İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

O kadar olandan söylediklerinizden yaptıklarınızdan sonra gelmemesi doğal değil mi? birde neden diye soruyor musunuz kapınıza gelen sizinle güzel güzel konuşan kaynananıza bile sanki kötü şeyler söylemiş tavrı alıp kocanıza ağlayan sizsiniz görümcenizle barışıcam deyip tutup ama samimi olmak istemyorum diyen de..iftara o kaynana nasıl geldi acaba ya da görümce o kadar lafınızdan sonra hayret

Açtığı her konu kaç kelle alıyor bilsen şekerim. Millet krizlere giriyor her seferinde. Eski konularına şöyle bir bak anlatılmaz yaşanır.
Konu sahibinin bu kadar sık ve aynı konu üzerinde paylaşım yapmasının sebebi belki de tam olarak budur; 'gündem olmak' ... Bu şekilde iç dünyasındaki bir boşluğu dolduruyor olabilir mi? Diye de düşünmüyor değilim.

Ben bir yıla yakındır zaten görüşmüyordum düş yakasından derken?

ee o zaman neden gelmesini bekliyorsunuz ya da gelmemesine şaşırıyorsunuz benim gelinimde normalde benle görüşmese herşeyden kavga çıkarsa evine sokmasa neden gideyim umrunuzda değilse niye konu açıp niye gelmedi diyorsunuz komik

Tabi ki canım. Yüzde bir milyon öyle zaten. Sadistçe bir haz alıyor olmalı millet burada sinir oldukça. Ne kadar tepki o kadar popülarite. Açtığı konular çok lanetli kaç arkadaşım banlandi bu yüzden. Ben de daha yorum yazmayacagim. Yoksa kendimi tutamayabilirim.

gündem değilde sosyal deney yaptığını düşünüyorum.

Ayy öbür konunu da yeni gördüm kapanmış zaten kaynanaya gitmişsinde hiçbirşey yapmamış da koca koca dolmaları koymuş da yok sen envai çeşit yapacakmışsında duy da inanma saydıklarınız israftan gösterişten başka birşey değil kadın kavak ağacına da çıksa sizin gibi kötü niyetli birine yaranamaz sırf kötülemek için konu açıyosunuz yazık sonra da kayınpeder gelmedi arkasından saydırdığınız o insan sizin içinizi ruhunuzu biliyor da ondan. Biraz arındırın kendinizi içinizi temizleyin eşinize yazık valla

Kesinlikle katılıyorum
Bunlar bazen dertsizlikten çalışmamaktan hobisizlikten hep ayni yerde oturup hep ayni insanlarla takilmaktan ileri geliyor
Boş insan yani en tehlikeli insan
Hayatindaki atraksiyon ihtiyacini kaynana kayinpeder görümce vs. Onlardan karşılıyor

Dediğiniz gibi büyük bir derdi olsa çalışsa ne o insanlarla uğraşacak zamani ne bunlara takati kalir

banabenigeriver diğer kapanan konunu okudum da, zaten nasıl başarıyorsan bütün konuların kapatılıyor..neyse..
Diyeceğim şu; o yaşta insan kalkıyor yaprak sarıyor ve yine kıymeti olmuyor, alay konusu oluyor sadece..
Ne diyeyim sen de ilerde o yaşa geleceksin ve belki sen de bir erkek çocuk annesi olacaksın, yani senin de gelinin olacak, umarım anlamışsındır..

gündem değilde sosyal deney yaptığını düşünüyorum.
Bence ilk bir iki konusu gerçekti
Sonra tepki alıp gündem olunca durum hoşuna gitti
Buradakilerin damarina basar gibi sürekli konu açmaya başladı
Belki ne görümcesine o mesajı atabildi ne kaynananin yemeğine laf edebildi ne kocasına ailesini şikayet edebildi

Konu sahibinin çünkü onlara karşı koyabilecek ne maddi olanağı çalışması vs var
Ne her koşulda arkasında duracak kendi ailesi

Buraya yapmak isteyipte yapamadiklarini bile yazıyor olabilir

Son düzenleme:
Tek derdiniz eşinizin ailesi olmuş. İçinizde ne kadar kin nefret biriktirmişsiniz. Her sözden, her bakıştan mana aramaktan bıkmadınız mı? Zaten böyle devam ederseniz, ya eşiniz ailesinden tamamen kopar ya da sizden.
Her konunuz, incir çekirdeğini doldurmayan sorunlardan oluşuyor.
* kv dem beni sorup selam söylemiş, arayıp beni sormayın desem mi?
* kapıma geldi, özür diledi ama alay eder gibiydi. Eşim eve gelince sinir krizi geçirip annesinin üzerine saldım.
* görümceme dedim görüşelim ama samimi olmayalım dedim çıldırdı.
* sırf kv den gelmesin evine diye çocuk yapmak istemiyorsun
* eşine ahirette buluşuruz kozunu oynayacaktın bir ara
* insanlara gitseniz de gitmeseniz de hep huzursuz ediyorsunuz. Kp davetinize gelmedi diye amacı ne olabilir diye sormuşsunuz. Sizce amacı ne?

Bütün bunlara sebep de düğün arefesinde yaşadığınız birkaç olay.

Hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz ? Yapmak isteyipte yapamadığınız söylemek isteyip söyleyemediğiniz şeyleri senaryo haline getirmiş gibisiniz. Hergün bu tarz yazılar yazmayı kendinize meslek edinmiş olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…