Iftar vakti birbirimize grdik

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Eşimle çok kötü kavga ettik..
Saçma sapan birşey yüzünden branda bana bağırdı bn de bağırdım birbirimize grdik saç baş ikimizde birbirimize vurduk... Oruç filsn klmadı sevap klmadı boşa aç kaldık tüm gün.. Sonra da giyinip çıkıp gitti tam oruca 5 dkka kala gtti. Zaten kavgada 15 dkka kala çıktı..
Orucu daha yeni açıyorum iştah klmadı moral sıfır ağlaya ağlaya suyumu içtim..
Çözülecek bi konu da yok.. Aylardır kavga etmiyorduk açlığın stresi ile aşırı bi patlama oldu.. Şimdi ne olacak.. Gelir mi ki eve akşam..pişmanım kavga ettiğim için... Bir sürü güzel ymk yaptım hepsi kaldı... Oruç gitti... Aramız çok kötü bozuldu... Napayım şimdi?

Yahu sizi saç, baş birbirinize girdirecek kadar önemli olan mevzu neydi böyle? Duramadiniz mi rahat ki bir oruç açın... hey Allah im ne bilim. Geçmiş olsun. Düzelir inşallah. Bir sakinlessin gelir konusursunuz.

anladigim kadariyla suclu sizsiniz

Neden kavga ettiniz
Yahu sizi saç baş birbirinize girecek kadar önemli olan mevzu neydi böyle? Duramadiniz mi rahat ki bir oruç açın... hey Allah im ne bilim. Geçmiş olsun. Düzelir inşallah. Bir sakinlessin gelir konusursunuz.
Mevzu ne ki? Eğer hata bende fevri davrandım diyosanız arayın eşinizi eve gelsin..

Mevzu şu ki ben onun oruç zamanı içki içen kuzenini eleştirdim ki onu eşim de eleştiriyor neyse senin ablan da tutmuyor ben birşey dedim mi diyo ablam emziriyor ondsn önceki sene hamileydi ondsn önceki zmnlarda üni de tutmuş dedim dersi akşam beşte başladığı halde tutmuş dedim o da öğlen beşe kadar uyuyup tutmuştur dedi. Herneyse seni ilgilendirmez herkesin kendine günahı sevabı dedi.. Ben sustum gelip bana yumruk attı bacağıma bn de sinirlendim ve bn de ona vurdum

Neden kavga ettiniz
Yahu sizi saç baş birbirinize girecek kadar önemli olan mevzu neydi böyle? Duramadiniz mi rahat ki bir oruç açın... hey Allah im ne bilim. Geçmiş olsun. Düzelir inşallah. Bir sakinlessin gelir konusursunuz.
Mevzu ne ki? Eğer hata bende fevri davrandım diyosanız arayın eşinizi eve gelsin..

Mevzu şu ki ben onun oruç zamanı içki içen kuzenini eleştirdim ki onu eşim de eleştiriyor neyse senin ablan da tutmuyor ben birşey dedim mi diyo ablam emziriyor ondsn önceki sene hamileydi ondsn önceki zmnlarda üni de tutmuş dedim dersi akşam beşte başladığı halde tutmuş dedim o da öğlen beşe kadar uyuyup tutmuştur dedi. Herneyse seni ilgilendirmez herkesin kendine günahı sevabı dedi.. Ben sustum gelip bana yumruk attı bacağıma bn de sinirlendim ve bn de ona vurdum g

Size ne üçüncü kişilerin derdinden tasasından yahu isteyen içki içer isteyen istediği zaman orucunu tutar. İkinizi de ilgilendiren mevzular değil bunlar, boşa birbirinize girmişsiniz. Hele böyle mevzulardan birbirinize şiddet uygulamak ciddi sorun demek.

Evet ilgilendirmez doğru hay dilimi eşek arısı soksun benim... Durduk yere çıktı işte kvga

Kuzeninin içki içmesinden sana ne?

Ablanın oruç tutup tutmamasından ona ne?

Herkesin kişisel tercihi değil mi bu, neden insanları eleştiriyorsunuz, neden insanların sizin gibi yaşaması için diretiyor, beklediğiniz gibi olmayınca haklarında konuşuyorsunuz, ayıplıyorsunuz? Yetmez gibi sizi alakadar etmeyen konudan dolayı bir de kavga etmişsiniz, saygı nerede? Hoşgörü nerede? Kaldı ki iş sözle tartışmayı geçip şiddete kadar varmış burada haklı veya haksız yok burada yüzgöz olmuş bir çift var. Gerçekten çok üzücü. Birbirinizle doğru şekilde iletişim kurabilmeyi ve öfke kontrolünü öğrenmeniz gerek yoksa ciddi anlamda yıpranacaksınız.

sizi haksiz buldum sizi ilgilendirmez gerçekten.esiniz de ablanizi ornek gostermis oda sizin kadar haksiz milletin orucunu dusuneceginize kendi orucunuzu zedelemeseydiniz keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…