- Konu Sahibi nalanbilek
-
Bende evlilige adim atilmasina yakin tanisma taraftariyim. Esimin ailesiyle tanistiktan iki ay sonra sozumuz olmustu.
Erken tanisirsan hadi su yemege de gel, buraya gidiyoruz sende gel, inan arkasi gelecek. Hatta gitmediginde kirilabilecekler.
Gidersen hep, bir bakmissin evlenmeden cok icli disli olmussun vs.
Henuz gitme derim, daha vakit var de. Onlarda merak etsin seni. Buyu bozulmasin.
Hersey zamaninda guzel
altı üstü bir iftar gidilebilir...
ben burdaki genel düşüncenin aksi şekilde düşünüyorum
çok samimi olmak bence de anlamsız ama daha dün başka bir konuda da yazdım
mesela erkek arkadasının akrabasının dügününe sözlü nisanlı vs olmadan gitmek bence cok gerekli degil ama
bir iftar yemeğine gittin diye ileride yüzüne vurabilecek bir aileye zaten mümkünse gelin gitmeyi düşünme
işler ciddiye binmeden ileride ciddi düşünebileceğin bir insanın aile hayatını az da olsa gözlemlemek bence önemli
eğer uygun değilse yol yakınken dönmek 5 sene sonra geri dönmekten daha kolaydır.
üstelik iftar yemeği zaten ciddi bir ortam laçkalaşma ihtimali pek yok
yemek yersin çaydan sonra çok geç olmadan dönmem gerek dersin.
üstelik evde yemek daveti ailenin görgüsünü görmen için de iyi bir fırsattır bence sofra düzeni , adabı bir ailenin yaşam tarzını gösteren önemli ipuçlarındandır.
canım bu davetı annesının gonderdıgınden emın mısın ?
yanı erkek arkadasın sızı tanıstırmak ıstemıstır "annem cagırıyor "dıye annesının
agızndan konusur ama annesının bu durumdan haberı bıle olmayabılır .
bence annesı davet etmıs olsaydı annesı arardı dıye dusunuyorum ben .
Sizin aileniz ilişkinizi biliyor mu??Onların bilgisi var mı bu davetten?
iftar daveti geri çevrilmemeli diye düşünüyorum
yalnız ailenizin haberi dahilinde giderseniz düşündüğünüz olumsuzluklarla da karşılaşmazsınız ilerde
evet en azından anneme sölemeliyim gidersem.
şimdi gittiğimde ne yapıcam nası davranıcam evin kızı gibi de kalkıp yardım edersem yanlış anlaşılır mı acaba ?
evlerinde kız olsa rahat ederdim de . kız çocukları yok .
of of herşey dert :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?