- Konu Sahibi Akuamarin10
-
saol canım kargo parası vs alıorlarmıAlisveris cok sorun oluyorsa migros ve carrefour'un sanal marketleri var, internetten alisveris yapiyorsun eve getiriyor, aklinda olsun. Bizim burada cok yaygin kullaniliyor.
normaldir bu hastalığı yaşamayan bilemez...eşine de evde sürekli yok panik atağım yok hastayım yok yorgunum falan gibi bahaneler söyleme, yapamadım vaktim olmadı de geç. Panik atak, depresyon, naz, hastalık kelimelerini duydukça aklıma hep kayınvalidem geliyor. Çok irrite oluyorum.
beni lokantaya götürmesinde değilim gitmezdim zaten dahada mı ezileyim karşısında ...kavgalı idik ama beni düşürdüğü durum zoruma gitti sen kadınlık yapamıorsun bende başımın çaresine bakarım mesajı zaten söledide açken gözü dönüyor boğazınada düşkün olunca
Bir de şu erkekliğin tanımını alsak, çok hoş olacak. Biraz da erkeklerden konuşsak!
Yemek için başka kadınlara mı gidecekmiş! Def olsun gitsin, daha kapı orada. Boğazı için arayışa geçene başka bir şeyler denir de neyse bana gerek yok.
2 saat kala 5 çeşit yetiştiren varmış, iyi güzel yapın siz, bir şey diyen yok. Yapmayana da o da yapılır mı, ev hanımısın yapman lazım demeyin. Belki biz sizin kadar yorulmak istemiyoruz, zorlanmak istemiyoruz. Bu bizim seçimimiz olamaz mı?
Her kadın yemek yapmak zorunda mı ayrıca? Bütün aşçılar kadın mı? Ben az çok bilirim ama yemek yapmayı sevmem mesela, olabildiğince de kaçınırım.
Yok alttan alacakmışım da falan da filan da... He o yemek beğenmeyip, kavga çıkarırken çok alttan alıyordu di mi? Almam kardeşim alttan falan, istediği dört dörtlük olsun istiyorsa girsin kendi yapsın madem. Bazısı yazmış, sor ne yemek istiyorsa onu yap diye. Niye soracakmışım, ev bu lokanta mı? Oldu olacak yemek listesi çıkarayım bir de! Ama ay sonunda maaşımı isterim!Yok canım burada görüyoruz ki bazı kadınlar bir kadının kırılan kalbini, bir erkeğin aç midesi kadar bile değerli bulmuyor.
Bu kafa yapısındakilere sofralarda ağlamak müstehak diyeceğim ama içim el vermiyor yine de.
Şu koca konuda, adamın saygısızlığını, terbiyesizliğini görmemiş gözleri, ama kadının becerisi üzerine baya bi giydirmişler kendilerince... Kadın bunu kendine layık görürse, erkek ne yapmasın? Tuhaf tuhaf düşünce biçimleri... Oruç ibadetinin maksadından bile geçmişler de kıymalı yumurtayı sorguluyorlar. Kıymalı yumurta pekala da bir öğündür, iftara da yakışır Allah'ın nimeti değil mi? Önden çorbası, yanına bi ayran, bi salatası ohh... Maksat karın doysun, gönüller hoş tutulsun, şükür bilinsin.
Ama yok, süpergadınlığımıza(!) yakışmaz(!).
Esiniz başak burcu mu[/QUOTE]="denizim_85, post: 46833051, member: 316493"]son durum şu ki akşamdan beri konuşmuyoruz biz alışığız zate günlerce küs kalmaya özür dilemez haksız bile olsa bir kere falan özür dilemiştir hehalde, onu geçtim kendisi özür bekler,hadi onuda geçtim yemek yapmayı seven biri iken isteğim hevesim kaçtı yapsam yermi acaba diye düşünüyorum çünkü ona kalsa hep ben haksızım kötüyüm hep eleştirir beni ben yine üstüme düşeni yapıcam sofra hazırlıcam sofrayada gitmicem konuşmucam içimden gelmiyor valizimi toplamak gitmek istiyorum çocukla nereye gidicem baba evi uzak ankarada..otelde kalsam çocuk olmasa hiç düşünmem giderim ama elim kolum bağlı..hak veren, vermeyen okuyan, yorum yazan herkese teşekkürler hayırlı ramazanlarınız olsun iki kap yemek için kimseyi kırmayın mükemmel olamadığım için çok üzgünüm...
sizi bilmem ama hastalıkların arkasına sığınan yüzlerce insan var. Hatta daha doktora gitmeden kendisine hasta teşhisi koyup ortalarda gezen bunu moda haline getirmiş o kadar çok insan görüyorum ki çevremde...Kayınvalidem de panik atağım diyor uçağa çok rahat biniyor. Sosyal hayatı bomba bir şekilde ilerliyor ama evde işlerine gelince kendisi depresyonda ya da annem bize gelince bunalımda olur kendisi.normaldir bu hastalığı yaşamayan bilemez...
Migros alisveris tutarina göre 3-4 tl gibi bir rakam aliyor, carrefour ise almiyor canim. Benim cocuklu arkadasim bebek bezini vs hep bu sekilde alir, burada marketler de evlere uzak, o yuzden.saol canım kargo parası vs alıorlarmı
Maşallah valla hamarat insanın hali başka oluyor :)Bilmem elimin çabuk olduğu söylenir genelde, birde programlı çalışırım mutfakta....
Önce barbunyayı koydum ocağa, diğer tarafa da makarnayı, ocağı diğer tarafına da pirinci...onlar pişerken köfteyi yaptım,patatesleri doğradım..Makarnayı süzdüm,kenara koydum..Haşlanan pirince sütü ilave ettim,ocağa yağ koyup patatesleri ve köfteleri kızarttım, ama mesela köfteleri kızartırken de boş durmuyorum, biber doğruyorum, sofrayı hazırlıyorum, sütlaçları kaselere boşaltıyorum.Saat 20:15'ti herşey bitmiş masa kurulmuştu. Bene boş durmayayım limonatayı yapayım diyerek ,limonatayı hazırlayıp dolaba koydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?