- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
hiç hoşgörüyü hak etmiyor.merhaba hanımlar çok canım sıkkın kendimi özet geçeyim 5 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var çalışmıyorum..daha ramazanın 2.günü kavga ettik eşimle.gündüz eşim mesaj atmış şunu şunu alcam başka bişey eksikmi die bende süt,şu bu yazdım alırmısın die. bu arada izinden yeni döndük 2 gün oldu ramazan alışverişi yapmaya pek fırsat olmadı birgün önceden bende bişeler almıştım parça parça aldık eksikleri bu zaman zarfında.neyse eşim gelmeden bişeler hazırladım çorba yaptım fakat evde sebze yok eşimde sevmez pek.bari etli bişey olsun dedim kıyma istedim köfte yaparım belki diye ama eşimin iki üç çeşit yemeği birarada yediğini pek görmedim birini yerse öbürünü çok az er yada yemez sadece sevdiği şeyi yer..bu arada mutfakta çok titizdir.".tezgahta ekmek kesme ,"ekmeği masaya değil tabağa koy ,"uyarır beni.düşeni almaz ufak bir toz görse söylenirde söylenir..herneyse iftara iki saat vardı acaba kıymalı yumurta mı yapsam çorbanın yanına sever die düşündüm sordumda kendisine" uyar" dedi..baktım köfte yetişmicek yetişse çorba kalıcak zaten pek bişey yemiyor ağır geliyor die düşünüp tam yapacakken eşim girdi mutfaga bir telaş elindeki poşetleri aldım vay çok yoruldum,of pof mırıldanarak bişiler hazırlıyor domates,turşu vss aparatif napıyorsun sen otur ben yaparım dedim.."ne istiyorsun ne hazırlayım falan dedim başka" yok daha yemek yapmamışım,hep böyle yapıyormuşum bu arada kıymalı yumurtayı pişiriyordum daha iftara (2 saat var dikkat...)"soğumasın diye yeni başladım" dedim..2 saat var daha dedim.başladı söylenmeye canı çıkmış alışveriş yapmış,8 saat mesai yapmış halbuki ben demedim asla git diye herşeyden gocunur oldu alışverişi de benim yapmamı istiyor çocuk olduğu halde bırakıp gidiyorum almaya bazen çocukla gidiyorum söylenmesin diye.yinede yaranamıyorum..ne biçim sofraymış,kıymalı yumurtamı yicekmiş,çorbanın yanına kıtır ekmek yokmuş,evlendiğimizde beri 2 kere yapmışım vss..hep kendi yiyebileceğim yemekleri yapıyormuşum(ramazan dışında ne yapsam yer söylenmez)fırsat vermedinki hazırlamama dedim başıma geldi dikildi ,be senin aklını okuyamamki dedim, sölesen yaparım diyorum "sölememki gerekir o an canının ne istediğini nerden bileyim diyorum vs vs.hadi oruçtur sinirlidir alttan alayım dedim sustum sustum bu hala tahrik ediyor nasıl kadınmışım akşama kadar ne yapıyormuşum,bütün gün bunla uğraşmalıymışım benim en sinir olduğum en zoruma giden laftır bu.patladım"burası lokanta değil dedim emek verdim yaptım dedim.bunu bulamayan var ,nankörsün dedim..zaten çok aktif ,huysuz bir oğlum var tüm gün canımı çıkarıyor o bile tek başına beni yormaya yetiyor..sinirlendim ağladım bağırdım zaten yeni iyileşiyordum..panikataklı bir bireyim malesef aşırı yorgunluk ve uykusuzluk mahvediyor beni ev işlerini aksatıyorum bazen oğlum aşırı yaramaz, eşim hiç yardımcı olmaz olursada demediğini bırakmaz hep başıma kakar, saolsun hiç anlayış göstermez..beni asıl yaralayan seni bi doktora götürelim gibisinden konuştu..asıl bomba ise "ben gider ozaman lokantada yerim dedi kalktı gitti.kısacası sofrayı beğenmedi eşim bir kaşık bile almadı çok zoruma gitti.sizce bu katlanılabilir bişeymi ,saygısızlık değilmi,kendimi çok değersiz hissediyorum..eşimin sürekli beni eleştirmesinden çok yoruldum..nankörlükten,kıymetbilmezlikten bıktım..çok zoruma gidior..hatalı kim şaşırdım kaldım..uzun oldu kusra bakmayın..
