İftar Sonrası Tatsızlık

bir anlık kızgınlıkla açmış bulundum... başka konular da vardı onun sinirine açmış oldum, o da bana bunu nasıl yakıştırırsın bak öncesinde yemeğe gidildi, alınan şey neden esirgensin diyip duruyor... Gerçekten çok sinirlendi, ben alttan alsam da üzgünüm desem de affetmedi... Ben de o sinirle ona birşeyler yazdım, başka konuları açtım kavga büyüdü...

eski iki konunuza baktım da;

gerçekten çok saçma şeylere takıntı yapıyorsunuz.

meyve için kavga mı çıkardınız
bence fesatsınız
ben de bazen misafire evdeki meyvelerin hepsini koymam çünkü bazısı azdır devamı yoktur bazısı ikram edilecek kadar iyi değildir vs.

Ben de tadini begenmediklerimi ikram etmem mesela. Belki misafirin onune cikarmaya deger bulmamistir...

Neresi komik bunun, düpedüz şikayet etmişsiniz
Ev sahibi ne ikram ettiyse o yenir
Bunun sözünün edilmesi bile çok abes
Sevgiliniz haklı

O saçma zaten de, hadi diyelim geçirdin insanız sonuçta, ama bunu sevgiliye söylemek tüy dikmiş.

önceki konuları lütfen şu an kaale almayın, o zamanlar başka sorunlarımız vardı ona canım sıkkındı o zamanki sorunlar sevgilim yakınımda değil diye çıkıyordu... Bilmiyorum içimi kemirdi o düşünce, teyzesinin başka konularda da karıştığını hatırlıyorum o yüzden böyle düşündüm.

iyi de teyzenin ikramlara karışma hakkı varken, misafir olarak sizin böyle bir hakkınız yok ki.
hanım hanımcık oturacaktınız salonda, sizin mutfakta bile işiniz yok bana kalırsa da, hadi yardıma gittiniz anladığım. neyse de, bırakın teyzeyi de işini yapsın dimi ama.

İnşallah kısa sürede büyürsünüz

Seni haksız gördüm sonuçta çağıran kendi onların evinde size ne ikram edileceğine siz karar veremezsiniz

Sevgilinin yerinde olsaydım şu an sen eski sevgili olurdun. Yaptığın şey en basit haliyle terbiyesizlik. Nasıl bir psikolojiyle şundan da koyalım diyebiliyorsun. Hadi bu görgüsüzlüğü yaptın bir de gidip adama şikayet etmişsin. Hiç komik geldi diye falan gibi açıklamalara girme hepimiz kadınız bariz adamı fitlemek istemişsin.

Sevgiliniz haklı.
Çok ayıp etmişsiniz...

Hadi kendinizce ayıp edildiğini düşündünüz (ki bence ortada omların yaptığı bir şey yok)
Bunu nasıl sevgilinize söylediniz? Kendinize iki meyve peşine düşmeyi nasıl yakıştırdınız?
Ya gerçekten açgözlüsünüz iki meyvede gözünüz kaldı, ya fazla safsınız ne yaptığınızın farkında değilsiniz, yada fazla kurnazsınız.
Sırf ailen bizden esirgedi demek için, ailesini kötülemek için saçma bir fırsat bulup onu değerlendirmeye çalıştınız ve elinizde patladı.

Bana göre 3 u de ayrılık sebebi.

Mesela sevgiliniz bu durumda size hak verip nasıl yaklaşmalıydı?

yorumları okuyunca sevgilimin gözüne de durum kötü görünmüş olmalı aslında... başka konulara kızıp ona patladım sanırım, o da gururuna yediremediğini aileme nasıl böyle birşey yakıştırdığımı düşündüğünü söyledi. Olayı sakin karşıladı ancak sonrasında hep sinirlenip durdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…