- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
iyi olmuslerde kurtulmuslar dicem kusura bakma konu sahibi dayak olayi cok aciŞaka gibi değil mi,gerçi normal anneanne anne hep dayak yemiş çile çekmiş kendi kocasi da böyle olunca kadın saniyo ki normali bu, kocalar bunları dövdükçe ya ölürse napariz diyip motive olmuşlar, yoksa sağlıklı bi kafa ne var 80 yaşında anneannem de dayak yedi tezini savunamaz
Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
Oruç ve hava çarptı zaar yoksa akli dengesi yerinde olan bir kadın bunları yazamaz.Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
sizin gibilere mustehak demekki.Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
amiinnnnnnsizin gibilere mustehak demekki.
Benim babam anneme vurmadi diye arkasindan uzulen olmayacak sanki.
Burnunu kirdi diye gidip alnindan optun mu bari babanin? Opmediysen icinde kalmistir belki. Bir de soyle insanliktan yoksun adamlari makul gostermiyo musunuz deli oluyorum.
Allahim cocugumdan colugumdan bu zihniyetti ki insanlari uzak tutsun insallah
Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
Şiddeti nasıl kanıksadıysanız herkes sizin gibi sanıyorsunuz. Kız evladınız var mı bilmiyorum ama varsa lütfen onu bu düşünceyle yetiştirmeyin. Eğer oğlunuz varsa babasının yaptıklarını normal göstermeyin ki yarın öbür gün elin kızına zorbalık yapmasın.Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
Bir gün de erkek çalışmak istemezse ne olur merak ediyorum.bir de maaşından kesilecek.Şu KK beni hergün şaşırtıyor gerçekten......"kadın çalışmak zorunda değil, erkek çalışıp evine bakacak ,evi geçindirmek onun görevi" diyen bir kısım var ki, "kadın çalışmıyor bütün gün evde bir zahmet mübarek ramazanda yemeğini yapsın" denildiğinde "kadın isterse yemek yapmaz, canı istemezse yapmaz, mecbur mu?, yok çok istiyorsa adam girsin kendi yapsın" demeye başlamışlar
Konu sahibinin eşi, orucun etkisiyle belli ki ağzından çıkanı kulağı duymamış. Eşini fazlasıyla kırmış, bu kaba saba sözlerin affedilir yanı yok mutlaka. Fakat ben bu olayın, tek günlük olduğunu düşünmüyorum. Bana daha çok birikmiş birşeyler var gibi geldi.
Bir gün de erkek çalışmak istemezse ne olur merak ediyorum.bir de maaşından kesilecek.
"Bugün canım ise gitmek istemiyor.yorgunum.başım ağrıyor. Özel günümdeyim.sana para kazanmak zorunda mıyım. canım isterse giderim istemezse gitmem.bu benim görevim değil.mecbur değilim.senin işçin degilim.bi gün de kendin git. ali ise gitmediği zaman karısı gidiyor. bazen işteyken karısı gidip ona yardım ediyor.sen hiç gelip bana yardım etmiyorsun.anca kadınlarla gün yapıyorsun.bıktım! "
O kadar güzel yazmışsınız kiTuhaf değil mi gerçektenAdam para kazanmak zorunda, adam ev işlerine yardım etmek zorunda, nazik-kibar-saygılı olmak zorunda ama kadın isterse çalışmayabilir, isterse yemek yapmayabilir, isterse temizlik yapmaz yardımcı alabilir, kafası atarsa "mutfağa gir sen yap çok istiyorsan" diyerek kabalaşıp saygı sınırlarını zorlayabilir.... Burada bir adaletsizlik var gibi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?