İftar sorunu.?

Bu konuşmaları da yaptım, Jest de yaptım adım da attım.
Artık bir şey daha yapabilecek durumda değilim.
Çünkü her seferinde istemedi ters tepti.
Gururumu incitti.
Kesin bi şekilde bitmesini istediğini, bu zamana kadar vakit kaybettiğinı senelerinin gittiğini söyledi.
Ben de bu kadar lafa artık hiçbir şey yapmam

O gelse bile pişman olup affetmemem gerektiğine inanıyorum.
Çünkü aylardır yaşadığım sıkıntıları ben biliyorum.

Cnm o zaman bu evlilik bitmiştir
Neyi bekliyorsunuz? O acmiyiyorsa siz Açın öyleyse davayı böyle Suruncemede yazık kendine acı
Bir an önce boşan yoluna bak

Merhaba bu aksam iftara gidiyoruz .
Sizce nasıl davranmaliyim da su iftarı en az hasarla atlattım?
Yani çok garip bir görüntü vermemek için dışarıya. İki yabancı gibi görünmemek için bi önerinin var mı az çok tanıdıniz karşımdaki insani
Yarejani Yarejani neyiseda neyiseda

Yani çok garip bir görüntü vermemek için dışarıya. İki yabancı gibi görünmemek için bi önerinin var mı az çok tanıdıniz karşımdaki insani
Tartışmaya gireceği konuları bilirsin, gayet yüzeysel muhatap ol gerisini irdeleme. Sen kendin orda olmaktan mutlu ol. Biran evvel de onun yanından sıvış başkalarının yanına sohbet için git, çocuklarla ilgilen. Ayrılacak arkadaşların yanında ol biraz . Gerisini de kasma
İnşallah kolaylıkla atlatırsın.
Halaaa bi gelişme yok mu? İletişim etkileiim falan?

İki yabancı gibi davranmamak için eşinin de bişeyler yapması lazım. Bu da olmayacağına göre. .. boşver oldugunuz gibi görünün zaten bosanacaksiniz

Back
X