Şu KK beni hergün şaşırtıyor gerçekten......"kadın çalışmak zorunda değil, erkek çalışıp evine bakacak ,evi geçindirmek onun görevi" diyen bir kısım var ki, "kadın çalışmıyor bütün gün evde bir zahmet mübarek ramazanda yemeğini yapsın" denildiğinde "kadın isterse yemek yapmaz, canı istemezse yapmaz, mecbur mu?, yok çok istiyorsa adam girsin kendi yapsın" demeye başlamışlar
Konu sahibinin eşi, orucun etkisiyle belli ki ağzından çıkanı kulağı duymamış. Eşini fazlasıyla kırmış, bu kaba saba sözlerin affedilir yanı yok mutlaka. Fakat ben bu olayın, tek günlük olduğunu düşünmüyorum. Bana daha çok birikmiş birşeyler var gibi geldi.
Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
Niye insanları gaza getiriyor sunuz acaba bu kişi burdan yola çıkarak bosansa iyi mi olacak yazık ya valla yazık hiç saygı kalmamış adam saygısız hoş gorusuz ise kadında öyle olacak demi kalk kendin yap beğenmiyor san demek çok saygı çerçevesinde bi laf ayıp ya ayıp
Hep adamda suç haaa öyle diyo herkes boşan o zaman bacim benim babam anneme neler etti bi keresinde burnunu kırdı ve üstüne kuma getirdi babam rahmetli oldu 8 ay önce ve annem hala yanıyor onun gelmesi için herseyini verir benim eşim bunun iki katını yapıyor napalım kimse dört dörtlük değil aynı şekilde dedem 80 yaşında olmasına rağmen anneannemi dovmus bi gün o da öldü anneannem de yanar hala çok kötü biri madem kocan allah vermesin ölsün ister misin bigün acı haberi gelsin ister misin evladın yetim kalsın ister misin bi saniye sonra hayatta olacakmıyız ben yirmiiki yaşındayım babam için hergün gözyaşı döküyorum inan bunu yazarken bile ağlıyorum yapmayın allah aşkına ben gördüm babasızlik ne demek baba ile annenin ayrı olması ne demek allah kimseye vermesin bugün kavga edersin yarın geri aynı yatağa gireceksin sinirli olabilir aç olabilir başkasını sana yansıtıyor olabilir erkeklerin geni böyle kırıp dokseler bile suçlu olsalar bile pişman olsalar bile belli etmezler o yüzden yuvayi dışi kuş yapar işte herşeyinttükendiği an yavruna bak ve onun için dayan
bende size yaptığım yorumları gözünüzle okumanızı öneririm..
aynı pencereden baktığımızı bile anlayamayacak kadar nerenizle okuduysanız artık..
hayata bakış açınızı değiştirmenizi öneririm. şöyle bş 180 derece filan.
Ben sizi destekleyen ve yorumunuza katıldığımı belirten bir yorum yaptım oysa ki, keşke daha dikkatli ve düzgün okuyabilseydiniz fevrileşmeden önce!!...
Şaka gibi değil mi,gerçi normal anneanne anne hep dayak yemiş çile çekmiş kendi kocasi da böyle olunca kadın saniyo ki normali bu, kocalar bunları dövdükçe ya ölürse napariz diyip motive olmuşlar, yoksa sağlıklı bi kafa ne var 80 yaşında anneannem de dayak yedi tezini savunamaz
erkek egemen toplumun feci dayatmasına maruz kalmışsın sen..
yuvayı dişi kuş yapar ha ..
psikolojiniz bozulmuş yaşadıklarınızdan sanırım.. destek alın kendinizi iyileştirin..
Siz buna ayıp etmiş diyosanız daha ayıp eden koca görmediniz demek ki
AdAm_OLaCaK_KIZ onu diyen yukardakini de demiş. kocası ne ayıp ediyorsa artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?