İftara gitmeli miyim?

Bu dönemde sizi iftara cagiran aileden uzak durun biz yan sokakta annemizi goremiyoruz aile mustakbel gelini iftara cagiriyor

Çocuğum 1 aydan fazladır burnunu bile dışarı çıkarmadı.
Çalıştığım için ise gidip geliyorum, çalışmasam ben de çıkmam dışarı.
gerçekten nasil düşünemiyorsunuz bu detayları ?
Akil uçması değil bu.
Gelen tepkiler doğrultusunda yaz çizmek.

İş ciddi ama annenlerin haberi yok galiba madem böyle durum var ailen neden izin vermesin? Çok garip geldi bana. Demekki istemiyorlar. Bende kesinlikle ailemin istemediği birşey yapmazdım sende yapma

Gercekten gunde minimum 100 kisi ölürken, her yerde basbas izolasyon diye bagrilirken, 4 gundur 31 buyuksehirde sokaga çıkma yasagi varken pandemi aklinizdan cikabildi mi?

Allahim bu kafadan bana da ver kurban olayim.

Onlar da bir garip aile olacak ki şu hastalık halinde iftara davet etmişler.

Koronayı bir kenara bırakıp süreç sonrası gideceğinizi varsayarak cevap veriyorum. Gereken her şey yazılmış zaten. Gerçekten anlamadım ablası evde size ne yapabilir de anneniz izin vermiyor, uygun olmuyor? Neden laf söz oluyor? Ben kardeşimin evlenmek istediği kızı yemeğe davet etsem cevap olaraka annem izin vermiyor laf söz olur dese kahkaha atarım kusur anlamayın bence garip bir durum var ortada. Hayır yaşınız küçük de değil.

Tedbir alıp nasıl gideceksiniz, yemeklere çamaşır suyu fısfıslayıp maske altından mı yiyeceksiniz? Yemek masasında sandalyelerinizi 2 metre arayla mı koyacaksınız?

İftar tanışmasına yetişmeniz pek mümkün görünmüyor eğer dediğiniz gibi gerçekten corona sebebiyle çıkmayı düşünmüyorsanız.

Yanlış anlaşılmasın. Ben zaten bu süreçte hep evdeydim. Bunu elbette önemsiyorum. Umursamaz değilim yani. Gidilirse de bayrama doğru sürec iyileşirken ve önlem alarak giderdim zaten.
Bayram dediğin 27 gün sonra ne olacakmış 27 gün sonra haber mi aldın ? bizim bilmediğimiz bişey öğrendiysen söyle evde çıldırmak üzereyiz çünkü.

Boyle bir zamanda insanlar nasil boylle davetler verebiliyor. Yani neden. Biz evde CURUDUK. Kul hakki olmaz mi bu keyfi seylerde birine hastalik bulastirmak. Dunya neyin derdinde iken, inasanlarin bunu hice saymasi beni cilfirdiyor. Koca nin her tesekkur ve olumlu mesajini uzerime aliniyorum ben.

Siz tehdit unsuru olmadığınız halde haftalarca evden çıkmıyorsunuz. İnsanlar işlerinden oluyor, eve kapalı kalıyor. Toplantılar, konserler yasaklandı, camiiler kapandı, ibadet edilemiyor. Çünkü hastalık yayıp birilerinin yoğun bakımda can çekişmesine, belki de ölmesine sebep olmamak için.

Sonra birileri toplaşıp iftar yapıyor

Ya valla şu sağlıkçıların hatrı için yapmayın ya... İnsanlar çocuğunu çoluğunu göremiyor haftalardır. Birazcık azıcık sağduyu yahu...

Neden ille de baskalarindan onay ihtiyacı hissediyorsunuz?

Sizi merak ediyorlarsa, onlar bu süreçten sonra gelip sizinle ve Annenizle tanışsınlar..

Bana göre siz gitmemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…