İftar Sonrası Tatsızlık

Ben sevgilinizin yerinde olsam size o ikram edilmeyen meyveden 5kg alıp ailenize ve size hediye ederdim eğer bu kadar esirgemiş olduğunuz düşünüyorsanız kesin çözüm.

Saygısızlık etmişsiniz.

*Kelime eksikliği nedeniyle düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Böyle devam ederseniz sevgilinizin sizden bıkması an meselesi. Haberiniz olsun.

Allah seni hiç gülecegim yoktu iki meyve koysa ne koymasa ne ayrıca şundan da koyalım bundan da koyalım ne saçmalık sevgiliniz son derece haklı bu kadar alingan olmayın erkenden yaşlanrsnz

Belki yarin gelecek olan misafire ayirdi.
Belki kendilerine sahurluk ayirdi.
Ben babamin evinde neden sunu koydun da bunu koymadin diyemem, sizinki baya ayip bence.
Hele ki daha sevgilisiniz, egemenlik kurmaya cabaliyorsunuz simdiden. En azindan oyle gozukuyor disardan. Yapmayin, uzulen siz olursunuz.

bir yere misafir gittiğinizde ne konarsa önünüze onu yersiniz. ne demek onu koy bunu koy demek. resmen görgüsüzlük yapmışşsınız. misafir umduğunu değil bulduğunu yer sözünü de mi hiç duymadınız...

Pessss. Diyecek laf bulamadım. İnsan söylemeye bile utanır yahu.
Kadın ne ikram ettiyse yiyin gidin. Ev sahibinin işine ne karışıyorsunuz. 2 meyve eksik yeseniz bir yerleriniz mi eksiliyor.
Birde şikayet etmiş.
Sizden çok çeker bu aile.

Bunu Nasıl söyleyebildiniz Ada'ma

Yani insan böyle düşünse de söylemez

Atıyorum meyve kayısı tek konsa olmaz ikişer koymak gerekir Eee içerde 10 kişi var kayısı 15 tane

Bunu düşünüp koymamıştır belki

Ya da çatalla yenileceklerimiz koymuştur da elle yenilecekleri koymamıştır herkes kalkıp el yıkamasın diye

Veya üşenmiştir yıkamaya tek tek yıkamak uzun Zaman alır deyip büyüklerini koymuştur

Ya da onu sonra yemeyi düşünmüştür bazı insanlar mesela sahurda meyve vs yiyor belirli meyveler onu ayırmıştır

Ama bunu o an unuttu sanıp söyledin de uzatıp sevgiliye söylemek ııh

Haksız olan sensin. Meyveleri mi saydın. Özür dilemen gerek, ayıp etmişsin bence.

hata 1. açgözluluk yapmak
hata 2. sevgilinin akrabasında artniyetlilik aramak
hata 3. sevgilinin akrabasını sevgiliye şikayet etmek
hata 4. açıkca her düşüncenizi sevgiliye söylemek
hata 5. ilk dört hata tek tek affedilebilir ancak hepsini aynı anda başarmak hem de bu kadar küçük bir olayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…