Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar,
Gitmek zorunda olduğum is arkadaşlarım ve eşleriyle iftar yemeği var 3 gün sonra.
Ama eski konularımi bilenler bilir esimle aramız çok kötü.
Bahane bulmak istesem gitmemek için, iki arkadaşımız tayinci . Son yemeğimiz olucak. İlle ısrar ederler . Ben de zaten ne desem bahane bulunacağı için tamam demiş bulundum.
Eşime gidelim bi seferlik idare et diyemem gibi geliyor.
Aklımda Son dk hastayım bişey derim diye düşünüyodum. Ama iftar yapılacak yer çok yakında bi yer. Sonuçta iftar acicaksin orucluyken gel aç gidersin gibi şeylerle karşılaşabilirim ki haklılar.
Bir de iftardan sonra erkeklerin birlikte maçı var. Hani başka bi yere sözümüz var diye gitmesem ya da işimiz çıktı bi yere gittik diye. Eşim maça gitcek yine işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapcagimı bilemiyorum.
Nasıl kivirabilirim ne dersiniz?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Tek gidemem herkese bi açıklama yapmam gerekir.
Bu konuşmaları da yaptım, Jest de yaptım adım da attım.Cnm eski konularını da bir solukta okudum
Bu kadar kolay mı bir evliliği bitirmek bir aşkı söndürmek eşine konuşmak istediğini söyle dışarda buluşun ev değil kesinlikle
Ne yapmak istediğini sor gerçekten bitirmek istiyormuymus
Seni sevip sevmediğini sor ve eşlerin bu kadar uzun süre küs kalmasinin doğru olmadığını bunun uzaklasmaniza sogumaniza neden olduğunu söyle
Ve ikinizin de hataları olduğunu (arkadaslarinizin davetinden bahset) ya her şeyi arkamizda birakarak bu davete gerçek bir karı koca olarak gidelim yada şimdi şu an bitsin
Suruncemede birakmak canımı acitiyor de
Son atışını yap ve son sözü ona bırak
Bırak ki sen üstünden at sorumlulugu son görevini yap gerisini o düşünsün
Tamam derse senindir hala küslük yaparsa ters konusursa yazı tuzu bekleme aç davayı!
Eski Konularınıza da Baktım Belli ki Çok Kırılmışsınız ve Haklısınız Bu Konu ile Alakalı Değilde Evliliğiniz Hakkında Bir şey Söylemek İsterim Her ne Kadar Kırılmışsanız da Seviyorsunuz Galiba Kocanızı. Benim Annem Hep Şöyle Der '' Denizler Dalgalanmadan Durulmaz'' Umarım Evliliğinizin de Bir Şansı Olur Devam Edersiniz.Bu konuşmaları da yaptım, Jest de yaptım adım da attım.
Artık bir şey daha yapabilecek durumda değilim.
Çünkü her seferinde istemedi ters tepti.
Gururumu incitti.
Kesin bi şekilde bitmesini istediğini, bu zamana kadar vakit kaybettiğinı senelerinin gittiğini söyledi.
Ben de bu kadar lafa artık hiçbir şey yapmam
O gelse bile pişman olup affetmemem gerektiğine inanıyorum.
Çünkü aylardır yaşadığım sıkıntıları ben biliyorum.
10 numarasın kız bencede öyle denemeye değer.Bence başbaşa tatile çıkın geçmiş konuna göz attım da bence hala denemeye değer. Birlikte tatile çıkın, yakınlaşın... Görceksiniz nasıl da özlemişsinizdir birbirinizi. Bu akşamda belki buzları eritmek için bir başlangıç olur.
o böyle yapıyorsa tersine gitme aşkım hayatım neden böyle diyorsun de bakalım ne yapacak.Arabada dönerken bi sürü söz dalaşına girdi.
Ben onu çok ariycakmisim bulamiycakmisim.
Giderayak li laflar.
Keşke gitsen dedim çok bile kaldın.
Sen beni çok ariycaksin ama iş işten geçmiş olcak dedim
Sen mutlu olmayı bilmeyen bi insansın mutlu olman gibi bi olasılık da yok. Hayatına girecek kişiye çok yazık dedim.
Sen çıktın mi ki filan dedi.
Ayrıldık mi diyor
Çoktan dedim.
Sinirlerimi çok bozuyor.
Kocan nasıl bir egoyla büyütülmüş. Padişah muamelesi mi yapılmış erkek diye çok mu pohpohlanmış yoksa benim babaannemin yaptığı gibi sünnet olunca pipisinin ucunu mu yutmuşlarArabada dönerken bi sürü söz dalaşına girdi.
Ben onu çok ariycakmisim bulamiycakmisim.
Giderayak li laflar.
Keşke gitsen dedim çok bile kaldın.
Sen beni çok ariycaksin ama iş işten geçmiş olcak dedim
Sen mutlu olmayı bilmeyen bi insansın mutlu olman gibi bi olasılık da yok. Hayatına girecek kişiye çok yazık dedim.
Sen çıktın mi ki filan dedi.
Ayrıldık mi diyor
Çoktan dedim.
Sinirlerimi çok bozuyor.
Boşanmaya kadar geldi malesef.
Ve hiç konuşmuyoruz.
Birileri var diye de rol yapmaz yani. Anlaşılır.
Bide söyleyemem gibi gel diye. Kotuyuz çünkü .
Desem de gelir mi gelmez mi emin değilim.
Gelirim dedi sordum.Tek gidin o zaman. .
Ne için canim?Yarejani çok doğru söyluyor çok şey yaptın belki ama biraz daha gayret evliliğin için değmezmi gururum kırıldı diyorsun artık kırılacak bişey kalmamiş son bir kez konüşmayı teklif etsen sakin sakin