- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
anladigim kadariyla suclu sizsinizEşimle çok kötü kavga ettik..
Saçma sapan birşey yüzünden branda bana bağırdı bn de bağırdım birbirimize grdik saç baş ikimizde birbirimize vurduk... Oruç filsn klmadı sevap klmadı boşa aç kaldık tüm gün.. Sonra da giyinip çıkıp gitti tam oruca 5 dkka kala gtti. Zaten kavgada 15 dkka kala çıktı..
Orucu daha yeni açıyorum iştah klmadı moral sıfır ağlaya ağlaya suyumu içtim..
Çözülecek bi konu da yok.. Aylardır kavga etmiyorduk açlığın stresi ile aşırı bi patlama oldu.. Şimdi ne olacak.. Gelir mi ki eve akşam..pişmanım kavga ettiğim için... Bir sürü güzel ymk yaptım hepsi kaldı... Oruç gitti... Aramız çok kötü bozuldu... Napayım şimdi?
Neden kavga ettiniz
Yahu sizi saç baş birbirinize girecek kadar önemli olan mevzu neydi böyle? Duramadiniz mi rahat ki bir oruç açın... hey Allah im ne bilim. Geçmiş olsun. Düzelir inşallah. Bir sakinlessin gelir konusursunuz.
Mevzu ne ki? Eğer hata bende fevri davrandım diyosanız arayın eşinizi eve gelsin..
Neden kavga ettiniz
Yahu sizi saç baş birbirinize girecek kadar önemli olan mevzu neydi böyle? Duramadiniz mi rahat ki bir oruç açın... hey Allah im ne bilim. Geçmiş olsun. Düzelir inşallah. Bir sakinlessin gelir konusursunuz.
Mevzu ne ki? Eğer hata bende fevri davrandım diyosanız arayın eşinizi eve gelsin..
Aylardır hiç kavga etmedk hiç.böle olmuyordu uzun zmndrHer kavgada şiddet mi oluyor ?
Mevzu şu ki ben onun oruç zamanı içki içen kuzenini eleştirdim ki onu eşim de eleştiriyor neyse senin ablan da tutmuyor ben birşey dedim mi diyo ablam emziriyor ondsn önceki sene hamileydi ondsn önceki zmnlarda üni de tutmuş dedim dersi akşam beşte başladığı halde tutmuş dedim o da öğlen beşe kadar uyuyup tutmuştur dedi. Herneyse seni ilgilendirmez herkesin kendine günahı sevabı dedi.. Ben sustum gelip bana yumruk attı bacağıma bn de sinirlendim ve bn de ona vurdum
Size ne üçüncü kişilerin derdinden tasasından yahu isteyen içki içer isteyen istediği zaman orucunu tutar. İkinizi de ilgilendiren mevzular değil bunlar, boşa birbirinize girmişsiniz. Hele böyle mevzulardan birbirinize şiddet uygulamak ciddi sorun demek.
Adam gelip sana yumruk atmış ilk! Ne diye üzülüyorsun. Suçlu o!
sizi haksiz buldum sizi ilgilendirmez gerçekten.esiniz de ablanizi ornek gostermis oda sizin kadar haksiz milletin orucunu dusuneceginize kendi orucunuzu zedelemeseydiniz keskeMevzu şu ki ben onun oruç zamanı içki içen kuzenini eleştirdim ki onu eşim de eleştiriyor neyse senin ablan da tutmuyor ben birşey dedim mi diyo ablam emziriyor ondsn önceki sene hamileydi ondsn önceki zmnlarda üni de tutmuş dedim dersi akşam beşte başladığı halde tutmuş dedim o da öğlen beşe kadar uyuyup tutmuştur dedi. Herneyse seni ilgilendirmez herkesin kendine günahı sevabı dedi.. Ben sustum gelip bana yumruk attı bacağıma bn de sinirlendim ve bn de ona vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?