İftar Sonrası Tatsızlık

Bir sürü çeşit olmasına rağmen, bir kaç çeşit koymuş teyze....

En az 3 çeşit koymuş sanırım. Ayıptır sorması, kaç çeşit meyveyi birden yiyorsunuz siz?

Bir de şunlardan da koyalım diye kadına da demişsiniz. Hey maşallah

Misafir gidip de şundan da koy bundan da koy der mi çocuk gibikaldı ki hiçbişeyin değil sadece sevgilin olduğu halde ailesi seni eve davet etmiş nezaket göstermişler

Ev sahibi ne isterse onu koyar konuya müdahil olman hiç hoş olmamamış

Saka mi yapiyorsunuz gercek mi bu konu
Yahu ben utanirim milletten bisey isteme baskasinin eevinde bide nasil istediniz ki sundan da koyalim diye
Ben şok
Vallahi. Bence de sen götürürsun koyar koymaz ev sahibinin kendi görgüsü
Belki meyve az geldi bunları koymayalim dediler
Sevgili de haklı dunya kadar masraf edip misafir çağırmışlar getirilen meyvenin hesabı soruluyor
Adam ayrılsa hak veririm

Benim milletin evinde karnim bile doymaz utanirim yemeğe heleki sevgilimin ailesi olacak
Siz doymuş bide meyve derdine dusmussunuz

Adami bilmem de sevgilim bana bunu yapsa kesin ayrilirdim

Sizden korkulur bir meyve için tatsızlık çıkarmışsınız.MEYVE yani alt tarafı, evlenirseniz düğün alışverişine çıkmayın siz:)))

Sevgilimin evine gidicem yemeğe orda sıkıntı yok.. Lakin o yemekte ben bir kase çorbayı bitiremezdim heyecandan.. Bu ne rahatlık ki sanki hiç meyve görmemiş gibi şunlardanda mı koysak dediniz..? Yetmedi sevgilinize bunu söylediniz.. Şu an siz ilişkinin kimyasını bozdunuz..sevgilinizin yerinde olsam böyle bir konuda bana dert yanan kızdan koşarak uzaklaşırdım..

bence sen ayıp etmişsin misafirliğe gittiğin evde ne ikram edileceğine sen karar vermemelisin önermemelisin. ev sahipleri neyi uygun görmüşlerse onu ikram ederler. senin ikram etmediler dediğin meyveler başka davet için kullanılacak belki ya da başka bir şey var. buna takılman çok garip.sevgilin haklı.

Allah rızası için o çocuktan ayrılın. Diğer 2 konunuza da baktım şaka gibisiniz. Kendinizi ne sanıyosunuz siz ? Sizi bu kadar şımartan, egonuzu şişiren ne ? Yazık be o çocuğa, Gerçi yazık değil böyle romantik , sevgilisinin ağzına bakan tipler hep arıza tipleri bulur. Bunu söyledikleri hakaret olarak algılamayıp takkeyi önünüze koyup bi düşünün neden herkes böyle diyor diye. Gerçekten sorunlu bi kişiliğiniz var.

Onların yaptığı yanlış değil.Sizin yaptığınız yanlış.Ev halidir,ne isterse onu ikram eder.Bu tutumun seni ailesinin ve sevgilisinin önünde küçük düşürür.

Yıkamaya üşenmiş olamaz mı?
Ayrıca ha 10 çeşit konur, ha 5 çeşit.
Kilolarca görmemiş gibi yiyecek miydiniz?
Sevgilinizin cevabı da enteresan, 'en pahalı'ları tabaktaydı demiş.
Çok enteresan tiplersiniz.

İkram yapılan evde bunu da şunu da koyalım mı demek bir kere ayıptır. Sizin böyle bir cümle kurmanız hiç uygun olmamış.
İkincisi aileme meyve vermediler diye sevgiliye şikayet etmek çok ilginç kendinizi görgüsüz ve fesat konumuna itmişsiniz.
Bence bu konuyu kapatın siz karşı tarafın ailesini yemeğe davet ettiğinizde her çeşitten koyarsınız.

Aaa ne ayıp,biz olsak aman misafir yesin doysun diye iyisini çoğunu ona koyarız,görgü yerlerde...

Büyük terbiyesizlik. Ne karışıyorsunuz ki ilk defa gittiğiniz evde. Vardır ev sahibinin bir bildiği ve bu sizi hiç ilgilendirmez. Belki kötüydü layık görmedi çıkarmadı size.
Sevgilinizin yerinde olsam size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…