Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi brnestetik
-
Ben size söyleyeyim nolduğunu;5 yillik evliligimde hep esimin ailesi vr akrabalariyla anlasamadik.neyse hemen konuya gecicem.uzun zamandir kaynanamlara gitmemistim ben..esimle kizim gidip geliyorlardi..bu aksam iftara davet etti kaynanam mecbur gitmek zorunda kaldim..teyzeleri ablalari da davetliydi..kapidan girdik pek kimse karsilamadi herkez sofrada kuze leri amcalari enistesi babasi falan ozellikle erkej tayfadan bahsediyorum..neyse gitti oturdu esim sofraya hemen ardindan ben girdim iceri cumleten selamun aleykum dedim ve hicbiri kafasinj kaldirip ne bir aleykum.selam ne bir hosgeldin...enistesi agiz ucuyla hosgeldin dedi..bende saol.abi hosbuldum dedim..ve bir oruclu biziz esimle sofrada 1 yudum corba icemedim ..istenmemislik hissi vardi masada bana karsi..yokmusum gibi davraniyolardi..en son gorustugumde abla abla diye muhabet eden erkek kuzenleri kafasini kaldirip bana selam vermedi..giderken de kalkip kimse gule gule demedi..bu neydi ?..tahminim oraya gitmedigim sure icinde epey dedikodum yapilmis..daha oncede ayni soguklugu yasadim ayni kisiler tarafindan ve enistesiyle buyuk kavga etmistik...canim cok slkkln bir daha asla onlarla gorusmek istemiyorum ama bazi ortamlarda biraraya geliyoruz..esimde farketmis o da kizgindi eve donerken icerlemis baya..kendimi sulalenin en istenmeyen gelini gibi hissediyorum..ve canlarim sizden teselli bekliyorum...buarada hicbirinin gozumun icine bakmamasi dikkatimi cekti..ben bakiyorum.mesela baksalar gulumseyecegim laf aticam ama yok ben geldim gerkezin boynu yerde yanimdan gecerken baska yere bakmalar falan allahim.neydi bu
Kardeş uzun zamandır kaynanamın evine gitmem eşimle kızımı yollarım diyorsun sonra da gittim niye trip aldılar? E sen o kadar zaman gitmezsen tabi gidince surat yersin yani. Senin gelinin sana gelmese hiç normal mi? Ha diyorsan ki öncesinde sorun yaşadık ondan gitmiyorum o zaman surata niye şaşırıyorsun? Zaten aranız soğukmuş niye gittin? Ben anlamadım özetle...5 yillik evliligimde hep esimin ailesi vr akrabalariyla anlasamadik.neyse hemen konuya gecicem.uzun zamandir kaynanamlara gitmemistim ben..esimle kizim gidip geliyorlardi..bu aksam iftara davet etti kaynanam mecbur gitmek zorunda kaldim..teyzeleri ablalari da davetliydi..kapidan girdik pek kimse karsilamadi herkez sofrada kuze leri amcalari enistesi babasi falan ozellikle erkej tayfadan bahsediyorum..neyse gitti oturdu esim sofraya hemen ardindan ben girdim iceri cumleten selamun aleykum dedim ve hicbiri kafasinj kaldirip ne bir aleykum.selam ne bir hosgeldin...enistesi agiz ucuyla hosgeldin dedi..bende saol.abi hosbuldum dedim..ve bir oruclu biziz esimle sofrada 1 yudum corba icemedim ..istenmemislik hissi vardi masada bana karsi..yokmusum gibi davraniyolardi..en son gorustugumde abla abla diye muhabet eden erkek kuzenleri kafasini kaldirip bana selam vermedi..giderken de kalkip kimse gule gule demedi..bu neydi ?..tahminim oraya gitmedigim sure icinde epey dedikodum yapilmis..daha oncede ayni soguklugu yasadim ayni kisiler tarafindan ve enistesiyle buyuk kavga etmistik...canim cok slkkln bir daha asla onlarla gorusmek istemiyorum ama bazi ortamlarda biraraya geliyoruz..esimde farketmis o da kizgindi eve donerken icerlemis baya..kendimi sulalenin en istenmeyen gelini gibi hissediyorum..ve canlarim sizden teselli bekliyorum...buarada hicbirinin gozumun icine bakmamasi dikkatimi cekti..ben bakiyorum.mesela baksalar gulumseyecegim laf aticam ama yok ben geldim gerkezin boynu yerde yanimdan gecerken baska yere bakmalar falan allahim.neydi bu
