- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Konu sahibinin bu kadar sık ve aynı konu üzerinde paylaşım yapmasının sebebi belki de tam olarak budur; 'gündem olmak' ... Bu şekilde iç dünyasındaki bir boşluğu dolduruyor olabilir mi? Diye de düşünmüyor değilim.Açtığı her konu kaç kelle alıyor bilsen şekerim. Millet krizlere giriyor her seferinde. Eski konularına şöyle bir bak anlatılmaz yaşanır.
Ben bir yıla yakındır zaten görüşmüyordum düş yakasından derken?
Tabi ki canım. Yüzde bir milyon öyle zaten. Sadistçe bir haz alıyor olmalı millet burada sinir oldukça. Ne kadar tepki o kadar popülarite. Açtığı konular çok lanetli kaç arkadaşım banlandi bu yüzden. Ben de daha yorum yazmayacagim. Yoksa kendimi tutamayabilirim.Konu sahibinin bu kadar sık ve aynı konu üzerinde paylaşım yapmasının sebebi belki de tam olarak budur; 'gündem olmak' ... Bu şekilde iç dünyasındaki bir boşluğu dolduruyor olabilir mi? Diye de düşünmüyor değilim.
Konu sahibinin bu kadar sık ve aynı konu üzerinde paylaşım yapmasının sebebi belki de tam olarak budur; 'gündem olmak' ... Bu şekilde iç dünyasındaki bir boşluğu dolduruyor olabilir mi? Diye de düşünmüyor değilim.
Kesinlikle katılıyorumHerkes konu sahibinden nerdeyse yaka silker hale gelmiş. Ben eski konularına vakıf değilim neler olup bittiğini tam bilmiyorum. Bu okuduğum ikinci derdiniz. Bence hanımefendi siz dert nedir? Tasa nedir? Gerçekten bilmiyorsunuz . Konularınızu mesleki merak gereği sosyolojik ve psikolojik vaka anlamında takibe aldım. Bence eşinizin ailesiyle ilgilenmeyi bırakıp kendiniz için profesyonel bir destek araştırın. Ya da hastaneleri, düşkün ve çaresiz insanları, huzurevlerini, Suriyeli mülteci kamplarını ziyaret edin. Böyle ömür geçmez , sizden çok yakın çevreniz için söylüyorum tabii çünkü anladığım kadarıyla bu sizin yaşam tarzınız olmuş adeta bu tavırla ruhen besleniyorsunuz. Açtığınız konuların gerçek olmadığını , sosyolojik bir araştırma yaptığınızı düşünmek istiyorum.
Bence ilk bir iki konusu gerçektigündem değilde sosyal deney yaptığını düşünüyorum.
Iftarda magnolia yemiyorsan zor o isBir şey sorucam bide.. Aylık 500 lira köşeye atmaya devam mı. Başarabildiyseniz bana da söyler misiniz?
Bacılar niye bu kadar yürümüş bu arkadaşa yahu. Ay çok merak ettim eski konularına bi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?