- 4 Mart 2012
- 15.980
- 37.195
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Gercekten hic umrunda degiller(!)Eşimin babası davetime gelmedi.Öncekinede gelmemişti.Hatta eşimin ailesine gittiğimiz iftarda da yoktu.Annesi bir bahane söylemedi.İftar gayet güzel geçti yaptıklarımı beğendiler mesafeli ama iyi davrandım.Eşimin babası olan bu adamla benim bireysel bir tartışmam olmadı hatta benimle uğraşmadığı bir düşüncem yoktu onunla ilgili.Eşimle beraber gittiğimiz dönemler gayet konuşur hal hatır sorardı şuan derdi ne çözemedim.Eşim çok alındı üvey evladım ya ben ondan gelmedi kardeşime gidiyor dedi.Ne yapalım şimdi bu adama ferman mı yollayalım?Açıkçası ben hiç aldırış etmedim sormadım bile nasıl diye ama eşim çok üzüldü bu sebepten kızdım...Bu arada oturduğumuz ev boş olduğu sürece hep bu evde vakit geçirir kendi kendine gelip otururmuş.Eşim düğündeki olanlardan dolayı ona soğuk davrandığını söylerdi hep aramız zaten yoktu iyice soğuk derdi şimdide bu tavrı var bu adam beni mi istemiyor derdi ne?
Aaay ölürüm kahrımdan onu kim istiyor acaba :)
Eşimle konuştum ve artık ailesinin beni yok saymasını istediğimi söyledim tamam söylerim dedi.Beni ve ailemi yok sayıp arayıp sormayacaklar.Bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim çok şükür.:)Buda eşimin ailesiyle ilgili açtığım son konu olarak kalsın.Sıkılanların gözü aydın olsun:))
2017de bu müjdeli haberi vermiştin bize oysa ki...
Ooooo tereliye gelmiş.
Şimdi de kayinpedere sarmış yandı adam agdsjdhhagxhag
Cevap vereyim madem ; seni insan yerine koymuyor, ondan gelmemiş.
Yoo niye ağır olsun ki. Adam görmezden geldiği, dugunlerinde bile baba oğul kavga ettiği bir davranışın sence sebebi ne olabilir ?İnsan yerine koymamak söylemi çok ağır olmuş bence..
Yoo niye ağır olsun ki. Adam görmezden geldiği, dugunlerinde bile baba oğul kavga ettiği bir davranışın sence sebebi ne olabilir ?
Insan insana bunu yapar mı ? Bence yapmaz.
Açtığı her konu kaç kelle alıyor bilsen şekerim. Millet krizlere giriyor her seferinde. Eski konularına şöyle bir bak anlatılmaz yaşanır.Ay konu sahibi ne yaptinki
Millet bu kadar saydirnis sana??
Hah işte mesele bu.Evet yapmamalı , düşünüyorum konu sahibi ne yaptı da bu insanların bu kadar tepkisini çekti diye..
Mesela ben de sevmiyorum kv kp hiç , ama etliye sütlüye karışmam, benim hakkımda konu olmadığı müddetçe hiçbir olaya müdahale etmem. Eminim onlar da beni sevmiyor, ama karşılıklı saygı duyuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?