- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
İsteyip istemediği çok mu önemli.Eşimin babası davetime gelmedi.Öncekinede gelmemişti.Hatta eşimin ailesine gittiğimiz iftarda da yoktu.Annesi bir bahane söylemedi.İftar gayet güzel geçti yaptıklarımı beğendiler mesafeli ama iyi davrandım.Eşimin babası olan bu adamla benim bireysel bir tartışmam olmadı hatta benimle uğraşmadığı bir düşüncem yoktu onunla ilgili.Eşimle beraber gittiğimiz dönemler gayet konuşur hal hatır sorardı şuan derdi ne çözemedim.Eşim çok alındı üvey evladım ya ben ondan gelmedi kardeşime gidiyor dedi.Ne yapalım şimdi bu adama ferman mı yollayalım?Açıkçası ben hiç aldırış etmedim sormadım bile nasıl diye ama eşim çok üzüldü bu sebepten kızdım...Bu arada oturduğumuz ev boş olduğu sürece hep bu evde vakit geçirir kendi kendine gelip otururmuş.Eşim düğündeki olanlardan dolayı ona soğuk davrandığını söylerdi hep aramız zaten yoktu iyice soğuk derdi şimdide bu tavrı var bu adam beni mi istemiyor derdi ne?
Yaw ben o kadar takiliyorum buraya benim nite haberim yok :)) demekki ben uyurken aciyo konulari:))Açtığı her konu kaç kelle alıyor bilsen şekerim. Millet krizlere giriyor her seferinde. Eski konularına şöyle bir bak anlatılmaz yaşanır.
Bir de neden gelmedi derdi ne olabilir diyor ya ahahahahaha şaka mıBen bir yıla yakındır zaten görüşmüyordum düş yakasından derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?