Hangi önlem? TV de gördüğümüz tulumlu insanlar gibi giyip gidecekseniz olur ama yemek yiyemezsiniz.Yanlış anlaşılmasın. Ben zaten bu süreçte hep evdeydim. Bunu elbette önemsiyorum. Umursamaz değilim yani. Gidilirse de bayrama doğru sürec iyileşirken ve önlem alarak giderdim zaten.
Bence gitmeyin bi bahane bulun sozden sonra kim isterse davet edebilir yime de karar sizinKızlar merhaba. Çok kararsız olduğum bir konu var ve yardımınızı istiyorum.
Yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim var, 26 yaşındayız ve ikimizde meslek sahibiyiz. Evlenme kararı aldık ve ailelere açtık. Annem erken buluyordu ama benim istediğimi görünce kabul etti. Yazın istemeye gelecekler inşallah. Annem yazın gelsinler sözünü yaparız tamam dedi.Ama bazen bunu unutmuş gibi davranıyor. Evlenmemi istemiyor ama bir şey de demiyor. Ben ailemden uzak bir şehirdeyim ve sevgilim de burada. Aileler her şeyi biliyor onun tarafı da yazın gideceğiz diye biliyorlar.
Şimdi ailesi beni tanımak istiyormuş.Annesiyle tanışmıştım ayak üstü ama Yazın söz olacak bir görelim düşüncesindeler ve ablası beni iftara davet etti. Ben ne desem bilemiyorum. Anneme desem izin vermez. Gitmek istiyorum ama uygun kaçar mı bilmiyorum da. Laf söz olsun da istemiyorum.
Napmalıyım annemden habersiz mi gitmeliyim ya da annemden izin mi istemeliyim? gitmem gerekir mi size soruyorum. Şu günler biterse şayet temmuz ağustos gibi isteme söz olacak sevgilim askere gidecek. İş ciddi ama ben napacağım bilemiyorum...
Nasıl önlem alacaksınız? Onların yanında maskeyle mi duracaksınız? Tokalaşma vb bir şey olmayacak mı aile ile? Ya kendinizi kandırmayın lütfen. Alabileceğiniz tek önlem mecburi işler dışında evden çıkmamak, sosyal izolasyonu sağlamaktır.Yanlış anlaşılmasın. Ben zaten bu süreçte hep evdeydim. Bunu elbette önemsiyorum. Umursamaz değilim yani. Gidilirse de bayrama doğru sürec iyileşirken ve önlem alarak giderdim zaten.
Kızlar merhaba. Çok kararsız olduğum bir konu var ve yardımınızı istiyorum.
Yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim var, 26 yaşındayız ve ikimizde meslek sahibiyiz. Evlenme kararı aldık ve ailelere açtık. Annem erken buluyordu ama benim istediğimi görünce kabul etti. Yazın istemeye gelecekler inşallah. Annem yazın gelsinler sözünü yaparız tamam dedi.Ama bazen bunu unutmuş gibi davranıyor. Evlenmemi istemiyor ama bir şey de demiyor. Ben ailemden uzak bir şehirdeyim ve sevgilim de burada. Aileler her şeyi biliyor onun tarafı da yazın gideceğiz diye biliyorlar.
Şimdi ailesi beni tanımak istiyormuş.Annesiyle tanışmıştım ayak üstü ama Yazın söz olacak bir görelim düşüncesindeler ve ablası beni iftara davet etti. Ben ne desem bilemiyorum. Anneme desem izin vermez. Gitmek istiyorum ama uygun kaçar mı bilmiyorum da. Laf söz olsun da istemiyorum.
Napmalıyım annemden habersiz mi gitmeliyim ya da annemden izin mi istemeliyim? gitmem gerekir mi size soruyorum. Şu günler biterse şayet temmuz ağustos gibi isteme söz olacak sevgilim askere gidecek. İş ciddi ama ben napacağım bilemiyorum...
Aynen oyle arkadasa katılıyorum. Yazınızın baslıgını gorunce direk ıceriği okumadan hayırdır salgın var sımdılık tanısma zamanı degıl dıye cektım kı arkadas yazmıs.Korona var korona... Anneniz sebebiyle değil bu sebeple gitmemelisiniz zaten.
Reis valla bizim burada gorona var sizin yok mu ?ablası beni iftara davet etti.
