çabuk yoruluyor
halamın kızı ve ablam gelecek
sorun ne yemek yapacagımızda

Evet ben bırazda kıymayla karıstırıp pişiryorum cok daha guzel oluyor bırazda karabıber borek iç harcı
Tavsıye ederim
Kolay gelsın

Teşekkürler canım kıymayı şuan için kullanamam ama aklımda bulunsun öylede deneyeyimBenimkide sogan kavurucam patates pulbiber,karabiber olacak Sağol canım tekrardan

Son düzenleme:
annem yardıma gelir ama hepsini yapamaz kanser hastası çabuk yoruluyor
halamın kızı ve ablam gelecek
sorun ne yemek yapacagımızda

geçmiş olsun şekerim Allah şifa versin Annene..
çorba - pilav araya bir et yemeği..salata- yoğurtlu bir meze - komposto tatlı..misss

geçmiş olsun şekerim Allah şifa versin Annene..
çorba - pilav araya bir et yemeği..salata- yoğurtlu bir meze - komposto tatlı..misss

sagol canım
pilav üstü kavurma
türlü
salata
yeşil mercimek çorba
şimdi aklıma bunlar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…