Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya öyle geçiştirebilcegim resmiyette değiliz. tanıdıkları için de eşimi daha derine inerek sorarlar. hepsi aynı anda da sormaz. biri sorar sonraki öteki başlar.
yani tek gitsem kesin anlaşılır kötü olduğumuz.
ben boşancaksam bile kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum
eşleri filan da olcak ne gerek var.
tek gitmek istemiyorum o yüzden.
eski konularımı bilen arkadaşlardan eşime söylemeli miyim bu konuda da fikir bekliyorum.
ben hastayım gelemiycem diye mi bişey söylesem o akşam?
of evliliğin baskısı beni öldürecek. cidden cok zormuş.
evet boşanma lafları edildi. şu an beklemedeyiz. ama 2 ayı geçkindir tadımız yok konuşmuyoruz her şeyimiz ayrı.Tamam iste birlikte yemek yersiniz erkekler gider kocanda eve doner sen arkadaslarinla kalirsin kahve icersin. Kocanla derdiniz cok mu buyuk yani birlikte toplum icine cikamayacak kadarmi kotusunuz ? Bosaniyormusunuz anlamadim ?
çok haklısınız. ben de aynı fikirdeyim.simdi soyle bir durum var bosama sebebiniz ahlaki bir durum degilse medeni insanlar gibi bosaniyorsaniz, evlilik bagi ile bagliyke birbirinizi topluma karsi mahcup etmeme gibi bir sorumlulugunuzda var bana gore, bu sizin toplum icinde yerine getirmenizx gereken bir gorev gibiyse esiniz gelmeli efendi gibi yemegini sizle yiyip kalkmali. Bence bir evli cift bosanma asamasinda da olsa bunu yapmali yani, tabi akli basindan insanlardan bahsediyorum.
teşekkür ederim.Okudum konuları..
Anlaşılan bitmiş bu evlilik.
Ama laf vermek istememek veya emin olmamak o bu şu, her ne nedenle olursa olsun henüz bilinmesini istemiyorsanız, ille de gidecekseniz gidin.
Maça gideceksen, önce iftara gidelim, millete dert anlatmak istemiyorum, gidelim gelelim deyin, düpedüz.
Orda insanlar anlamaz bile kalabalıkta..
Eşiniz surat asar diye çekiniyorsanız, "başı ağrıyor" diye geçiştirirsiniz.
Gitmemek sizin için daha zor gibi. İki ucu pis değnek
Ya reddetmeyebilir bunu. Ama ondan bişey istemek istemiyorum. Zor geliyor. Sen biliyorsun bütün konularımi.Sizin yaşadığınız bunalimlari yaşıyor gibi oldum anlattikca . Offff bu adama ne demeli bilmem ki.
Bak canım sen ondan son kez bir şey işte . Bu isteğini de yerine getirmezse artık tüm ipleri koparirsin. Yani ayriliginiz da kesinleşmiş olur. Böylece senin de kafanda her şey netlesir.
Ama bence reddetmeyecek bu teklifini
çok haklısınız. ben de aynı fikirdeyim.
ama her zaman aynı fikri paylaştığımız insanlarla birlikte olamıyoruz.
eşim gerçekten çok cins.
normalde iyi, ama aramız kötüyse bunu belli eder.
daha çok gerileceksem ne gerek var diyorum.
ahlaki bir durum yok. geçimsizlik diyeyim. tam olarak bu bile değil inat.
bir de o kadar uzun süredir küslük var ki her seyimiz ayrı dedim ya, bu baya bi soğumamıza neden oldu. ondan böyle bişey istemeye hakkım var gibi bile hissetmiyorum.
ama ben gittim en iyi şekilde de yanında durdum onun bi arkadaşının özel gününde.
Öyle kolay olmuyor tanıdık tanımadık (eşleri samimi olmadığım hatta hoşlanmadığım kişiler de var) herkesin içinde aramız kötü dedikten sonra rahat rahat yemeğimı yiyip sohbet edebileceğimi sanmıyorum.canim neden cekiniyirsunuz ki
yalniz gidin pasa pasa aramiz kotu dersin .
hic de ugrasma
Evet ama aradan çok sular aktı.o zaman ondan da isteme hakkiniz var ...
Evet ama aradan çok sular aktı.
Hiç iletişim kurmuyoruz ya da olumsuz oluyor diyaloglar.
Kotuyuz işte . Birbirimiz üzerinde hiç bi yükümlülüğümüz yokmuş gibi.. Çünkü vazgeçtik bu evlilikten. Neyi kanıtlamaya çalışıyoruz derse diyorum...
Öyle kolay olmuyor tanıdık tanımadık (eşleri samimi olmadığım hatta hoşlanmadığım kişiler de var) herkesin içinde aramız kötü dedikten sonra rahat rahat yemeğimı yiyip sohbet edebileceğimi sanmıyorum.
Ya beraber gidicez .
Ya da iyi bi neden bulup gitmiycem.
Başka bi seçeneğim yok gibi.