iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

hiç hoşgörüyü hak etmiyor.
ben olsam dellenmiştim. sabırlısınız maşallah
oruç tutmak sadece aç kalmak değil . gönül kırmamak , kavga çıkarmamak vs . her yönden hoş davranmak demek

Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan

+1

Niye insanları gaza getiriyor sunuz acaba bu kişi burdan yola çıkarak bosansa iyi mi olacak yazık ya valla yazık hiç saygı kalmamış adam saygısız hoş gorusuz ise kadında öyle olacak demi kalk kendin yap beğenmiyor san demek çok saygı çerçevesinde bi laf ayıp ya ayıp

Sizde mazoşizm genetik demek ki bacım

Yoo niye öyle olsun ağzı burnu kırılıp kocam diye yanacak demi doğali bu, acilen yardım almanı öneririm belli ki yaşadıkların gördüklerin ayarlarını bozmuş

Konu Sahibi elbette bu olay için boşanmaz ben boşan yorumu görmedim zaten,ama senin yazdıkların da normal değil tedavi ol

hayata bakış açınızı değiştirmenizi öneririm. şöyle bş 180 derece filan.

bende size yaptığım yorumları gözünüzle okumanızı öneririm..
aynı pencereden baktığımızı bile anlayamayacak kadar nerenizle okuduysanız artık..

Ben sizi destekleyen ve yorumunuza katıldığımı belirten bir yorum yaptım oysa ki, keşke daha dikkatli ve düzgün okuyabilseydiniz fevrileşmeden önce!!...

hayata bakış açınızı değiştirmenizi öneririm. şöyle bş 180 derece filan.

Şaka gibi değil mi,gerçi normal anneanne anne hep dayak yemiş çile çekmiş kendi kocasi da böyle olunca kadın saniyo ki normali bu, kocalar bunları dövdükçe ya ölürse napariz diyip motive olmuşlar, yoksa sağlıklı bi kafa ne var 80 yaşında anneannem de dayak yedi tezini savunamaz

erkek egemen toplumun feci dayatmasına maruz kalmışsın sen..
yuvayı dişi kuş yapar ha ..
psikolojiniz bozulmuş yaşadıklarınızdan sanırım.. destek alın kendinizi iyileştirin..

Ben sizi destekleyen ve yorumunuza katıldığımı belirten bir yorum yaptım oysa ki, keşke daha dikkatli ve düzgün okuyabilseydiniz fevrileşmeden önce!!...

o nerenizle okuyorsunuz lafı bana değildiyse yazdıklarımı geri alıyorum ..
ancak bana yazılmış gibi duruyordu..

keşke şaka olsa. şok oldum okuyunca. dayak yiye yiye beyin fonksiyonlarını yerine getiremez olmuş bence.

erkek egemen toplumun feci dayatmasına maruz kalmışsın sen..
yuvayı dişi kuş yapar ha ..
psikolojiniz bozulmuş yaşadıklarınızdan sanırım.. destek alın kendinizi iyileştirin..

Okuyup okuyup kızıyorum hee adam beni dövecek ben dicem ki olsun ya ölürse, yahu adam düşünsün ya bu kadın bi gün elimde kalırsa diye,saygı sevgi içerisinde evlilik yürütmek bu kadar mı uzak geliyo, şu insanları gerçek hayatta da tanımak fersah fersah uzaklaşmak isterim, şu kadının kızının kaynanası olduğunu düşünsene, bunun yetiştirdiği çocuk nasıl olur

Aile boyu kadınlarınız dayak yiyor, bu derece normalleştirmeniz gayet olası zaten.
Anneannen yavrusu için dayanmış(!) annen dayağı normalleştirmiş. Annen yavrusu için dayanmış(!) sen de normalleştirmişsin.

Bir kızın olursa, sende görüp o da dayanacak(!) , bir oğlun olursa babasında görüp elin kızını dövecek.
Ağır konuşurdum ama şu halin üstüne ne desem anlamazsın, kocanın dayağını yeyip şükür çekiyorsan, benim laflarım şekerleme gibi gelir size.

Allah kurtarsın.

Bugün menunuzde ne var ? Bugün de siz dışarıya çıkıp yemek yiyin :)

Eşiniz özür diledi mi sizden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…