- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Sevgiliniz haklı.
Çok ayıp etmişsiniz...
Hadi kendinizce ayıp edildiğini düşündünüz (ki bence ortada omların yaptığı bir şey yok)
Bunu nasıl sevgilinize söylediniz? Kendinize iki meyve peşine düşmeyi nasıl yakıştırdınız?
Ya gerçekten açgözlüsünüz iki meyvede gözünüz kaldı, ya fazla safsınız ne yaptığınızın farkında değilsiniz, yada fazla kurnazsınız.
Sırf ailen bizden esirgedi demek için, ailesini kötülemek için saçma bir fırsat bulup onu değerlendirmeye çalıştınız ve elinizde patladı.
Bana göre 3 u de ayrılık sebebi.
Mesela sevgiliniz bu durumda size hak verip nasıl yaklaşmalıydı?
O da diyor ki ben tutsam evinize geldiğimde ailen de bana şunu koymadı desem, sen nasıl hissedersin diyor. Konu zaten meyve bile değil senin bu kadar ufacık birseyi nasıl böyle anladığını ben asla anlamıcam diyor. Nasıl için fesat ki daha yeni yemeğe çıkılmışken iki meyvenin lafı yapılsın diyor.
Ailesine kızgın olduğum konular var evet belki ondan yaptım orası dogru, ondan ne demesini bekledim ben de bilmiyorum açıkcası.
O da diyor ki ben tutsam evinize geldiğimde ailen de bana şunu koymadı desem, sen nasıl hissedersin diyor. Konu zaten meyve bile değil senin bu kadar ufacık birseyi nasıl böyle anladığını ben asla anlamıcam diyor. Nasıl için fesat ki daha yeni yemeğe çıkılmışken iki meyvenin lafı yapılsın diyor.
Ailesine kızgın olduğum konular var evet belki ondan yaptım orası dogru, ondan ne demesini bekledim ben de bilmiyorum açıkcası.
Sevgilin haklı bana çok itici geldi yaptığınız ona kimbilir nasıl yansimistirbir anlık kızgınlıkla açmış bulundum... başka konular da vardı onun sinirine açmış oldum, o da bana bunu nasıl yakıştırırsın bak öncesinde yemeğe gidildi, alınan şey neden esirgensin diyip duruyor... Gerçekten çok sinirlendi, ben alttan alsam da üzgünüm desem de affetmedi... Ben de o sinirle ona birşeyler yazdım, başka konuları açtım kavga büyüdü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?