- Konu Sahibi kalliope82
-
cnm buldum netten tarifi.. çok gzl gözüküo.. sende mi silikon muffin kalıbıyla yapıosun.. kalıptan ayrılırken parçalanma olmuo mu..ve peynirli maydanozlu iç kullanabiliriz değil mi..
hımm doğru diyorsunuz, etli başka bir yemek olabilir, çorbada pirinçsiz bir çorba olabilir , mercimek iyi olurdu aslında ama yapmayı bilmiyorum
kızlarr banada bi yorum yaparmısınız bu akşama görümceler gelecekler yemege ve 2 seneden sonra iilk defa gelecekler..
bende menümü söylemek istiyorum fikirlerinize açığım..
kremalı tavuk corbası
fırında patatesli patlıcanlı kebap(sırayla şişe dizdim)
arpa şehriye pilavı (3 gündür prinç pilavı yiyoruz davetlerde bulguruda sevmiyoruz o yüzden tercih ettim)
sarma küçük parçalar halinde tavuk şinitzel
iftariyelikler(peynir,zeytin,hurma,kuru yemiş gb)
cacık,salata,fındıklı çikolata soslu irmik tatlısı
çorbayı kaselerde diğerlerini büyük servis tabagımda yan yana koyayım diyorum
tatlı ve kebabım hazı diğerlerini gidince yapıcam..
fikirleriniz bekliyorum
kızlarr banada bi yorum yaparmısınız bu akşama görümceler gelecekler yemege ve 2 seneden sonra iilk defa gelecekler..
bende menümü söylemek istiyorum fikirlerinize açığım..
kremalı tavuk corbası
fırında patatesli patlıcanlı kebap(sırayla şişe dizdim)
arpa şehriye pilavı (3 gündür prinç pilavı yiyoruz davetlerde bulguruda sevmiyoruz o yüzden tercih ettim)
sarma küçük parçalar halinde tavuk şinitzel
iftariyelikler(peynir,zeytin,hurma,kuru yemiş gb)
cacık,salata,fındıklı çikolata soslu irmik tatlısı
çorbayı kaselerde diğerlerini büyük servis tabagımda yan yana koyayım diyorum
tatlı ve kebabım hazı diğerlerini gidince yapıcam..
fikirleriniz bekliyorum
evet canım kötfeli..patlıcanlı kebap köfteli sanırım? tavuk fazla bence..gerisi tamamdır
bende ikisinide ikram edeyim dedim canım zaten sinitzeli öyle büyük yapmıcam ince kısa seritler halinde doğradım masayla bi tutam yanına göstermelik koyayım dedimBence harika bi menü :) Ben de iftarda hem tavuk hem de kırmızı et ikram ediyorum. Tek başına tavuk ya da et eksik gözüküyo gözüme :) Güzel bi çorba, bi de zeytinyağlı taze fasulye, hurma, salata,dondurmalı browni yapıcam bende :)
Kızlar benimde menüm;
İftariyelik: Hurma, Zeytin ve peynir topu
Mercimek Çorbası
Karnıyarık ( Etli ve vejetaryen usulü peynirli) 2 çeşit yapıyorum çünkü bir tane misafirim et yemiyor.
Patates yatağında havuç
Peynirli börek
Yaprak sarma
Pilav
Haydari
Vişne Kompostosu
Vişneli Çikolatalı Güllaç (Dondurmayla servis edilecek)
bence güzel bi menü ama bizimkiler börek yemedikleri için ara sıcak olarak sunamıyorum..Kızlar bende düşüncelerinizi bekliyorum
Kızlar bende düşüncelerinizi bekliyorum
bence güzel bi menü ama bizimkiler börek yemedikleri için ara sıcak olarak sunamıyorum..
bide haydariyi nasıl yapıyosun
Ben de gelebilir miyim:)
Çok iştah açıcı,aynı zamanda yaza uygun,ferahlatıcı bir menü olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?