İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimin babası davetime gelmedi.Öncekinede gelmemişti.Hatta eşimin ailesine gittiğimiz iftarda da yoktu.Annesi bir bahane söylemedi.İftar gayet güzel geçti yaptıklarımı beğendiler mesafeli ama iyi davrandım.Eşimin babası olan bu adamla benim bireysel bir tartışmam olmadı hatta benimle uğraşmadığı bir düşüncem yoktu onunla ilgili.Eşimle beraber gittiğimiz dönemler gayet konuşur hal hatır sorardı şuan derdi ne çözemedim.Eşim çok alındı üvey evladım ya ben ondan gelmedi kardeşime gidiyor dedi.Ne yapalım şimdi bu adama ferman mı yollayalım?Açıkçası ben hiç aldırış etmedim sormadım bile nasıl diye ama eşim çok üzüldü bu sebepten kızdım...Bu arada oturduğumuz ev boş olduğu sürece hep bu evde vakit geçirir kendi kendine gelip otururmuş.Eşim düğündeki olanlardan dolayı ona soğuk davrandığını söylerdi hep aramız zaten yoktu iyice soğuk derdi şimdide bu tavrı var bu adam beni mi istemiyor derdi ne?

Biraz karışık olmuş anlatım. Üvey babası mı eşinizin? Düğünde neler oldu ki? Belki ordan bir kırgınlığı vardır.
Yok öz babası ama eşim dedesini babası gibi bilir yani.Düğünde daha doğrusu kına günü eşim diğer elime bir çeyrek yaptı diye reddetmişler karıkoca milletin içinde eşim bayağı birşeyler söylemiş bunlara rezil ettim diyor ertesi gün düğün olduğu için barışmışlar aile arasında böyle şeyler olur diye sonuç bu düğün olalı iki sene olacak.

Ben bir yıla yakındır zaten görüşmüyordum düş yakasından derken?

Ben bir yıla yakındır zaten görüşmüyordum düş yakasından derken?

Düş yakasından derken mi?
Sen burda bu konuları hangi kafayla açıyorsun çok merak ediyorum.
Sen ne yap biliyor musun?
Git kendine bi iş, bi uğraş bul o insanlara sarmayı bırak, yeterince feleklerini şaşırttın.
Sonra kazandığın parayla git bi güzel tedavi ol.
Amacın yine burda milleti krizden krize sürüklemek dimi?
Bir yıla yakındır görüşmüyormuş , yav he he hergün birine sarıyorsun dün görümce, bugün kayınpeder, yarın da kaynana konusu gelir.
Hayatın bu kısır döngüden ibaret.

Son düzenleme:
Adamin canina tak etmis demek ki
İlle kendisiyle sorun yasamaniz gerekmez,kv ile sorunlusunuz,tavirlisiniz. Adam da esek degilse sizin niyetinizi biliyor ve anliyordur. Kendisine puanim 10 +++
Ne akilli adammis.
Siz onlarin kurduklari sofraya kadar laf etmistiniz,daha bir de gelsin otursun mu evinize? Adam hakli

Acilen bir psikiyatri uzmanı bulup tedavi olun.Resmen eşinizin ailesine kafayı takmışsınız. Yok efendim kaynanam iftar sofrasını şöyle kötü hazırlamış yok efendim kocam evde yok ya kaynanam eve gelirse.. Salın şu insanları bi rahat etsinler.Eski konularınıza bakıp şöyle bir sonuç çıkardım siz art niyet zehirlenmesi yaşıyorsunuz.Bol bol yoğurt yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…