İftar Sonrası Tatsızlık

Milletin evinde yaptigi servise "şunu şunu da koyalim mi" diye karismak nedir?

daha sevgili vasfında meyve krizi yaratman ,genç delikanlı için şimdiden üzüldüm.

Daha sevgiliyken böyle yapıyorsanız.Sevgilinizin vay haline..
Birde şimdiden ailesine kızıyorsunuz yaptıkları hoşuma gitmiyor diyorsunuz pardon da ne haddinize !

size çok şaşırdım pes doğrusu
ben olsam ses çıkarmazdım
misafir umduğunu değil bulduğunu yer
bence diğer meyveler azdı az olduğu için kalabalığa çıkarmak istememiştir

Hah işte zurnanın zırt dediği yer burası

Yeşil elmayı koymayıp sakladıysa teyze konu sahibi haklı diyorum

Eski konular ışığında diyebilirim ki allah bu gencimizi sizin elinizden kurtarsin. Çok sorunlusunuz. Size de çok acıdım. Bu şekilde ömür boyu mutlu olamaz kimseyi de mutlu edemezsiniz.

Hele o evlilik teklifi konusu nedir yahu? Acinasi...

Ben de merak ediyorum doğrusu. Bi açıklama bekliyoruz konu sahibinden.

Ben misafir olsam 40 yıl kalsam aklıma gelmez.
Varlık yokluk, esirgeme mevzularına girmeyeceğim. Pahalı meyveyle ucuz meyve arasında kaç lira fark var ki ? Artık ananas bile çok pahalı değil yani.
Belki servis tabağı ona göreydi, belki çabuk vermek için soymak istemedi, belki diğerleri yıkanmamıştı, belki suyu akacak, kolay yenmeyecek meyvelerdi. Bir sürü sebebi olabilir ama sen nedense esirgemek olarak düşünmüşsün. Gerçekten tuhafsın, bir de şikayet hakkı bulmuşsun.

Ev sahibi istediğini ikram eder istemediğini etmez. Bunu dile getirmekle çok ayıp etmişsiniz sevgilinizden özür dilemelisiniz.

Öncelikle onun ailesi benim ailem diye ayrım yapmamanız gerekir
Şimdiden evlenmeden yapılan ufacık bir şey için vıdı vıdı yaparsan mutsuz olursun
Başkasıyla da mutsuz olursun

bence ayıp eden siz olmuşsunuz. ev sahibinin ikramına karışmak, hele ki henüz çok bir samimiyetiniz yokken, hiç hoş olmamış. biz de erkek arkadaşımın ailesine ilk ziyaretimizde götürdüğümüz özel lokumdan ikram etmediler ama ben hiç aklımdan kötü bişey geçirmedim neden ikram edilmedi diye.

birincisi misafir umduğunu değil bulduğunu yer
ikincisi ne demek şunu da koyalım mı dediniz o da yetmez gibi sevgilinize söylemişsiniz
daha şimdiden böyleyseniz evlenince düşünemiyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…