Yazık ya Ramazan halbuki ,iftarda toplanılmış, amacı ne , birlik beraberlik değilmi. Orucu niye tutuyoruz, Allah rızası için. Ama arkadan dedikodu yapmak, bir insana böyle davranmak kul hakkı değil mi. İnsanlar nasıl bu kadar kör oldular, niye bu kadar bencil ve vicdansız oldu toplum hiç anlamıyorum. Kimseye kalmayacak halbuki, hepimizin gideceği yer belli. Neyi paylaşamıyoruz.. şimdi böyle kalp kırınca o iftarda amacına ulaştı mi yani..5 yillik evliligimde hep esimin ailesi vr akrabalariyla anlasamadik.neyse hemen konuya gecicem.uzun zamandir kaynanamlara gitmemistim ben..esimle kizim gidip geliyorlardi..bu aksam iftara davet etti kaynanam mecbur gitmek zorunda kaldim..teyzeleri ablalari da davetliydi..kapidan girdik pek kimse karsilamadi herkez sofrada kuze leri amcalari enistesi babasi falan ozellikle erkej tayfadan bahsediyorum..neyse gitti oturdu esim sofraya hemen ardindan ben girdim iceri cumleten selamun aleykum dedim ve hicbiri kafasinj kaldirip ne bir aleykum.selam ne bir hosgeldin...enistesi agiz ucuyla hosgeldin dedi..bende saol.abi hosbuldum dedim..ve bir oruclu biziz esimle sofrada 1 yudum corba icemedim ..istenmemislik hissi vardi masada bana karsi..yokmusum gibi davraniyolardi..en son gorustugumde abla abla diye muhabet eden erkek kuzenleri kafasini kaldirip bana selam vermedi..giderken de kalkip kimse gule gule demedi..bu neydi ?..tahminim oraya gitmedigim sure icinde epey dedikodum yapilmis..daha oncede ayni soguklugu yasadim ayni kisiler tarafindan ve enistesiyle buyuk kavga etmistik...canim cok slkkln bir daha asla onlarla gorusmek istemiyorum ama bazi ortamlarda biraraya geliyoruz..esimde farketmis o da kizgindi eve donerken icerlemis baya..kendimi sulalenin en istenmeyen gelini gibi hissediyorum..ve canlarim sizden teselli bekliyorum...buarada hicbirinin gozumun icine bakmamasi dikkatimi cekti..ben bakiyorum.mesela baksalar gulumseyecegim laf aticam ama yok ben geldim gerkezin boynu yerde yanimdan gecerken baska yere bakmalar falan allahim.neydi bu
Normalde gitmiyormussunuz. Kizinizla esinizi gondermeniz zaten "ben sizi yok sayiyorum, benim icin onemli degilsiniz." Demek. İftarada zaten dedikodu yapabilicek turde kalabalik bir aile geldigi icin gittiniz muhtemelen. Son dakika gidince de cok net belli ettiniz bu durumu. Haliyle onlarda samimi bulmamislar5 yillik evliligimde hep esimin ailesi vr akrabalariyla anlasamadik.neyse hemen konuya gecicem.uzun zamandir kaynanamlara gitmemistim ben..esimle kizim gidip geliyorlardi..bu aksam iftara davet etti kaynanam mecbur gitmek zorunda kaldim..teyzeleri ablalari da davetliydi..kapidan girdik pek kimse karsilamadi herkez sofrada kuze leri amcalari enistesi babasi falan ozellikle erkej tayfadan bahsediyorum..neyse gitti oturdu esim sofraya hemen ardindan ben girdim iceri cumleten selamun aleykum dedim ve hicbiri kafasinj kaldirip ne bir aleykum.selam ne bir hosgeldin...enistesi agiz ucuyla hosgeldin dedi..bende saol.abi hosbuldum dedim..ve bir oruclu biziz esimle sofrada 1 yudum corba icemedim ..istenmemislik hissi vardi masada bana karsi..yokmusum gibi davraniyolardi..en son gorustugumde abla abla diye muhabet eden erkek kuzenleri kafasini kaldirip bana selam vermedi..giderken de kalkip kimse gule gule demedi..bu neydi ?..tahminim oraya gitmedigim sure icinde epey dedikodum yapilmis..daha oncede ayni soguklugu yasadim ayni kisiler tarafindan ve enistesiyle buyuk kavga etmistik...canim cok slkkln bir daha asla onlarla gorusmek istemiyorum ama bazi ortamlarda biraraya geliyoruz..esimde farketmis o da kizgindi eve donerken icerlemis baya..kendimi sulalenin en istenmeyen gelini gibi hissediyorum..ve canlarim sizden teselli bekliyorum...buarada hicbirinin gozumun icine bakmamasi dikkatimi cekti..ben bakiyorum.mesela baksalar gulumseyecegim laf aticam ama yok ben geldim gerkezin boynu yerde yanimdan gecerken baska yere bakmalar falan allahim.neydi bu
gitmeyin bundan sonra en az bir şekilde görüşünah canim gitmesem daha da dusman olurlar gecende gorumcem cagardi iftara gitmedim kesin ondan kinlendiler yine bana..bide esimin hatiri icin gittim anasi cagarmis yazik saygisizlik etmek istemedimgorumceme de gitmediydim cunku
ane alakası var biraz kafa kaldırılıp bakılır en azından selam alınırIftar davetime sofraya oturulma dakikasinda gelen misafire bende surat yapardim bu kadar abartmazdim belki ama siz nezaketsizlik yapmissiniz yarim saat onceden gidip selamlasip hal hatir sorma yapilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?