İftara gitmeli miyim?

Yanlış anlaşılmasın. Ben zaten bu süreçte hep evdeydim. Bunu elbette önemsiyorum. Umursamaz değilim yani. Gidilirse de bayrama doğru sürec iyileşirken ve önlem alarak giderdim zaten.
Hangi önlem? TV de gördüğümüz tulumlu insanlar gibi giyip gidecekseniz olur ama yemek yiyemezsiniz.
Ailenizin haberi olmadan da gittiginizde Gittiğiniz yeri tembihleyecek misiniz? Aman annemlere demeyin diye.

Bence gitmeyin bi bahane bulun sozden sonra kim isterse davet edebilir yime de karar sizin

Ya ben anlamiyorum cidden bu gezegenin enayisi ben ve sevdiklerim mi? 7 aylik bebekle kutu kadar evden burnumuzu cikarmadik 14 Mart'tan beri, onda da asiya goturmustuk bebegimizi. Madem hayat aynen devam ediyor biz niye evde hapisiz????

Yanlış anlaşılmasın. Ben zaten bu süreçte hep evdeydim. Bunu elbette önemsiyorum. Umursamaz değilim yani. Gidilirse de bayrama doğru sürec iyileşirken ve önlem alarak giderdim zaten.
Nasıl önlem alacaksınız? Onların yanında maskeyle mi duracaksınız? Tokalaşma vb bir şey olmayacak mı aile ile? Ya kendinizi kandırmayın lütfen. Alabileceğiniz tek önlem mecburi işler dışında evden çıkmamak, sosyal izolasyonu sağlamaktır.
Annenizin izin verip vermemesinden ziyade bu salgından dolayı kendinizi güzelce ifade edip gitmemeniz gerekir.

Korona var korona... Anneniz sebebiyle değil bu sebeple gitmemelisiniz zaten.
Aynen oyle arkadasa katılıyorum. Yazınızın baslıgını gorunce direk ıceriği okumadan hayırdır salgın var sımdılık tanısma zamanı degıl dıye cektım kı arkadas yazmıs.

Ben olsam gitmem aileler tanisirken tanisirsiniz direk isteme olmaz zaten. Covid sebebiyle zaten gitme ki hemde bu durumu bahane et.
Evlilik için yaşın küçük değil bu arada evlilik için güzel bir yaş.

Gerçekten bu tür soruları görünce ben ve benim gibi evinden cikmayanlar, davet etmeyip davet edilmeyenler su korona günlerinde bosa çabalıyormuşuz gibi geliyor.Senin sorununun lâf söz olur mu , annem kızar mı olması gerçekten sinir bozucu.Normal hayatta mıyız?

Ya ben anlamiyorum cidden bu gezegenin enayisi ben ve sevdiklerim mi? 7 aylik bebekle kutu kadar evden burnumuzu cikarmadik 14 Mart'tan beri, onda da asiya goturmustuk bebegimizi. Madem hayat aynen devam ediyor biz niye evde hapisiz????
Su tavrınızda o kadar haklısınız kı yahu dogum yaptım 2 ay olacak sadece bır kere aşıya gıttik oda İlk ay asısı ve 40ıncı gunden sonra cıktık evden.. 11 y asındakı cocugum 40 gundur evden burnunu cıkarmadı ve cocugun resmen psıkolojısı bozuldu koltuklardan ınmıyor evjn ıcınde hopluyor zıplıyor dayan oğlum dıyorm az kaldı.
Kucucuk bebegım daha gun yuzu gormedı farklı bır İnsan gormedı ne dısarı cıkabıldık ne eve gormeye gelen olabıldı.
Ben bu ınsanlar daki rahatlıgı anlamıyorum. Kardesım bu hastalık sadece sıze zarar veren bır lanet olsaydı derdimki ne halıniz varsa gorun..ama boyle keyfi durumlardan dolayı bulastıda bulastı yayıldıda yayıldı lanet olası.siz keyfı ısler yapıcaksınız dıye bınlerce İnsan oldu bu ulkede.

