- 10 Aralık 2006
- 1.544
- 29
- 318
- 54
- Konu Sahibi brnestetik
-
esim beni zaten hic savunamaz.kendi kendimi savundugum icin hep suclu oldum ya zaten..Boşver ..benim anlayamadığım eşinin yanında nasıl böyle davranabiliyorlar..Allah iyilerle karşılaştırsın..
hadi onu gectim hosgeldin demek te mi zordu..karsima dizilmis selam vermeyenler ve ben iyice kasildim cok da moralim bozuldu yiyemedim..buna da ayri kizmislardir zat3n biseu yemedi diye..20 kisi iftar masasindan kalkip sizi karşılayamaz ki. Kv kp elini opersiniz, yeter. Bir de, neden bi yudum corba icmediginizi anlayamadim?
gitmeseydim artik bidaki karsilasmaya kaynanamlarda bakmazdi heralde yuzume..cok kirginimKeske gitmeseydin.sen mubarek gun geri cevirmek olmaz diye nezaket gostermissin ama haketmiyolar bence
Ama ezanla beraber girdiyseniz kapidan, hakli olarak bi miktar alinmis olabilirler.hadi onu gectim hosgeldin demek te mi zordu..karsima dizilmis selam vermeyenler ve ben iyice kasildim cok da moralim bozuldu yiyemedim..buna da ayri kizmislardir zat3n biseu yemedi diye..
psikolojil.olarak suan vicdan bile yapiyorum bukadar soyutladigima..esimede uzul7yorum.suan karmakarsik duygular icindeyim.cok.cnm.slkklnSacmalamislar ,
Yahu sonucta bir evin cocugu esiniz sizde gelinisiniz ,kuzenler enisteler o bu ,
Ne karisir ne tavir alir onlara ne ,
Mubarek gun ,bosuna sizi uzupn gunahiniza girmisler,
Herkese ederi kadar deger verin ,mesafe candir ,
eşin dicek ki annesine babasına karıma böyle davranılan insanlarla ne görüşürüm ne kızımı getiririm. Ayrıca üzülme lütfen onlar öyle davrandı diye sen ezilmedin onlar asıl ezik zavallılar ki bu şekilde ego tatmini yapıyolar5 yillik evliligimde hep esimin ailesi vr akrabalariyla anlasamadik.neyse hemen konuya gecicem.uzun zamandir kaynanamlara gitmemistim ben..esimle kizim gidip geliyorlardi..bu aksam iftara davet etti kaynanam mecbur gitmek zorunda kaldim..teyzeleri ablalari da davetliydi..kapidan girdik pek kimse karsilamadi herkez sofrada kuze leri amcalari enistesi babasi falan ozellikle erkej tayfadan bahsediyorum..neyse gitti oturdu esim sofraya hemen ardindan ben girdim iceri cumleten selamun aleykum dedim ve hicbiri kafasinj kaldirip ne bir aleykum.selam ne bir hosgeldin...enistesi agiz ucuyla hosgeldin dedi..bende saol.abi hosbuldum dedim..ve bir oruclu biziz esimle sofrada 1 yudum corba icemedim ..istenmemislik hissi vardi masada bana karsi..yokmusum gibi davraniyolardi..en son gorustugumde abla abla diye muhabet eden erkek kuzenleri kafasini kaldirip bana selam vermedi..giderken de kalkip kimse gule gule demedi..bu neydi ?..tahminim oraya gitmedigim sure icinde epey dedikodum yapilmis..daha oncede ayni soguklugu yasadim ayni kisiler tarafindan ve enistesiyle buyuk kavga etmistik...canim cok slkkln bir daha asla onlarla gorusmek istemiyorum ama bazi ortamlarda biraraya geliyoruz..esimde farketmis o da kizgindi eve donerken icerlemis baya..kendimi sulalenin en istenmeyen gelini gibi hissediyorum..ve canlarim sizden teselli bekliyorum...buarada hicbirinin gozumun icine bakmamasi dikkatimi cekti..ben bakiyorum.mesela baksalar gulumseyecegim laf aticam ama yok ben geldim gerkezin boynu yerde yanimdan gecerken baska yere bakmalar falan allahim.neydi bu
aynen oyle.oldu aslinda biz sofraya oturamadan ezan okundu..ama esimin is cikis saatine oyle benim.ne sucum.varki bunda;(...sofrada yemeden oyle bakmadim.etrafa onume gelen tabaklardan kus kadar yedim.corbayi 2 kasik zor aldim.agzima kaldirdim.baska tabaga 2y.k nohut koydum ayip.olmasin diye onu da zorla yemeue calisyim.ama.o da bitmedi elimde degildiki o.an.cok.kotu.oldumAma ezanla beraber girdiyseniz kapidan, hakli olarak bi miktar alinmis olabilirler.
