İftar Sonrası Tatsızlık

O da diyor ki ben tutsam evinize geldiğimde ailen de bana şunu koymadı desem, sen nasıl hissedersin diyor. Konu zaten meyve bile değil senin bu kadar ufacık birseyi nasıl böyle anladığını ben asla anlamıcam diyor. Nasıl için fesat ki daha yeni yemeğe çıkılmışken iki meyvenin lafı yapılsın diyor.
Ailesine kızgın olduğum konular var evet belki ondan yaptım orası dogru, ondan ne demesini bekledim ben de bilmiyorum açıkcası.

Sen buna dahi takarsan ooo hiiic bu işlere bulaşma, anandan emdiginden sütü zaten burnundan getiriyorlar, bu kadar alıngan olursan yandin.

Çok yanlış davranışlar bunlar, gerçekten benim içim soğurdu kızma bana.

Ailesine kızgın olduğun konuyu bu meyve olayına bağlaman bile çok şuursuzca.

Valla ne diyeyim daha

2-3 yıllık evliydim sanırım. eltim kayınvalideme kendi memleketinden yöresel bir yiyecek getirdi. çay yanında ikramlık. masanın üstündeydi. müsait olan bendim o sıra, çayı hazırladım, tabi eltimin getirdiğinden de hazırladım tabaklara. yani ne olabilirdi ki? bizim için getirmişti onu, hep birlikte yiyelim diye. kayınvalidem şöyle bir tepki verdi. "benim haftaiçi misafirim var, ona ikram edecektim niye açtınız?" tabi yaşadığım şaşkınlığı, utancı anlatamam. o kadar bozuldum, o kadar canım sıkıldı ki.. Eltim de bir şey diyemedi o şaşkınlıkla. tabi ki böyle söylenince kimse dokunmadı. ben bu konuda bile sitem etmedim eşime. onun ayıbı dedim geçtim.
Evleneceksiniz, eş adayınıza, ailesiyle akrabasıyla ilgili böyle şikayetlerde bulunmamanızı tavsiye ederim.

gerçekten bunu sevgiline soylednmi ? Ayrıca istediğinden koyar yada koymaz dert edilecek şey mi ben orda şundanda koyalım bile diyemezdim biraz garip olmuş davranisiniz kaldiki ben ailemden esirgiyolar diye bile dusunmezdm kimin aklına gelirki zaten yemeğe davet etmişler bide eve davet etmişler bence siz kendinize dert aramışsınz

Çok olur, çöpe gider diye koymamıştır. Ben de Ramazan günü iftara çağırıyorum, salata yapıyorum, yarısı çöpe gidiyor. sinir oluyorum. Yapmasan olmaz, yapsan da çöp oluyor. Kendine dert bulamamışsın.

Sevgilinizin yerine olsam işi uzatmaz bitirirdim.
öyle bir davranış sergilediniz ki hayatınız boyunca karşınıza çıkacak... bundan sonra düğün alışverişi gibi maddi konularda aranızda orta yol bulamadığınız her konuda bu konu açılacak.. ne açgözlülüğünüz kalacak ne nankorlugunuz.
sonunuzu düşünmeden, ne beklediğinizi bilmeden, alabileceğiniz cevapları ölçüp tartmadan konuşmayacakmışsınız...

Sevgilin haklı bana çok itici geldi yaptığınız ona kimbilir nasıl yansimistir

başka konulardan kızgınım teyzesine, ki bir tanesinde sevgilim de hak veriyor. Ama o konu orada ayrı bir konu, nasıl olur da bu kadar basit birseyde bunu dusunursun bu kadar gıcık olsak yemege cagırmazdık diyip durdu sadece kötü mesajlar atıyor artık... Önceki can sıkıntısının yükü olsa gerek gönlünü yapıcam ne yapıp edip sagolun cevaplarınız için

çok haksızsınız.gercekten esirgeyecek olsalar ailece yemege goturmezlerdi sixi.sevgiliniz bastan sona haklı.boyle ufak seyleri buyutup bide sevgilinize yetistirirseniz sadece gozunden dusersiniz.

Ailenizin sevgilinizin teyzesinin evinde ne işi var?
Ayrıca bırakın ne ikram edeceğine ev sahibi karar versin, bir de şaka gibi sevgilinize anlatmışsınız.
Yapmayın böyle şeyler, biraz daha ılımlı biraz daha toparlayıcı olun.

Şimdi 2 meyveyi düşünen yarın neleri düşünmez. Eksik kalın o 2 meyveden de nolur yani. Birde memleket meselesi gibi gidip sevgilinize anlatmışsınız.çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…