Aşk meşk zamanı değil suan bırlık zamanı ızolasyon zamanı karantina zamanı... TV ler basbasbagrıyor evdekal dıye. Yeter artık Bı anlayın ya anlayın!

Büyük şehirde olan evde diğerleri dışarda değil cahil olanlar dışarda ve bu büyükşehir küçükşehir farketmiyor.
Ben küçük bir şehrin ilçesindeyim virüs yok ama en başından beri evdeyim çıkmadım.

Annemle 10 dakikalık araba mesafesindeyiz 16 Mart'tan itibaren annemi göremiyorum .19 yaşında oğlum 15 yaşında kızım ,20 yaş altına dışarı çıkma yasağı gelmeden öncesinden itibaren evdeler Niçin dünya da ülkemizde pandemi olduğu için kendimizi etrafımızda ki insanları korumak için insanlık vazifemiz olduğu için, siz burada iftara gitmelimiyim diye nabız yokluyorsunuz yapmayın Allah aşkına onca insanın hakkına girmeyiniz.

Buyuk cocugu olanlarin isi daha zor, Allah yardimciniz olsun. Bizimki yine disarisi nedir bilmiyor bilen cocuga anlatamazsin da. Kardesimin kayinvalidesi vefat etti maalesef bu hastaliktan, hasta oldugunu saklayan bi ruh hastasi komsu yuzunden öldü gitti kadincagiz, oglu esarbini bari verin kokusunu duyayim demis onu bile kilitli posetle kadincagizin yanina gommusler

En doğrusunu yapıyorsunuz fakat bizim burda 4 gündür yasak varken küçük şehirler de virüs yokmuş gibi yaşıyorlar.Yani sözüm onlara.

Coronayi bahane ederek teklifi reddedin, hem virüsün kimde olacağını bilemezsiniz, sizde yoktur ama ya onlarda varsa?

Allah rahmet eylesın Allah ıslah etsin boyle ınsanları. Yazık gunah valla Cok yazık.
Bırde dusunun benjm cocugum evcımen bır cocuk Cok sevmez dısarıyı.. buna nazaran bu halde dışarıya alısık cocukları dusunemıyorm Rabbım hepımızın yardımcısı olsun. Amin

26 yasinizda annenizden izin almamalisiniz, karar verip sadece bildirmelisiniz diyecektim ki, Akil yasta degil bastaymis gercekten de.

Sen o iftara git, sonra bayramda diger sehirdeki ailene git, bayram gezmesi de yap akrabalara ayip olmasin. Biz de pandemic biter de normal hayata geceriz diye bekleyelim.

Alıntı[/QUOTE]
Allah rahmet etsin
Konu sahibi bu yorumu iyi okuyun.

52 gündür annemi babamı ablamı göremedim
Siz iftarlara davetlere sokakta gezmelere devam edin. 45 gündür evden adım atmadım, hakkımı da atanlara helal etmiyorum!

Korona dışında cidden önemli saydığım bir konudan bahsedecegim. Annenizden gizli sakin gitmeyin. Yarın öbür gün konuşma arasında sohbet sırasında bunu konusu açılınca anneniz de üzülür, kötü insanlarla denk gelirsenız de ( çok yakın bir aile dostumuz gelinin ailesine dönüp senin kızın ortada bişi yokken bize gelir çıkardı diye ortalığı ateşe verdi kız evli çocukluydu ailesi küstü gitti, sonra evlilikleri tutunamadi) canınız ilerde sikilir. En guzelı önce sizin ailemizden onun tanışması. Bu arada beni büyük akıl veriyor gibi görmeyin lütfen ben de 27 yaşındayım kendim yaşamam bile bunu sıkıntılarını yaşayan çok insan gördüm. Ya annenize durumu söyleyin ya da önce siz alın tanistirin. Annem izin vermiyor gelemem gibi bir şey yerine uygun olmaz vs diyop sevgiliniz aranızda durumu çözün. Mutluluklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…