Siz de iftarinizi edip kalkardiniz, bi daha da istemezseniz gitmezsiniz. Ama iftara gidip bir yudum çorba içmemek aynen sizin dediginiz gibi iftar sofrasina saygisizliktir..
saol cnm.insalah dedigin gibi olur.Evliliğin ilk yıllarında böyle oluyorlar,yaşları ilerledikçe eş ve aile arasındaki dengeyi kurabilyorlar ne yazıkki..bize de sessizce beklemek düşüyor ben 15 yıl bekledim..demem o ki sabır biraz..saygıyla sabır..eşin dengeyi kurabildiğinde ailesinin de değiştiğini göreceksin ..inşallah herşey gönlünce olur..
esim ah esim..asla.agzini acip beni savunamaz..kendini bile...ama eve donerken fark.ettim.dedi cok.sasirdim kizfi baya soylendi allah buyuktur falan dedi hatta okawr icerlenmiski sigara.kullanmayan adam.gitti.sigara aldi icti arabada..durum okadar vahimdieşin dicek ki annesine babasına karıma böyle davranılan insanlarla ne görüşürüm ne kızımı getiririm. Ayrıca üzülme lütfen onlar öyle davrandı diye sen ezilmedin onlar asıl ezik zavallılar ki bu şekilde ego tatmini yapıyolar
tamamen gorusmuyorum degil cnm hatir.icin ayda 1 kere falaj caya gider kalkarim.ama.busefer aylar olmustu ben gitmeyeli ve kuzenlerle sorun olmadini dusununordum..ama var bise bakalim.ne cikacak.altindamNormalde gitmediğiniz bir eve yemeğe neden gittiniz ki?
Nasıl karşılamalarını bekliyordunuz aranız bu durumdayken?
eşinize üzüldüm. ama bunu farketmesine boşver dememesine sevindim. dedikodunu yaptılarsa da arkandan kendi ayıpları görümceme gitmedim diyosunuz gitmek zorunda değilsiniz zaten de bunu ortaya atmanın arkanızdan konuşmanın bi mantığı yok sadece görümceni ilgilendirir başkalarına anlatmamalı zaten bu davranışlarıyla belli etmişler. sen de üzülme hiç onlar gibi davran onlar takmıyosa da sen de takma çay içilirken telefona bak seni üzme amaçlarına ulaşamasınlar. bi de eşinle konuşup anlaşırsan özellikle sana çok kibar ilgili davranırsa seni yanlız bırakma amaçlarına ulaşamazlar mesela el ele girip eşinin el ele biz geldik demesi gibiesim ah esim..asla.agzini acip beni savunamaz..kendini bile...ama eve donerken fark.ettim.dedi cok.sasirdim kizfi baya soylendi allah buyuktur falan dedi hatta okawr icerlenmiski sigara.kullanmayan adam.gitti.sigara aldi icti arabada..durum okadar vahimdi
esim ah esim..asla.agzini acip beni savunamaz..kendini bile...ama eve donerken fark.ettim.dedi cok.sasirdim kizfi baya soylendi allah buyuktur falan dedi hatta okawr icerlenmiski sigara.kullanmayan adam.gitti.sigara aldi icti arabada..durum okadar vahimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?