İftar Sonrası Tatsızlık

Çok mu iştahlı birisisiniz? Bunu niye bu kadar dert edip bir de nişanlınıza söylediniz? Bana tavrınız çok ayıp geldi. Ayrıca israf olmasın diye koymamışlardır, kimsenin sizden meyve esirgeyeceğini sanmıyorum. Düşünce yapınız ve bunu karşınızdakine "Ondan da koyalım." diye söylemeniz sizi biraz kötü göstermiş. Biraz daha olgun olabilirsiniz.

Ayrıca benim eşim sizin yaptığınız tavrın aynısını yapsa ben cidden soğurdum, mantık ve düşünce yapısı bana çok ters.

Belki o meyveler başkasına alındı ya da tadına baktı kötüymüş bunlar misafire konmaz ayıp olur dedi koymadı. Ya da sadece koymak istemedi.

Bunu sevgilinle niye paylaşıyosun. Adam haklı iki meyvenin hesabını mı yapıyosunç

Bunu düşünmeniz mi daha kötü sevgilinize söylemeniz mi bilemedim. Ev sahibi onlar, ne servis edeceğine onlar karar verir. Sizin fikir beyan etmeniz itici. Belki teyze sizin bu tavrınıza sinirlenip bilerek koymamıştır. Şöyle şeyleri takıyosunuz yetmez gibi karşı tarafa da söylüyosunuz. Yorulmuyo musunuz

Yok artık, bu ne ayıp etmektir yahu? Bunu bunu da koyalım mı demişsiniz bir de. Meyve için kavga çıkaracak kadar mutsuz ve zevksiz bir hayatınız mı var? Özellikle benim gibi meyveyle pek arası olmayan birine çok garip geldi hareketiniz.

Belki herkese yetecek kadar yoktu. Ben meyve tabağı hazırlarken herkese ayrı ve eşit olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum. Mesela 10 kişi varsa 5 adet elma kaldıysa koymuyorum.

2 meyveyi kafaya takıp mesele etmeniz çok ayıp. Karşı taraf nezaket gösterip yemeğe davet etmiş, meyveyi esirgemezler eminim.

Yahu belki yetecek kadar yoktu veya çürükleri filan vardı, gereksiz kuruntu yapmışsınız. Böyle yaparsanız evlendikten sonra da kayınvalideniz ve eşinizin tarafı melek bile olsalar batar size. Bahane bulursunuz çünkü bu kafa yapısıyla. Bu huyunuzu bırakın ön yargılı olmayın, yoksa yazık nişanlınıza

2 meyvenin peşine mi düştün , sana mı kalmış misafirlikte sana ne ikram edileceği.. tabiki haksızsın, bunu cümle içinde kurmaya utanırım ben , bir de tutmuş sevgiline anlatmışsın.

allah aşkına bu kafaya takılacak bir şey bile dğeilken sizin sevgilinize bahsetmeniz sonrasında bunun yüzünden ayrılık aşamasına gelmeniz çok saçma olmuş. bence hiç kafaya takılcak bir şey değil.

Sevgiliyle konuşulcak şey mi bu şimdi , misafirliğe gitmişsin önüne ne koyarlarsa allah allah saçma olmuş biraz

Sizin yaptiginiz cok yanlış sevgilinizin zaten en pahalılarını koydu demeside ayrica komik
Yaa kadın belki o an en taze en yenilebilir olarak dusunduggu seyleri koydu bilemezsin ki digerleri belki gunler oncesinden alindigi icin onlari koymak istemedi sen sordugunda da ne desin. Ben olsam bu sekilde dusunurdum. Sen bu kadarcik seye takiliyorsan ooooo sen yanmissjn arkadasim.

Ben gerçekten koyulmayan meyveyi dert ettiğinizi,bunu ailenizden meyve esirgiyolar şeklinde düşündüğünüzü,meyveleri pahalı ve ucuz olarak kategorize ettiğinizi,pahalı meyve ikramının saygıyla eşdeğer gördüğünüzü ve tüm bunları dert edip sevgilinize anlattığınızı anlamıyorum :)

Benim bakış açıma çok uzak mevzular doğrusu.
Pekiiiii merak ettiğim bi nokta var hangi meyveleri ikram ettiler hangilerini etmediler :)

yorumları okudum sagolun kızlar, bir kaç konu vardı onceden ona olan hırsımla boyle konustum... Yoksa basit konu hatalıyım farkındayım konu zaten meyve yiyecek degil... Ailem de vardı onlara getirilmeyince içme dert oldu biraz, sevgilim de kızdıgı için en pahalıları kondu diyor onun da aklı gitti bahsettiğim konu yuzunden. Sacma bir konu ama şeytan fitne verdi demek ki o anda . Sevgilimle mutluyum ama fazla acık sozlu olmak iyi degil sanırım, ailesi hakkında da tum dusuncelerimi direk diyorum ona. Olumsuz da olsa diyorum bir kac defa uyardı aslında cok acelecisin insanlara kotu birsey yakıstırırken diye....

pes diyorum.

gerçekten adam neden sakınsın, yeri gelir çok fazla bir şey alınır diğer günlerde gelecek misafirler hesap edilir. 4 çeşit vardır iki çeşit daha koymaya ihtiyaç duymamıştır, tadı güzel değildir, herkese yetecek kadar çok değildir, o sırada birisinin çocuğunun alerjisi olan vardır vs..

gerçekten sakınmış olsa bile peşine düşmek çok daha büyük ayıp

Her meyveyi yemek zorunda mısınız? Ne kadar ayıp yahu bir de şunun mevzusunu açmışsınız sevgilinize. Hiç hoş değil. Ayrılık mevzusuna gelmeniz meyve yüzünden değil sizin bu tavrınız yüzünden olur.

oldukça sacmalamışssınız üstüne sevgilinize anlatıp bi daha sacmalamışssınızsacmalamışssınız

adam senden meyveyi sakıncak olsak yemeğe çıkarmaz yemeğe davet etmez.ıyyy kadın sizin halinizden koycağı varsada vazgecöiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…