İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Gercekten hic umrunda degiller(!)
Eşi üzülmüş de onu takmışmış.. Yersen..

2017de bu müjdeli haberi vermiştin bize oysa ki...

Ooooo tereliye gelmiş.
Şimdi de kayinpedere sarmış, yandı adam agdsjdhhagxhag

Cevap vereyim madem ; seni insan yerine koymuyor, ondan gelmemiş.

Bizim buralarda genelde kişiler insanlığıni sevmediği kişilerin davetine icabet etmez, o yokmuş gibi davranırlar.

Sizin orada nasıl bilmiyorum :)

Son düzenleme:
Herkes konu sahibinden nerdeyse yaka silker hale gelmiş. Ben eski konularına vakıf değilim neler olup bittiğini tam bilmiyorum. Bu okuduğum ikinci derdiniz. Bence hanımefendi siz dert nedir? Tasa nedir? Gerçekten bilmiyorsunuz . Konularınızu mesleki merak gereği sosyolojik ve psikolojik vaka anlamında takibe aldım. Bence eşinizin ailesiyle ilgilenmeyi bırakıp kendiniz için profesyonel bir destek araştırın. Ya da hastaneleri, düşkün ve çaresiz insanları, huzurevlerini, Suriyeli mülteci kamplarını ziyaret edin. Böyle ömür geçmez , sizden çok yakın çevreniz için söylüyorum tabii çünkü anladığım kadarıyla bu sizin yaşam tarzınız olmuş adeta bu tavırla ruhen besleniyorsunuz. Açtığınız konuların gerçek olmadığını , sosyolojik bir araştırma yaptığınızı düşünmek istiyorum.

İnsan yerine koymamak söylemi çok ağır olmuş bence..
Yoo niye ağır olsun ki. Adam görmezden geldiği, dugunlerinde bile baba oğul kavga ettiği bir davranışın sence sebebi ne olabilir ?
Insan insana bunu yapar mı ? Bence yapmaz.

Yoo niye ağır olsun ki. Adam görmezden geldiği, dugunlerinde bile baba oğul kavga ettiği bir davranışın sence sebebi ne olabilir ?
Insan insana bunu yapar mı ? Bence yapmaz.

Evet yapmamalı , düşünüyorum konu sahibi ne yaptı da bu insanların bu kadar tepkisini çekti diye..
Mesela ben de sevmiyorum kv kp hiç , ama etliye sütlüye karışmam, benim hakkımda konu olmadığı müddetçe hiçbir olaya müdahale etmem. Eminim onlar da beni sevmiyor, ama karşılıklı saygı duyuyoruz :)

Hah işte mesele bu.
Ben de öyle aman aman sevmem ama saygı duyuyorum çünkü 13 yıl olmuş artık eski defterleri açmanin kimseye faydası olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…