Iftar vaktinde aramakta nedir?

Kabul ettirmeye çalışmıyorum burada herkes farklı fikirlerini birbirine sunuyor. İyi günler
Burada herkes fikirlerini konu sahibine sunuyor siz bana.
Iki oldu oyle olmaliydi soyle yapmali erkekler diye bana kendi fikirlerinizi soyluyorsunuz sizin ikili iliskilerinizde iletisim beni ilgilendirmez ben konusmaktan yanayim insanlar derdini soylemeden anlasamazlar.
Tesekkurler sizede iyi gunler.

Sorun esinde arkadasim.Anne yemek yiyoruz ben sizi ariyim demesi lazim.Ah bu esler yokmu bizimkide ayni.Sabret

Erkeklerin aileleribe karşı pasifliğini anlamadım anlayamıyorum bir türlü. Konu sahibi bence bunu defalarca dile getirmiştir ama eşi annesine şuanda yemek yiyorum sınra ararım diyemeyecek kadar pasif. 1 defa belirtse karşı tarafta iftar saatini bilmiyorsa öğrenir birdaha da aramaz zaten

Kusarsam tam kusarim. Onun icin tutuyorum kendimi
Ya neden tutuyorsun. Tam kusunca güzel mi olacak her şey? Eşinizle kavga edeceksiniz. Rahatsız olduğunuzu söyleyin. Eşiniz de rahatsız oluyordur ama annedir o diye bir şey diyemiyordur. Niye kendi kendinize eşinize bileniyorsunuz. Yapmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…