İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

İsteyip istemediği çok mu önemli.
İstemezse istemesin

Konu sahibi seni takdir ettim. (Ağzımdan çıkanla kulağımın duyduğu bir olmayaydı keşke) Iftar sofrasındakileri saymadığın için çok şaşkınım. Özenli misafir ağırlama konusunu es geçerek beni şaşkınlıklara sürükledin.
Kayınpederin normal olanı yapıyor aslında o kadar olaydan sonra diğerlerinin bu tepkiyi vermemesi anormal.

Tereliye ne olur başka bi uğraş bul kendine ya. Bak hayat böyle geçmez. 3 günlük dünya. Yarın öleceğiz sen ömrün boyunca bu insanları kafaya takarak yaşamış olacaksın çok korkunç değil mi?

Eski konunu okudum da hayatımda senin kadar aç gözlü utanmaz arsız bir kadın daha görmedim. O kv sizin için yapmış elinden geleni adabınla yiyip kalkmak varken sen kimsin ki o sofraya pis ağzını dilini uzatıyorsun terbiyesiz. Hiç mi Allah korkun yok.

O kp senin davetine gelmemekle en doğrusunu yapmış insanlar hayır için davet eder edilir sen sadece o iğrenç egonu şişirmek o insanları küçük düşürmek için yapmışsın sen küçük düşmüşsün. Şunu unutma içinde ki o haset hallerin şeytanı bile kıskandırır bence, uzak dur o insanlardan ağzına alma onların adını hadsiz.

Son düzenleme:
Yani anlamadığım bir şey var evlisiniz eşiniz çoluğunuz çocuğunuz var ne bu dert gelen gelmeyen yapan yapmayan değer veren vermeyen sıkılmadınız mı başkalarına gore mi yaşıyorsunuz hayatınızı mesaj atsam mı yemek yapmamış kp gelmedi bırakın insanları kendi halinizde kendi hayatınızda yaşayın ve ciddi ciddi bir yardım alın ömrünüze yazık

Konu sahibi gerçekten senin kadar takıntılı ve kendini bilmeyen kimseyi tanımadım ben bu hayatta.
Allahın her günü konu açıyorsun millete tiksinti geldi artık, sen hala "banane, açarım, ben hep haklıyım zart zurt" kafasındasın.
Çekilecek çile değilsin be tereliye. Gerçekten değilsin.
Bu 2 kişiye kafayı takmışsın. Attıkları adıma "neden" diyorsun. Sanane yahu! İşine bak!

ben cok yoruldum bu kv kp gorumce meselelerinden.Ola bilir her kes derdini yaziyor esiyle her gun problemlerini yazsa yine normal ama ne kadar kv kp gorumce konularu var ya.hakkaten cok sikiliyorum.belki ban yiyicegim yada beni tasa tutucaksiniz ama hakkaten qina geldi.Burasinin ismini degistirip kv kp gorumce dertleri yapmak lazim.bir olur iki olur .gorumce bu gun bunu yapti iki gun sonra kv boyle dedi kp boyle dedi Allahim ya bir kisi hakkinda 5 konu aciliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…