iftar sofrasi saygisizligi

20 kisi iftar masasindan kalkip sizi karşılayamaz ki. Kv kp elini opersiniz, yeter. Bir de, neden bi yudum corba icmediginizi anlayamadim?

20 kisi iftar masasindan kalkip sizi karşılayamaz ki. Kv kp elini opersiniz, yeter. Bir de, neden bi yudum corba icmediginizi anlayamadim?
hadi onu gectim hosgeldin demek te mi zordu..karsima dizilmis selam vermeyenler ve ben iyice kasildim cok da moralim bozuldu yiyemedim..buna da ayri kizmislardir zat3n biseu yemedi diye..

hadi onu gectim hosgeldin demek te mi zordu..karsima dizilmis selam vermeyenler ve ben iyice kasildim cok da moralim bozuldu yiyemedim..buna da ayri kizmislardir zat3n biseu yemedi diye..
Ama ezanla beraber girdiyseniz kapidan, hakli olarak bi miktar alinmis olabilirler.
Siz de iftarinizi edip kalkardiniz, bi daha da istemezseniz gitmezsiniz. Ama iftara gidip bir yudum çorba içmemek aynen sizin dediginiz gibi iftar sofrasina saygisizliktir..

Sacmalamislar ,
Yahu sonucta bir evin cocugu esiniz sizde gelinisiniz ,kuzenler enisteler o bu ,
Ne karisir ne tavir alir onlara ne ,
Mubarek gun ,bosuna sizi uzupn gunahiniza girmisler,
Herkese ederi kadar deger verin ,mesafe candir ,
psikolojil.olarak suan vicdan bile yapiyorum bukadar soyutladigima..esimede uzul7yorum.suan karmakarsik duygular icindeyim.cok.cnm.slkkln

eşin dicek ki annesine babasına karıma böyle davranılan insanlarla ne görüşürüm ne kızımı getiririm. Ayrıca üzülme lütfen onlar öyle davrandı diye sen ezilmedin onlar asıl ezik zavallılar ki bu şekilde ego tatmini yapıyolar

Evliliğin ilk yıllarında böyle oluyorlar,yaşları ilerledikçe eş ve aile arasındaki dengeyi kurabilyorlar ne yazıkki..bize de sessizce beklemek düşüyor ben 15 yıl bekledim..demem o ki sabır biraz..saygıyla sabır..eşin dengeyi kurabildiğinde ailesinin de değiştiğini göreceksin ..inşallah herşey gönlünce olur..

aynen oyle.oldu aslinda biz sofraya oturamadan ezan okundu..ama esimin is cikis saatine oyle benim.ne sucum.varki bunda;(...sofrada yemeden oyle bakmadim.etrafa onume gelen tabaklardan kus kadar yedim.corbayi 2 kasik zor aldim.agzima kaldirdim.baska tabaga 2y.k nohut koydum ayip.olmasin diye onu da zorla yemeue calisyim.ama.o da bitmedi elimde degildiki o.an.cok.kotu.oldum

saol cnm.insalah dedigin gibi olur.

esim ah esim..asla.agzini acip beni savunamaz..kendini bile...ama eve donerken fark.ettim.dedi cok.sasirdim kizfi baya soylendi allah buyuktur falan dedi hatta okawr icerlenmiski sigara.kullanmayan adam.gitti.sigara aldi icti arabada..durum okadar vahimdi

Normalde gitmediğiniz bir eve yemeğe neden gittiniz ki?

Nasıl karşılamalarını bekliyordunuz aranız bu durumdayken?
tamamen gorusmuyorum degil cnm hatir.icin ayda 1 kere falaj caya gider kalkarim.ama.busefer aylar olmustu ben gitmeyeli ve kuzenlerle sorun olmadini dusununordum..ama var bise bakalim.ne cikacak.altindam

Ne demişler görümce görmeyim ömrümce 4senedir evliyim bikere gorumceme bi caya bi kahveye gideyim diyemedim niye cunku kaynanam bile kabullendi hasbam beni kabullenemedi bilmiyorum şahsi fikrim kaynana ile ilişkilerde gorumcenin rolu fazla oluyo kendi evliligiyle ilgilenmedi benimkiyle ilgilendıgı kadar size baya bilenmişler en iyisi gormeyin duymayın yok sayın

Amannn salla qitsin canim boswerrrr sen kendi hayatina bak cokta tin yani kendileri kaybeder hem iftara caqir hem yuzune bakma ne cahil bazi insanlar ya...bidaha dawet ederlerse cekinme lafini soyle qecen sefer cok yuzume baktiniz simdi yine aynisini yapmak icinmi caqiriyonuz dersin olur biter

eşinize üzüldüm. ama bunu farketmesine boşver dememesine sevindim. dedikodunu yaptılarsa da arkandan kendi ayıpları görümceme gitmedim diyosunuz gitmek zorunda değilsiniz zaten de bunu ortaya atmanın arkanızdan konuşmanın bi mantığı yok sadece görümceni ilgilendirir başkalarına anlatmamalı zaten bu davranışlarıyla belli etmişler. sen de üzülme hiç onlar gibi davran onlar takmıyosa da sen de takma çay içilirken telefona bak seni üzme amaçlarına ulaşamasınlar. bi de eşinle konuşup anlaşırsan özellikle sana çok kibar ilgili davranırsa seni yanlız bırakma amaçlarına ulaşamazlar mesela el ele girip eşinin el ele biz geldik demesi gibi

Umarim farketmesi lafta kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…