Su tavrınızda o kadar haklısınız kı yahu dogum yaptım 2 ay olacak sadece bır kere aşıya gıttik oda İlk ay asısı ve 40ıncı gunden sonra cıktık evden.. 11 y asındakı cocugum 40 gundur evden burnunu cıkarmadı ve cocugun resmen psıkolojısı bozuldu koltuklardan ınmıyor evjn ıcınde hopluyor zıplıyor dayan oğlum dıyorm az kaldı.Ya ben anlamiyorum cidden bu gezegenin enayisi ben ve sevdiklerim mi? 7 aylik bebekle kutu kadar evden burnumuzu cikarmadik 14 Mart'tan beri, onda da asiya goturmustuk bebegimizi. Madem hayat aynen devam ediyor biz niye evde hapisiz????
Neden sadece büyükşehirdekiler evde takılıyor da diğer yerdekiler istediği gibi yaşıyor?Bunun cevabını çok merak ediyorum gerçekten.
26 yaşında ve bağımsız bir bireysiniz eğer ki bir neden yoksa sırf evlenmenizi istemediği için annenizin karşı çıkması bence saçma.
Buyuk cocugu olanlarin isi daha zor, Allah yardimciniz olsun. Bizimki yine disarisi nedir bilmiyor bilen cocuga anlatamazsin da. Kardesimin kayinvalidesi vefat etti maalesef bu hastaliktan, hasta oldugunu saklayan bi ruh hastasi komsu yuzunden öldü gitti kadincagiz, oglu esarbini bari verin kokusunu duyayim demis onu bile kilitli posetle kadincagizin yanina gommuslerSu tavrınızda o kadar haklısınız kı yahu dogum yaptım 2 ay olacak sadece bır kere aşıya gıttik oda İlk ay asısı ve 40ıncı gunden sonra cıktık evden.. 11 y asındakı cocugum 40 gundur evden burnunu cıkarmadı ve cocugun resmen psıkolojısı bozuldu koltuklardan ınmıyor evjn ıcınde hopluyor zıplıyor dayan oğlum dıyorm az kaldı.
Kucucuk bebegım daha gun yuzu gormedı farklı bır İnsan gormedı ne dısarı cıkabıldık ne eve gormeye gelen olabıldı.
Ben bu ınsanlar daki rahatlıgı anlamıyorum. Kardesım bu hastalık sadece sıze zarar veren bır lanet olsaydı derdimki ne halıniz varsa gorun..ama boyle keyfi durumlardan dolayı bulastıda bulastı yayıldıda yayıldı lanet olası.siz keyfı ısler yapıcaksınız dıye bınlerce İnsan oldu bu ulkede.
Aşk meşk zamanı değil suan bırlık zamanı ızolasyon zamanı karantina zamanı... TV ler basbasbagrıyor evdekal dıye. Yeter artık Bı anlayın ya anlayın!
En doğrusunu yapıyorsunuz fakat bizim burda 4 gündür yasak varken küçük şehirler de virüs yokmuş gibi yaşıyorlar.Yani sözüm onlara.Büyük şehirde olan evde diğerleri dışarda değil cahil olanlar dışarda ve bu büyükşehir küçükşehir farketmiyor.
Ben küçük bir şehrin ilçesindeyim virüs yok ama en başından beri evdeyim çıkmadım.
Allah rahmet eylesın Allah ıslah etsin boyle ınsanları. Yazık gunah valla Cok yazık.Buyuk cocugu olanlarin isi daha zor, Allah yardimciniz olsun. Bizimki yine disarisi nedir bilmiyor bilen cocuga anlatamazsin da. Kardesimin kayinvalidesi vefat etti maalesef bu hastaliktan, hasta oldugunu saklayan bi ruh hastasi komsu yuzunden öldü gitti kadincagiz, oglu esarbini bari verin kokusunu duyayim demis onu bile kilitli posetle kadincagizin yanina gommusler
Allah rahmet etsinBuyuk cocugu olanlarin isi daha zor, Allah yardimciniz olsun. Bizimki yine disarisi nedir bilmiyor bilen cocuga anlatamazsin da. Kardesimin kayinvalidesi vefat etti maalesef bu hastaliktan, hasta oldugunu saklayan bi ruh hastasi komsu yuzunden öldü gitti kadincagiz, oglu esarbini bari verin kokusunu duyayim demis onu bile kilitli posetle kadincagizin yanina gommusler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?